Résultats Restaurant belge gastronomiques à BRUGES - BRUGGE

ZUID55

Gastronomique €€€
4.4/5
25 avis
Fermé - Ouvre à 12h00 Horaires

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
55, Sint-Pieterszuidstraat, 8000Bruges - Brugge, Belgique
Voir sur la carte
2024
Recommandé
2024

Zuid55 fait partie des tables gastronomiques de Bruges. Frédérik et le chef Bart vous feront vivre une vraie expérience culinaire.

« Si c'est bon, les gens vont venir ». Voici le pari du Zuid55, et réussi ! Juste à l'extérieur du centre, Zuid55 fait partie des tables gastronomiques de Bruges. Frédérik est sommelier de passion - vous noterez la magnifique cave au centre de la salle - et vous conseillera sur l'accord mets-vins. Le chef Bart vous embarque dans son univers culinaire de haut niveau et décalé. Chaque plat a une histoire et est travaillé avec des produits de saison. Le clou du spectacle : le dessert ! On ne vous en dira pas plus, mais nous parions que vous n’avez jamais vécu ça !

Merci pour votre aide, cliquez-ici pour nous en dire plus sur votre expérience.

Avis des membres sur ZUID55

4.4/5
25 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Qualité de la cuisine
Originalité
Cadre/Ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Wouter De Pauw
Wouter De Pauw
Visité en avril 2024
Tafels iets te dicht op elkaar, ik volg niet graag de gesprekken van naaste tafel. (enkel waar wij zaten, de rest was meer ruimte tussen)
Verder alles top! Sterwaardig!!
Wouter
Wouter
Visité en avril 2024
Enige tijd geleden gegeten voor €100+ per persoon. Het 5-gangen verrassingsmenu met bijpassende wijnen was culinair en verrassend.

De uitleg van de wijnen was beperkt op vragen zoals wat voor rijping heeft deze wijn gehad kwam er geen duidelijkheid. Ook was er bij het 4-en 5-gangen menu een overeenkomend gerecht wat ik als onderdeel van het 5 gangen menu eerst alleen kreeg terwijl iedereen toe moest kijken om vervolgens een nieuw gerecht te krijgen en alle andere het zelfde gerecht op te dienen.

Al met al was het eten en de sfeer goed maar voor dit prijsniveau heb ik wel bij meerdere betere restaurants gegeten.
Willy Moers
Willy Moers
Visité en février 2024
Ontdekt via een Delhaize actie. Een openbaring. Perfect van A tot Z. Gelijk terug gereserveerd. Mooie uitleg bij elk gerecht. Vlotte en vriendelijke bediening. Echt een omweg waard. Reken op 100+ pp maar het is zeker de moeite waard. ????
Gwendy Boegaerts
Gwendy Boegaerts
Visité en janvier 2024
Vriendelijk ontvangst van de gastheer, gezellig interieur. Leuk dat er met een aperitiefkaart wordt gewerkt. Enthousiaste voorstelling van het menu al dan niet met een wijnarrangement ook in Bob-versie (zelfde wijnen, kleinere hoeveelheid) te verkrijgen wat ik dan ook heel graag wil bestellen gezien ik om gezondheidsredenen geen volledig arrangement kan drinken. Helaas willen ze mij dit niet serveren omdat mijn man geen wijn drinkt (maar wel andere alcoholische dranken). Er wordt mij gemeld dat ik wel wijn per glas kan bestellen wat voor mij toch een andere beleving is. Een grote teleurstelling dus. Wanneer ik toch nog eens vriendelijk vraag of ik het Bob-arrangement echt niet kan krijgen, volgt het antwoord van de baas dat hij te veel uitleg bij elke wijn geeft en dat dat te veel inspanning is voor iemand die enkel maar kleinere hoeveelheden drinkt. Ik zeg hem dat ik tevreden ben als hij gewoon telkens de wijn schenkt en mij de fles toont en ik absoluut de grote uitleg wil laten vallen maar hierop krijg ik opnieuw een resolute neen. Woorden zijn hier blijkbaar duur…
Wat volgt zijn heel mooi gepresenteerde amuses en gerechten maar naar onze persoonlijke goesting allen niet voldoende op smaak (behalve dan het signatuurgerecht, de langoustines, waren een smaakbom).
Aanvankelijk waren wij van plan om voor goeie vrienden nog een cadeaubon te kopen maar gezien de ontgoocheling besloten wij om die dan toch te halen in een restaurant waar er wel flexibiliteit aan de dag kan worden gelegd en waar de gerechten van begin tot einde smaakbommetjes zijn.
Sylvie Nolf
Sylvie Nolf
Visité en janvier 2024
Wat werden we verwend in dit restaurant! Een verfijnde keuken, aangename bediening,... De aangepaste niet-alcoholische dranken waren heel lekker, origineel en met veel zorg bereid. Ook leuk voor de Bob! Dat iedereen snel de weg mag vinden naar dit uitstekend restaurant!

Questions fréquentes :

Oui, ZUID55 est un établissement considéré comme adapté pour les enfants - Kids friendly.

Oui, ZUID55 est un établissement gay friendly.

ZUID55 accepte les moyens de paiement suivants : Espèce, CB - Mastercard, CB - Visa.

Oui, ZUID55 accepte les paiements en CB.

ZUID55 compte 25 avis avec une note moyenne de 4.4. Vous pouvez consulter les avis de ZUID55 en cliquant sur ce lien ou partager votre avis sur ZUID55 en cliquant ici

ZUID55 se situe au 55, Sint-Pieterszuidstraat , 8000 Bruges - Brugge

Lundi
Fermé
Mardi
Fermé
Mercredi
Fermé
Jeudi
12:00 - 14:00 et 18:30 - 21:00
Vendredi
12:00 - 14:00 et 18:30 - 21:00
Samedi
18:30 - 21:30
Dimanche
12:00 - 14:00 et 18:30 - 21:00
Envoyer une réponse