Retour à la fiche établissement ZUID55

Avis des membres sur ZUID55

4.4/5
25 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Qualité de la cuisine
Originalité
Cadre/Ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Wouter De Pauw
Wouter De Pauw
Visité en avril 2024
Tafels iets te dicht op elkaar, ik volg niet graag de gesprekken van naaste tafel. (enkel waar wij zaten, de rest was meer ruimte tussen)
Verder alles top! Sterwaardig!!
Wouter
Wouter
Visité en avril 2024
Enige tijd geleden gegeten voor €100+ per persoon. Het 5-gangen verrassingsmenu met bijpassende wijnen was culinair en verrassend.

De uitleg van de wijnen was beperkt op vragen zoals wat voor rijping heeft deze wijn gehad kwam er geen duidelijkheid. Ook was er bij het 4-en 5-gangen menu een overeenkomend gerecht wat ik als onderdeel van het 5 gangen menu eerst alleen kreeg terwijl iedereen toe moest kijken om vervolgens een nieuw gerecht te krijgen en alle andere het zelfde gerecht op te dienen.

Al met al was het eten en de sfeer goed maar voor dit prijsniveau heb ik wel bij meerdere betere restaurants gegeten.
Willy Moers
Willy Moers
Visité en février 2024
Ontdekt via een Delhaize actie. Een openbaring. Perfect van A tot Z. Gelijk terug gereserveerd. Mooie uitleg bij elk gerecht. Vlotte en vriendelijke bediening. Echt een omweg waard. Reken op 100+ pp maar het is zeker de moeite waard. ????
Gwendy Boegaerts
Gwendy Boegaerts
Visité en janvier 2024
Vriendelijk ontvangst van de gastheer, gezellig interieur. Leuk dat er met een aperitiefkaart wordt gewerkt. Enthousiaste voorstelling van het menu al dan niet met een wijnarrangement ook in Bob-versie (zelfde wijnen, kleinere hoeveelheid) te verkrijgen wat ik dan ook heel graag wil bestellen gezien ik om gezondheidsredenen geen volledig arrangement kan drinken. Helaas willen ze mij dit niet serveren omdat mijn man geen wijn drinkt (maar wel andere alcoholische dranken). Er wordt mij gemeld dat ik wel wijn per glas kan bestellen wat voor mij toch een andere beleving is. Een grote teleurstelling dus. Wanneer ik toch nog eens vriendelijk vraag of ik het Bob-arrangement echt niet kan krijgen, volgt het antwoord van de baas dat hij te veel uitleg bij elke wijn geeft en dat dat te veel inspanning is voor iemand die enkel maar kleinere hoeveelheden drinkt. Ik zeg hem dat ik tevreden ben als hij gewoon telkens de wijn schenkt en mij de fles toont en ik absoluut de grote uitleg wil laten vallen maar hierop krijg ik opnieuw een resolute neen. Woorden zijn hier blijkbaar duur…
Wat volgt zijn heel mooi gepresenteerde amuses en gerechten maar naar onze persoonlijke goesting allen niet voldoende op smaak (behalve dan het signatuurgerecht, de langoustines, waren een smaakbom).
Aanvankelijk waren wij van plan om voor goeie vrienden nog een cadeaubon te kopen maar gezien de ontgoocheling besloten wij om die dan toch te halen in een restaurant waar er wel flexibiliteit aan de dag kan worden gelegd en waar de gerechten van begin tot einde smaakbommetjes zijn.
Sylvie Nolf
Sylvie Nolf
Visité en janvier 2024
Wat werden we verwend in dit restaurant! Een verfijnde keuken, aangename bediening,... De aangepaste niet-alcoholische dranken waren heel lekker, origineel en met veel zorg bereid. Ook leuk voor de Bob! Dat iedereen snel de weg mag vinden naar dit uitstekend restaurant!
Jean-Pierre Formesyn
Jean-Pierre Formesyn
Visité en décembre 2023
Verdient meer punten
Dirk Rosselle
Dirk Rosselle
Visité en décembre 2023
Een aanrader
Verrassend telkens weer
Martin Degrande
Martin Degrande
Visité en décembre 2023
Aanrader. Een topper.
Rosita GOVAERT
Rosita GOVAERT
Visité en décembre 2023
Uitstekende keuken! Perfecte bediening!
Patricia Pierar
Patricia Pierar
Visité en décembre 2023
Heel vriendelijke bediening toffe sfeer en lekker eten
Frederik Munters
Frederik Munters
Visité en novembre 2023
Heel lekker, vers, met veel zorg op bord gepresenteerd
Marc Moens
Marc Moens
Visité en novembre 2023
Vrij duur en kleine porties, wel heel lekker
Niki De Boysere
Niki De Boysere
Visité en octobre 2023
Fantastisch!!
maxime bel
maxime bel
Visité en octobre 2023
Wat een slechte ervaring! Het eten was echt ondermaats. Van kabeljauw die smaakloos was tot dessert die je in de supermarkt lekkerder kunt kopen. Wij waren niet de enige in de zaal die er zo over dachten. Jammer dat zo’n mooie zaak, zo’n slecht eten kan serveren.
Fabienne Allaeys
Fabienne Allaeys
Visité en octobre 2023
Een fantastische ervaring, staff met passie voor food & beverages. Heel aangenaam interieur. Wij komen zeker terug!
herman jacobs
herman jacobs
Visité en septembre 2023
Het drankenarangement was zijn geld waard . De uitleg over de verschillende wijnen professioneel.
Gerechtjes lekker maar klein naar mijn persoonlijke mening.
Zoals goed omschreven "aardappelpuree in een krokant jasje wat we een kroketje noemen" 1 stuk!! .
Leuke ervaring.
Kristina Lely
Kristina Lely
Visité en août 2023
Nice place and aesthetic interior. The food has authentic and mixed taste. But overall incredible restaurant in the town
Aaron Reyntjens
Aaron Reyntjens
Visité en juillet 2023
Geweldige ervaring bij Zuid 55 Dine! We kozen voor de Wine en Dine met als thema Bulgaarse wijnen. De setting was zeer aangenaam en niet te druk , waardoor we comfortabel konden genieten van de avond.

Slavi de gastheer gaf een boeiende uitleg bij iedere wijn en je kon duidelijk zien dat hij een passie had voor het onderwerp Bulgaarse wijnen. Het concept waarbij je steeds 2 wijnen kreeg bij ieder gerecht en zelf kon bepalen welke het beste bij het eten paste. Was goed gevonden en zorgde voor wat interactie.

Het eten was ook uitstekend en zeer verfijnd. Hoewel de porties misschien aan de kleinere kant waren. Maar gezien de focus op de wijn lag is dat te begrijpen.

Al met al was het een geweldige en unieke ervaring. We zullen zeker terugkomen voor een tweede keer! Bedankt aan het team van Zuid 55 Dine voor een onvergetelijke avond.
Carlos De Keyser
Carlos De Keyser
Visité en juillet 2023
Super
Dirk Ranson
Dirk Ranson
Visité en juin 2023
Een aangename verrassing! Ik heb 5 sterren gegeven dat is zeker oprecht en verdient. Afgesproken dat we met dit nog eens overdoen.
arno laevens
arno laevens
Visité en juin 2023
Zaal medewerker zeer arrogant !
Patrick Van Den Noortgaete
Patrick Van Den Noortgaete
Visité en juin 2023
Heel uitgebreide uitleg bij de wijnen van de eigenaar, goede service van de maître, leuke stagiaire die een toelichting gaf bij het dessert. Een heel redelijk supplement voor de wijnen! Mooi interieur. Top!
Jonas Kockx
Jonas Kockx
Visité en mai 2023
Very nice experience, lot of different dishes with perfectly fitted beverages. Nice combo of the chef in the kitchen and the sommelier
Deborah Madimba
Deborah Madimba
Visité en avril 2023
Heel leuk ontvangst. Het is daar zeer rustig goede prijzen voor het eten dat je daar ontvangt en je bent goed geïnformeerd op wat je eerst ziet op de website en het eten is echt waaaw magnifique ik raad het ten volste aan. En voor de mensen die Franstalig zijn het is een Frans vriendelijk restaurant ????????
Jessie Vande Woestyne
Jessie Vande Woestyne
Visité en mars 2023
Een absolute aanrader!
Envoyer une réponse