Retour à la fiche établissement SAMANO RADIO RESTAURANT

Avis des membres sur SAMANO RADIO RESTAURANT

4.2/5
25 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Qualité de la cuisine
Originalité
Cadre/Ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Elena S.
Elena S.
Visité en avril 2024
One of the best places in Athens. Amazing food, amazing service. The plates look like paintings. We had the beef tartare which was SO SO GOOD, cheese risotto, the cappelletti, the cheeks and rizogalo???????? Highlights of our night our waiter Alexandros, such a lovely guy, and Uncle Leo coctail ????️????️
Alexnak n.
Alexnak n.
Visité en mars 2024
Εξαιρετικές γεύσεις, όλα ήταν τέλεια. Επίσης πολύ ευγενική εξυπηρέτηση. Λίγο τσιμπημενες οι τιμές, αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις. Θα ξανά πήγαινα για να δοκιμάσω κ τα υπόλοιπα πιάτα. Πληρώσαμε 85€, 2 άτομα για 2 ορεκτικά + 2 κυρίως + 2 ποτήρια κρασί.
Daniel E.
Daniel E.
Visité en mars 2024
Excellent food, great service, highly recommended.
Nikos S.
Nikos S.
Visité en mars 2024
Ήρθαμε στο Samano με μεγάλες προσδοκίες και συναντήσαμε έναν χώρο και μια ‘’κουζινα’’ που τις ξεπέρασε!
Τζατζίκι αβοκάντο πολύ ωραίο,κριθαροτο φανταστικό και μοσχαρίσιο μάγουλο απλά ωραίο!
Μπράβο στο προσωπικό και στον Θείο Λεωνίδα για την εξυπηρέτηση και τον χώρο!!
Dimitris T.
Dimitris T.
Visité en mars 2024
Excellent flavors, very kind, willing staff & fast service.
Anastasios K.
Anastasios K.
Visité en mars 2024
Εξαιρετικό φαγητό και σέρβις. Το μενού ελληνικο και πολύ νόστιμο, η φαβα και το μοσχαρακι ήταν εξαιρετικά. Και τα γλυκά αξίζουν επίσης. Οι τιμές λογικές.
pantelis k.
pantelis k.
Visité en mars 2024
Ωραία ατμόσφαιρα και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Το φαγητό νόστιμο όπως το περιμέναμε.
Alex S.
Alex S.
Visité en mars 2024
Εξαιρετικο φαγητο με γευσεις που κανουν εκρηξη στον ουρανισκο,ευγενεστατο προσωπικο κ πολυ καθαρο μαγαζι.Μπραβο σας συνεχιστε ετσι!
Maria T.
Maria T.
Visité en mars 2024
Γεύμα στις 6 για δύο. Το μαγαζί άδειο, εμείς οι μόνοι πελάτες (και παραμείναμε καθ'όλο το γεύμα). Μας βάζουν σε στενό τραπέζι που ίσα ίσα χωράει τους αγκώνες μας. Το μενού θα έλεγα φτωχό, όλα κι όλα καμιά 12αριά πιάτα, λιγότερα απ'ό,τι παλιότερα. Διαλέγουμε 2 ορεκτικά, 2 κυρίως και από ένα ποτήρι κρασί. Κι ένα γλυκό, το σου, που δεν το είχαν, αλλά τελικά όταν δεν ήθελα το ριζόγαλο, και είδαν ότι δεν θα πάρουμε γλυκό, "μπορούσαν να το φτιάξουν". 100 ευρώ λογαριασμός. Εκτός από τη φάβα, που είχα ξαναδοκιμάσει τις άλλες δυο φορές που έχω πάει, όλα τα άλλα όμορφα σαν πιάτα, πολύ φλατ στην γεύση. Ο ταραμάς μια σκέτη αλοιφή, δεν κατάλαβα το σκεπτικό του να αποτελεί 1 από τα συνολικά όλα κι όλα 12 πιάτα που προσφέρονται. Το κυρίως πιάτο με το χοιρινό iberico σκέτη κοροιδία, 22 ευρώ για τέσσερα κομματάκια κρέας στο μέγεθος ενός καρυδιού, και ο πουρές από κάτω τόσο λίγος που δεν μπορούσες να νιώσεις καν τη γεύση του. Πέρισυ τέτοια εποχή οι τιμές ήταν λίγο κάτω, η ποιότητα και η ποσότητα πολύ πάνω. Μου χάλασε την καλή εντύπωση που είχα.
chrisxxtaz
chrisxxtaz
Visité en mars 2024
Σε γενικές γραμμές αν εξαιρέσω την απαράδεκτη σαλάτα τομάτας, τις ανισόρροπες ποσότητες και το βιαστικό μάζεμα όλων των πιάτων - σε σημείο να σε αγχώνουν να πάρεις τη μπουκιά σου και να "προλάβεις", παίρνει ένα 3 στα 5 γιατί δεν υπάρχει το ενδιάμεσο (3μιση) στο google. Μία συμβουλή στον σεφ: Το να έχει ένα εστιατόριο τις τιμές που έχει, να σου προμοτάρει ότι τα πιάτα είναι για μοίρασμα στη μέση στις παρέες και να σου έρχεται λογαριασμός 50€+ το άτομο και να μη φεύγεις πλήρης, είναι απόλυτη ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Καλό το μάστερσεφ και η τηλεόραση, αλλά αν έχεις τη γεύση (που την έχουν γενικά τα πιάτα), κάνε τη σωστή επιλογή να έχουν τις ανάλογες ποσότητες και συνδυασμούς τα πιάτα (πχ πουρές δίπλα στα μάγουλα, ντομάτες στη σαλάτα, θαλασσινά στο κριθαρώτο, κλπ.). Το προσωπικό καλό γενικά, απλά πολύ βιαστικό να μαζέψει κάθε φορά τα πιάτα (για να φαίνεται άδειο το τραπέζι για να φύγεις γρήγορα) και πολύ πρόθυμο να σε παραπλανήσει (δε θα έπαιρνα ποτέ τα δύο γλυκά αν δε μου παρουσίαζαν το σουδάκι με το χέρι σαν δείγμα ενώ ήρθε ένα τεράστιο σουδάκι και αν δε ρωτούσα αν είναι πολύ γλυκά, γτ αν είναι δε θα τα φάμε και να πάρω απάντηση, όχι σχεδόν άγλυκα είναι τα γλυκά μας...). Ο κατάλογος κρασιών όπως και το μαγαζί γενικά υπερ-τιμολογημένος και φλύαρος. Λείπει ένας σερβιτόρος ή σομελιέ με γνώσεις του καταλόγου, το να σου προτείνει κάποιος το ακριβότερο δεν είναι γνώση.

Αναλυτικά τα πιάτα:

-Τα καλύτερα πιάτα: 1) Ταραμάς με καπνιστό χέλι. Εξαιρετικό. 2) Τζατζίκι αβοκάντο. Δροσερό και ιδιαίτερο. 3) Iberico φιλέτο με πουρέ. Πολύ νόστιμο και καλομαγειρεμένο πιάτο με ωραίες ισορροπίες.

-Τα χειρότερα πιάτα: 1) Σαλάτα τομάτας: Ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει σε παρόμοιο εστιατόριο - είχε 3 λεπτές ροδέλες τομάτας, 4 μισά ντοματίνια και 4 ντοτς από μία κρέμα τυρί άγευστη με 3πλάσια επικάλυψη πράσινων φύλλων οριακά ξερών χωρίς κάποια σως ή βινεγκρετ - τελείως άγευστο. Απαράδεκτο για 14,5€. 2) Το γλυκό με το brownie, τη κρέμα και το παγωτό φράουλα. Δυστυχώς, στεγνά ή μπαγιάτικα brownies (δείγμα), υπερβολικά γλυκό το γλυκό που σε κάνει να θες 1 λίτρο νερό για παρέα. Το παγωτό φράουλα το μόνο που σώζεται αλλά όχι να αξίζει τα λεφτά του (~13€). Με τα ίδια χρήματα τρως γλυκά υπερπαραγωγή σε εστιατόρια με αστέρι michelin.

Τα "ναι μεν αλλά" πιάτα: 1) Μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ μελιτζάνας. Υπέροχο ψήσιμο στο κρέας. Ανύπαρκτη ποσότητα πουρέ (ένα κουτάλι της σούπας δίπλα σε 250-300gr μάγουλα). Με αποτέλεσμα μία ανισόρροπη γευστική κατάληξη που σου λείπει κάτι από το πιάτο. Με τίποτα δεν αξίζει τα χρήματα του (24€). 2) Γκυόζα καπελέτι με μαδημένο μοσχάρι. Νόστιμα και σωστά μαγειρεμένα ζυμαρικά αλλά μόνο 5 μικρά καπελέτι σε μπολ μεγέθους κατσαρόλας. Ούτε να τα δοκιμάσεις και να πεις έφαγα ένα ας φάω και δεύτερο να σιγουρέψω τί έφαγα. 3) Κριθαρώτο θαλασσινών. Υπέροχο κριθαράκι με γεύση, αλλά ένα κριθαράκι ρε παιδιά! 4 μύδια χωρίς κέλυφος και 1 γαρίδα μισοκαθαρισμένη, δεν το καθιστούν "θαλασσινών". 4) Το δεύτερο γλυκό με το υπερμεγέθες σουδάκι με πολύ ωραίο ψήσιμο αλλά πολύ γλυκές κρέμες και καραμέλα. Θα ήταν υπέροχο με λιγότερη γλύκα και πιο πολύ παγωτό να το ισορροπήσει (~14€).

Δε το συστήνω στην παρούσα μορφή, παρότι έχει γεύση και είναι καλό το μαγείρεμα για τους βασικούς λόγους:

- Υπερτιμημένο για αυτό που προσφέρει.
- Λάθος αναλογίες στα πιάτα.
- Λάθος τρόπος σχεδιασμού του μενού με παράξενες επιλογές στις ποσότητες και στα υλικά και δυσανάλογα μεγάλες ή μικρές ποσότητες χωρίς αρμονία. Ατομικά κάποια υλικά είναι πολύ καλά μαγειρεμένα και κάποια καθόλου.

Θα ξαναδοκίμαζα μετά από μία εμφανή αλλαγή και "μεταμέλεια" σε ότι αφορά το μενού και τις ποσότητες.
Konstada
Konstada
Visité en mars 2024
Καλώς η κακώς όταν πας με προσδοκίες για καλό φαγητό κ τελικά είναι κατώτερο τν προσδοκιών σου απογοητεύεσαι!πηραμε μια φάβα… ωραία αλλά όχι 14€!!ενα cappelletti πολύ καλό θα έλεγα!! Κ το ριζότο που πραγματικά δν άξιζε καθώς είχε πολύ αλάτι κ ήταν σχεδόν λαπάς… σίγουρα δν άξιζε για 19€!τα παιδιά στο προσωπικό άψογα μακάρι κ τα πιάτα του μαγαζιου να ήταν στο ίδιο επίπεδο…
Marily K.
Marily K.
Visité en mars 2024
Αρκετα καλό..κατώτερο των προσδοκιών ωστόσο σε σχέση ποιότητας - τιμής !
Aristo D.
Aristo D.
Visité en mars 2024
Μεγάλη απογοήτευση. Το κριθάρι το θαλασσινών με απίστευτο αλάτι το επιστρέψαμε κ το αφαίρεσαν από το λογαριασμό. Η σαλάτα αγγούρι εντελώς αδιάφορη. Το iberico επίσης με πάρα πολύ χοντρό αλάτι κ τα chips άνοστα κ αρπαγμένα ενώ η μερίδα πάρα πολύ μικρή. Το σου αρκετά καλό. Πολύ ακριβό για ότι προσφέρει φαγητά υπερβολικά αλατισμένα κ τουαλέτες με πολύ άσχημη μυρωδιά. Οι καρέκλες του εξωτερικού χώρου πάρα πολύ άβολες. Πανάκριβο.
ALE K.
ALE K.
Visité en mars 2024
Εξαιρετικό φαγητό, υπέροχα cocktails , πολύ καλό service!!
Georg L.
Georg L.
Visité en mars 2024
Εξαιρετικη εξυπηρετηση
Γευσεις καλες
Anastasia L.
Anastasia L.
Visité en février 2024
Πήραμε μια σαλάτα. δυο κυρίως και 2 cocktail 80 ευρω - η σχεση ποιοτητας-γευσης με τις τιμες δεν ταιριαζουν. Το προσωπικο αρκετα ευγενικο αν και ηρθαν πολλες φορες απο πανω μας λες και βιαζοντουσαν να φυγουμε - ωραιο το μαγαζι μεσα αλλα εκει που καθομασταν μυριζε μουχλα καλο θα ηταν να διορθωθει
Olga L.
Olga L.
Visité en février 2024
Εξαιρετικό μαγαζί! Η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό, η διακόσμηση, η μουσική και φυσικά οι γεύσεις! Το επισκεφθήκαμε Σάββατο μεσημέρι, οπότε δεν υπήρχε πίεση χρόνου. Δοκιμάσαμε περίπου τον μισό κατάλογο και τα πιάτα ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο. Σαλάτα αγγούρι, φάβα, sushi rolls, αρνί πικάνια, χοιρινό iberico και για επιδόρπιο ένα υπέροχο σου με γέμιση λευκή σοκολάτα και παγωτό βανίλια.
Στεύη K.
Στεύη K.
Visité en février 2024
Επισκεφτήκαμε το μαγαζί του Κύριου Κουτσόπουλου γιατί πιστεύαμε πως τα φαγητά θα ήταν γευστικά.
Αρχικά επιλέξαμε το sushi roll που δεν ειχε ίχνος αχινού κ ταρταρ μοσχάρι όπως αναφερόταν στο menu
Το κριθαρότο θαλασσινών πολύ όξινο δεν τρώγονταν καν
Ωστόσο ο σερβιτόρος ποτε δεν μας ρώτησε γιατί δεν τα καταναλώσαμε.
Το εξωτερικό περιβάλλον πολύ κρύο ωπου αν καθησεις και λίγο παραπάνω για να απολαύσεις το κρασάκι σου θα σε σηκώσουν με την πρόφαση πως έχουν άλλη κράτηση .
Δεν το προτείνω σε καμία περίπτωση
SK S.
SK S.
Visité en février 2024
Κε Κουτσοπουλε κρίμα. Μικρή έως ελάχιστη επιλογή πιάτων. 3 Σαλάτες κοροϊδία. Εξωτερικά το μέρος τελείως απρόσεκτο, επικοινωνούμε με τα διπλανά καταστήματα με πλαστικά χωρίσματα κ έφερνε κρύο από παντού..έφερναν τα πιάτα χωρίς να τα παρουσιάζουν κλπ ..κρίμα. δεν άξιζε τα χρήματα κ δεν ξαναπάμε δυστυχώς
πανος .
πανος .
Visité en février 2024
Εξαιρετικές γεύσεις και κοκταιλς
Nevila H.
Nevila H.
Visité en février 2024
Όλα τέλεια!
Priscilla F.
Priscilla F.
Visité en février 2024
100% recommend
Xara X.
Xara X.
Visité en février 2024
Εκπληκτικό φαγητό!
Η φιλοσοφία ανάλογη με το feedel!
Νόστιμα πιάτα (εμείς επιλέξαμε κρέας) κ πήραμε κ ένα ριζότο ! Το ριζότο οριακά για μένα αδιάφορο αλλά για να είμαι κ δίκαιη εμένα προσωπικά με ξίνισε το αυγοτάραχο οπότε δε συνέχισα μετά με αυτό το πιάτο! Το γλυκο στο τέλος αυτό με την καραμέλα ΑΠΑΙΧΤΟ! Θα επανέλθουμε για να δοκιμάσουμε κ το ψάρι!
Μπράβο θείε Λεωνίδα!
Oliver B.
Oliver B.
Visité en février 2024
Das Samano liegt mitten in Plaka an einem Platz mit zahlreichen Restaurants. Ich war bei meinem Athen-Besuch gleich zweimal dort und war sowohl beim ersten als auch beim zweiten Besuch sehr angetan. Die Atmosphäre des Restaurants ist innen und außen sehr angenehm, die Tische sind schön eingedeckt und das Flair stimmt!
Die Mitarbeiter sind super freundlich, gut informiert durchwegs aufmerksam. Ich habe mich allein wegen des freundlichen, aber nicht aufdringlichen Service dort sehr wohl gefühlt.
Die Cocktails sind außergewöhnlich und sehr gelungen. An zwei Abenden drei verschiedene Cocktails und dreimal ein besonderes Erlebnis!
Bei den Gerichten ist man sich nicht ganz sicher, was Vorspeisen und Hauptgerichte sind, aber alle von mir georderten Gerichte haben mich überzeugt, von Shrimp Ceviche und Kalbsbäckchen über Capelletti zu Iberico-Filets. Alle auf ihre Art besonders zubereitet und raffiniert abgeschmeckt.
Die Desserts sind vielleicht die kreative Schwachstelle und ein wenig zu süß, aber dennoch spannend und ein schöner Abschluss.
Fazit: Das Semano ist eine super angenehme Bar und ein tolles Restaurant. Sicher kein ***-Restaurant, das will es aber auch nicht sein. Die Atmosphäre stimmt, der Service ist spitze und die Preise sind zwar insgesamt sicher etwas höher als das Lokal um die Ecke, aber sie werden der Leistung mehr als gerecht!
Ich komme jederzeit gerne wieder!
Renia K.
Renia K.
Visité en février 2024
The staff was very friendly and the atmosphere was great at night. Everything we tried was tasty, especially the Athenaiki salad. Great cocktails too!
The dishes were a bit pricey though, but at least they were delicious and everything was very fresh.

SAMANO RADIO RESTAURANT

Ouvert - de 18h00 à 00h30

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
3, Place Philomoussou Eterias, Plaka, Athènes, Grèce
Voir sur la carte
+30 210 3241193
Je suis le propriétaire
Cliquez ici

Horaires d'ouverture

Lundi
Fermé
Mardi
18:00 - 00:30
Mercredi
18:00 - 00:30
Jeudi
18:00 - 00:30
Vendredi
14:00 - 17:00 et 18:00 - 00:30
Samedi
14:00 - 17:00 et 18:00 - 00:30
Dimanche
14:00 - 17:00 et 18:00 - 00:30
Envoyer une réponse