Retour à la fiche établissement ALEXANDROS GUESTHOUSE

Avis des membres sur ALEXANDROS GUESTHOUSE

4.9/5
24 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
giorgos chris
giorgos chris
Visité en avril 2024
Σε κεντρικό (ιδανικό ) σημείο της Αράχωβας πάνω στην κεντρική πλατεια και σε απόσταση αναπνοής από εστιατόρια και νυχτερινή ζωή .
Μείναμε στο δωμάτιο Περσέας με θέα τον οικισμό της Αράχοβας . Η θέα ήταν σαν να έβλεπες έναν πίνακα ζωγραφικής! Παροχές όπως τζάκι χαμάμ, υδρομασάζ, ποιοτικά προϊόντα ύπνου ανεβάζουν την αξία διαμονής. Άψογη καθαριότητα .
Το πρωινο για τα δεδομένα ενός μικρού καταλύματος τίμιο .
Ο οικοδεσπότης πολύ εξυπηρετικός , φιλικός και ευχάριστος άνθρωπος .
Κάτι αρνητικό δεν έχω να πω. Ίσως κάποιες extra παροχές που θα ανέβασαν την αξία του δωματίου και θα έκαναν την διαμονή πιο άνετη και ευχάριστη . Όπως συσκευή για καφέ και ένα βραστήρα για ζεστό νερό και τσάι. Ένα μικρό κέρασμα για welcome . Μπουρνούζι και παντόφλες εφόσον έχει παροχές χαμάμ υδρομασάζ. Ίσως και κάποια προϊόντα για έξτρα περιποίηση στο μπάνιο . Εφόσον ο στόχος είναι η πολυτελής διαμονή των φιλοξενούμενων.
Χωρίς αμφιβολία και σκέψη θα επιλέγαμε πάλι τον ίδιο ξενώνα στο επόμενο μας ταξίδι για την Αράχοβα!
Giannis Kokolinas
Giannis Kokolinas
Visité en mars 2024
Όλα ήταν υπέροχα. Από την τοποθεσία που είσαι μέσα στο κέντρο αλλά δεν το καταλαβαίνεις καθώς το βράδυ δεν ακούγεται τίποτα απέξω, από τον καταπληκτικό κύριο Αλέξανδρο που σε κερδίζει αμέσως από την ευγένεια του, την υποδοχή του και προσπαθεί να σε κάνει να νιώθεις σαν το σπίτι του, από τα δωμάτια που είναι πεντακάθαρα και ζεστά. Εννοείται όταν πάμε ξανά Αραχωβα ξανά στον Αλέξανδρο!!!
jim vl
jim vl
Visité en mars 2024
Αποφασίσαμε να πάμε Αράχοβα και το καλύτερο πράγμα ήταν ότι αποφασίσαμε να μείνουμε σε ένα από τα δωμάτια του Αλέξανδρου! Πραγματικά δεν ξέρω από τι να ξεκινήσω !από την τοποθεσία των δωματίων που είναι ακριβός στην πλατεία και δεν χρειάζεσαι καθόλου όχημα ?από την ατμόσφαιρα του δωμάτιου την στρωματάρα ?το τζακούζι? Η θέρμανση ήταν ακριβός εκεί που ήθελες διότι την ρυθμίζεις ανα πάσα στιγμή και είναι παράδεισος ! πρωινό φάγαμε μια φορά στις 4 μέρες και σκάσαμε και ο λόγος είναι ότι δεν τρώμε γενικά πρωινό αλλά για ο ποιον τρώει είναι πάνω του πολύ καλού ! Και βέβαια δεν θέλω να ξεχάσω τον ιδιο τον ιδιοκτήτη ο οποίος από την πρώτη στιγμή αισθανθήκαμε εντελώς άνετα μας άνοιξε την καρδιά του και συζητάγαμε σχεδόν τα πάντα ,η βοήθεια του σε πληροφορίες ήταν υπεραρκετή και να μην ξεχάσω ότι στη δουλειά του ήταν ένας απίστευτος επαγγελματίας ........και πάνω από όλα άνθρωπος! ξέρω πολύ καλά που θα μένουμε από εδώ και πέρα όταν βρισκόμαστε στην περιοχή !!!
nadia petropoulou
nadia petropoulou
Visité en février 2024
Τι να πρώτο πω για αυτόν τον ξενώνα. 1) Τοποθεσία- άριστα, εξυπηρέτηση 100/10. Αν πάτε Αραχωβα παρακαλώ να μείνετε εδώ είναι ο ορισμός του value for money.
Γιάννα
Γιάννα
Visité en février 2024
Επισκεφθήκαμε την Αράχωβα και μείναμε στον «Ξενώνα Αλέξανδρος».
Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι με τα όμορφα διακοσμημένα και πεντακάθαρα δωμάτια, ενώ το τζάκι η αυτόνομη θέρμανση και το απίστευτα άνετο στρώμα Hypnos απογείωσαν την άνεση κατά την διαμονή μας!!!
Ο κ. Αλέξανδρος ήταν πολύ φιλόξενος, ευγενικός και πρόθυμος να μας παρέχει πληροφορίες σχετικές με την Αράχωβα αλλά και τα μέρη που θα άξιζε να επισκεφτούμε.
Η τοποθεσία του ξενώνα επίσης είναι πολύ κεντρική, δίπλα σε όλα τα καφέ και εστιατόρια της περιοχής.
Σίγουρα θα το ξανά προτιμήσουμε!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΟΝΤΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΟΝΤΑΣ
Visité en février 2024
13 εώς 16 φλεβάρη μείναμε στο ξενώνα Αλέξανδρος. Ένα πολύ όμορφο και περιποιημένο δωμάτιο , πεντακάθαρο , αρκετά ευρύχωρο, όμορφα διοκασμημένο και στο κέντρο της Αράχωβας. Ο ιδιοκτήτης του , ο Αλέξανδρος, ένας πολύ ωραίος ευγενέστατος και εξυπηρετικός κύριος έκανε ότι μπορούσε για να περάσουμε όμορφα τις μέρες που μέναμε στο χώρο του. Πολύ καλό πρωινό, εξαιρετικό στρώμα ύπνου και για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία υπήρχε στο δωμάτιο σε ειδικό χώρο καμπίνα υδρομασάζ 2 ατόμων με χαμάμ. Εξαιρετική εμπειρία ειδικά μετά από τις βόλτες μας στην Αράχωβα και τις περιηγήσεις μας στις γύρω περιοχές. Η Δέσποινα , σύζυγος του Αλέξανδρου , με την ευγένεια της αποδύκνειε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή την ζωή . Δύο εξαιρετικά άτομα δημιούργησαν έναν πανέμορφο χώρο στο κέντρο της Αράχωβας.
Πιστεύουμε να τα ξαναπούμε σύντομα.
Γιώργος - Τίνα.
Kelly Tsoukia
Kelly Tsoukia
Visité en février 2024
Επισκεφθήκαμε την Αράχωβα Σαββατοκύριακο και μείναμε στον «Ξενώνα Αλέξανδρος». Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι με την διαμονή μας, όμορφα διακοσμημένα δωμάτια με τζάκι, πεντακάθαρα και με πολύ άνετο στρώμα Hypnos. Ο κ. Αλέξανδρος ήταν πολύ φιλόξενος και ευγενικός και μας περιποιήθηκε προετοιμάζοντας το πρωινό μας με αγάπη. Η τοποθεσία του ξενώνα επίσης είναι πολύ κεντρική δίπλα σε όλα τα καφέ και εστιατόρια της περιοχής. Σίγουρα θα το ξανά προτιμήσουμε!
Orthodoxia Theodoulou
Orthodoxia Theodoulou
Visité en janvier 2024
Ένα μέρος που θέλεις να μείνεις περισσότερο. Καθαρό και ζεστό σαν να είσαι στο σπίτι σου. Ο κύριος Αλέξανδρος πρόθυμος να μας παρέχει τα πάντα ότι ώρα και να ήταν. ξύπνησε στις 4 το πρωί να μας κάνει καφέ για τον δρόμο και πρόγευμα, καθώς θα πετούσαμε ξημερώματα.
Θα το σύστηνα ανεπιφύλαχτα και με διαφορά. Αν θέλετε χαλαρές διακοπές και άνετες, σίγουρα στου κύριου Αλέξανδρου
Evangelos Machairas
Evangelos Machairas
Visité en janvier 2024
Στο κέντρο της Αράχωβας, όμορφα και λειτουργικά δωμάτια με καταπληκτικό οικοδεσπότη τον Αλέξανδρο.
Antonis Agapitos
Antonis Agapitos
Visité en décembre 2023
Great hospitality and location. Clean and spacious rooms. Good breakfast. Room with limited natural light. Overall we consider the package ~40% overpriced, thus 3 stars.
Βαγγελης Σπυροπουλος
Βαγγελης Σπυροπουλος
Visité en décembre 2023
Πολυ καλη ατμοσφαιρα και αμεση εξυπηρετηση. Το πρωινο προσεγμενο και πλουσιο για ολα τα γουστα. Ο κ. Αλεξανδρος ευγενικοτατος και φιλοξενος, προθυμος να καλυψει ολες τις αναγκες και τις επιθυμιες μας. Το συνιστω ανεπιφυλακτα!!
Κατερίνα Παπαναστασίου
Κατερίνα Παπαναστασίου
Visité en novembre 2023
Εξαιρετική διαμονή!!!Το δωμάτιο ήταν ζεστό,όμορφο κ πεντακάθαρο!!Το στρωμα,μας πρόσφερε έναν καταπληκτικό ύπνο.Το πρωινό πολύ καλο.Ο κύριος Αλέξανδρος ένας εξαιρετικός οικοδεσπότης κ ευγενικός!!Συνιστώ με κλειστά μάτια το συγκεκριμένο κατάλυμα!θα σας ξανά επισκεφτούμε συντομα!!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
Visité en novembre 2023
Ωραία και καθαρά δωμάτια στο κέντρο της Αραχωβας .
Ευγενικός και φιλόξενος ο Αλέξανδρος.
Βασιλης Μπακος
Βασιλης Μπακος
Visité en novembre 2023
Κουκλιστικα δωμάτια φιλόξενος πολύ ο Αλέκος.
athena axioti
athena axioti
Visité en octobre 2023
Θα το επέλεγα ξανά και ξανά για διαμονή! Σε ιδανικό σημείο για να μην χρειαστεί να μετακινείς το αυτοκίνητο! Πεντακάθαρα δωμάτια με αισθητική και αναπαυτικά στρώματα για έναν καλό ύπνο! Ο κ. Αλέξανδρος ευγενέστατος και φιλόξενος! Η καλύτερη επιλογή!
agelos Vagionas
agelos Vagionas
Visité en octobre 2023
Πολυ όμορφα και ζεστά δωμάτια με πλούσιο πρωινό και πολύ ευγενική και εκηπηρετηκη η οικοδέσποινα
Chris Kapetanakis
Chris Kapetanakis
Visité en avril 2023
Hot spot of Arachova. Excellent service and cozy rooms!!!
Giannis Sideris
Giannis Sideris
Visité en mars 2023
Ένας καταπληκτικός ξενώνας, ακριβως στο κέντρο της Αράχωβας. Τα δωματια πεντακάθαρα και άνετα, ζεστα, με καλη ηχομονωση -παρολο που ειναι τοσο κεντρικα δεν υπαρχει καμία ενοχληση απο τα γυρω μαγαζια- και εξαιρετικα στρωματα! Ο κ. Αλέξανδρος ειναι ενας φοβερος οικοδεσπότης, ευγεναστος, φιλικος και εξυπηρετικος στα πάντα. Μην ψαχνετε τιποτα αλλο αν θελετε να επισκεφτειτε την Αραχωβα, ο ξενωνας έχει οτιδηποτε ζητήσει κάποιος!
Ειρηνη Μορτου
Ειρηνη Μορτου
Visité en février 2023
Φοβερά δωμάτια,πολύ καθαρά,φοβερός ύπνος στα ανατομικά στρώματα που έχει και πολύ ωραίο πρωινό!!!στο κέντρο της Αράχωβας!!!!!και ο αλεξανδρος ο πιο τέλειος οικοδεσπότης!!!!με κλειστά μάτια κάντε την κράτηση σας!!!!????
Lefteris Georgantis (“Gleft”)
Lefteris Georgantis (“Gleft”)
Visité en février 2023
Τα 5 αστέρια είναι λίγα! Πολύ καθαρά, ζεστά και ο Αλέξανδρος έξω καρδιά! Συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Foto Krits
Foto Krits
Visité en février 2023
Δε συνηθίζω να κάνω κριτικές αλλά πραγματικά δεν γίνεται να μην εξυμνήσω την φιλοξενία του κ. Αλέξανδρου. Από πού να ξεκινήσω; Μείναμε δύο βράδια σε οικογενειακό δωμάτιο και οι εντυπώσεις μας είναι θετικότατες! Ζεστό δωμάτιο, άνετα κρεβάτια, πλούσιο πρωινό, ένα βήμα κυριολεκτικά απ' την κεντρική πλατεία... Ο άνθρωπος όμως Αλέξανδρος μας κέρδισε και θα αναφέρω τα λόγια του γιου μου που μου είπε ότι θέλει να είναι εκεί το σπίτι του και να κάνουμε συμφωνία με τον κ. Αλέξανδρο! Μόνο τα καλύτερα ζήσαμε και πάντα τα καλύτερα θα ευχηθώ!
Σοφια Πατερακη
Σοφια Πατερακη
Visité en février 2023
Τα πέντε αστέρια πραγματικά είναι λίγα για αυτον τον υπέροχο ξενώνα.....ο κύριος Αλέξανδρος μοναδικός και εξυπηρετικός σε όλα......ζεστά δωμάτια,πλούσιο πρωινό και σε πολύ καλό σημείο....ακριβώς στην πλατεία της Αράχωβας.....ευχαριστούμε πολύ για ολα
NIKOS DARIVAS
NIKOS DARIVAS
Visité en janvier 2023
Ο ξενώνας Αλέξανδρος είναι κυριολεκτικά το πιο ωραίο μέρος που έχω μείνει στην Αραχωβα..Η τοποθεσία είναι ιδανική καθότι όλα είναι δίπλα στο ξενοδοχείο..Τα δωμάτια πεντακάθαρα..τα στρώματα εκπληκτικά κοιμηθήκαμε ονειρικά..ζεστό δωμάτιο με τζάκι…το πρωινό εξίσου φανταστικό…η τιμή ότι πιο value θα βρεις στην Αραχωβα..μα πιο πολύ απ’ολα όμως δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την φιλοξενία του Αλεξάνδρου..πρόθυμος να σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς..από το parking μέχρι το οτιδήποτε …εκπληκτικός άνθρωπος…highly highly recommended!!!!!!
maria syn
maria syn
Visité en janvier 2023
Όλα ήταν τέλεια!!!

ALEXANDROS GUESTHOUSE

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Rue principale, Près de la place Laka, Arachova, Grèce
Voir sur la carte
+30 226 703 2884
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Carte adresse selection

Les meilleurs à Arachova et autour

Envoyer une réponse