Résultats Chambres d'hôtes à ARACHOVA

ALEXANDROS GUESTHOUSE

Chambre d'hôtes €€
4.9/5
24 avis

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Rue principale, Près de la place Laka, Arachova, Grèce
Voir sur la carte
+30 226 703 2884
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
2024
Recommandé
2024

Hôtel proposant des chambres équipées de hammam et de systèmes de massages hydrauliques.

Persée, Andromède, Orion, Kasiopi et Pleiades, 5 chambres dans lesquelles on passerait bien des journées entières. L'Alexandros Guesthouse se trouve à 50 mètres de la place principale. Aménagées dans un style traditionnel, la déco est soignée, mêlant traditions et design, elles sont également équipées de hammam et de systèmes de massages hydrauliques… Les hébergements sont aussi dotés d'un réfrigérateur et d'une télévision à écran. Il y a même parfois une cheminée. Idéal après une journée de ski et avant de profiter d’un bon feu dans la cheminée !

Merci pour votre aide, cliquez-ici pour nous en dire plus sur votre expérience.

Organisez votre voyage avec nos partenaires à ARACHOVA
Transports
Hébergements & séjours
Services / Sur place

Comparer et réserver votre hébergement au ALEXANDROS GUESTHOUSE

Avis des membres sur ALEXANDROS GUESTHOUSE

4.9/5
24 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
giorgos chris
giorgos chris
Visité en avril 2024
Σε κεντρικό (ιδανικό ) σημείο της Αράχωβας πάνω στην κεντρική πλατεια και σε απόσταση αναπνοής από εστιατόρια και νυχτερινή ζωή .
Μείναμε στο δωμάτιο Περσέας με θέα τον οικισμό της Αράχοβας . Η θέα ήταν σαν να έβλεπες έναν πίνακα ζωγραφικής! Παροχές όπως τζάκι χαμάμ, υδρομασάζ, ποιοτικά προϊόντα ύπνου ανεβάζουν την αξία διαμονής. Άψογη καθαριότητα .
Το πρωινο για τα δεδομένα ενός μικρού καταλύματος τίμιο .
Ο οικοδεσπότης πολύ εξυπηρετικός , φιλικός και ευχάριστος άνθρωπος .
Κάτι αρνητικό δεν έχω να πω. Ίσως κάποιες extra παροχές που θα ανέβασαν την αξία του δωματίου και θα έκαναν την διαμονή πιο άνετη και ευχάριστη . Όπως συσκευή για καφέ και ένα βραστήρα για ζεστό νερό και τσάι. Ένα μικρό κέρασμα για welcome . Μπουρνούζι και παντόφλες εφόσον έχει παροχές χαμάμ υδρομασάζ. Ίσως και κάποια προϊόντα για έξτρα περιποίηση στο μπάνιο . Εφόσον ο στόχος είναι η πολυτελής διαμονή των φιλοξενούμενων.
Χωρίς αμφιβολία και σκέψη θα επιλέγαμε πάλι τον ίδιο ξενώνα στο επόμενο μας ταξίδι για την Αράχοβα!
Giannis Kokolinas
Giannis Kokolinas
Visité en mars 2024
Όλα ήταν υπέροχα. Από την τοποθεσία που είσαι μέσα στο κέντρο αλλά δεν το καταλαβαίνεις καθώς το βράδυ δεν ακούγεται τίποτα απέξω, από τον καταπληκτικό κύριο Αλέξανδρο που σε κερδίζει αμέσως από την ευγένεια του, την υποδοχή του και προσπαθεί να σε κάνει να νιώθεις σαν το σπίτι του, από τα δωμάτια που είναι πεντακάθαρα και ζεστά. Εννοείται όταν πάμε ξανά Αραχωβα ξανά στον Αλέξανδρο!!!
jim vl
jim vl
Visité en mars 2024
Αποφασίσαμε να πάμε Αράχοβα και το καλύτερο πράγμα ήταν ότι αποφασίσαμε να μείνουμε σε ένα από τα δωμάτια του Αλέξανδρου! Πραγματικά δεν ξέρω από τι να ξεκινήσω !από την τοποθεσία των δωματίων που είναι ακριβός στην πλατεία και δεν χρειάζεσαι καθόλου όχημα ?από την ατμόσφαιρα του δωμάτιου την στρωματάρα ?το τζακούζι? Η θέρμανση ήταν ακριβός εκεί που ήθελες διότι την ρυθμίζεις ανα πάσα στιγμή και είναι παράδεισος ! πρωινό φάγαμε μια φορά στις 4 μέρες και σκάσαμε και ο λόγος είναι ότι δεν τρώμε γενικά πρωινό αλλά για ο ποιον τρώει είναι πάνω του πολύ καλού ! Και βέβαια δεν θέλω να ξεχάσω τον ιδιο τον ιδιοκτήτη ο οποίος από την πρώτη στιγμή αισθανθήκαμε εντελώς άνετα μας άνοιξε την καρδιά του και συζητάγαμε σχεδόν τα πάντα ,η βοήθεια του σε πληροφορίες ήταν υπεραρκετή και να μην ξεχάσω ότι στη δουλειά του ήταν ένας απίστευτος επαγγελματίας ........και πάνω από όλα άνθρωπος! ξέρω πολύ καλά που θα μένουμε από εδώ και πέρα όταν βρισκόμαστε στην περιοχή !!!
nadia petropoulou
nadia petropoulou
Visité en février 2024
Τι να πρώτο πω για αυτόν τον ξενώνα. 1) Τοποθεσία- άριστα, εξυπηρέτηση 100/10. Αν πάτε Αραχωβα παρακαλώ να μείνετε εδώ είναι ο ορισμός του value for money.
Γιάννα
Γιάννα
Visité en février 2024
Επισκεφθήκαμε την Αράχωβα και μείναμε στον «Ξενώνα Αλέξανδρος».
Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι με τα όμορφα διακοσμημένα και πεντακάθαρα δωμάτια, ενώ το τζάκι η αυτόνομη θέρμανση και το απίστευτα άνετο στρώμα Hypnos απογείωσαν την άνεση κατά την διαμονή μας!!!
Ο κ. Αλέξανδρος ήταν πολύ φιλόξενος, ευγενικός και πρόθυμος να μας παρέχει πληροφορίες σχετικές με την Αράχωβα αλλά και τα μέρη που θα άξιζε να επισκεφτούμε.
Η τοποθεσία του ξενώνα επίσης είναι πολύ κεντρική, δίπλα σε όλα τα καφέ και εστιατόρια της περιοχής.
Σίγουρα θα το ξανά προτιμήσουμε!
Carte adresse selection

Les meilleurs à Arachova et autour

Trouver un hôtel à proximité

Trouvez des Offres de Séjours uniques avec nos Partenaires

Questions fréquentes :

ALEXANDROS GUESTHOUSE compte 24 avis avec une note moyenne de 4.9. Vous pouvez consulter les avis de ALEXANDROS GUESTHOUSE en cliquant sur ce lien ou partager votre avis sur ALEXANDROS GUESTHOUSE en cliquant ici

ALEXANDROS GUESTHOUSE se situe au Rue principale Près de la place Laka , Arachova
Envoyer une réponse