Résultats Hôtel à PATRAS

HÔTEL ADONIS

Hôtel €€
2/5
24 avis

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Croisement de Zaimi et Kapsali, Patras, Grèce
Voir sur la carte
+30 26102 24 213
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
2024
Recommandé
2024

Un hôtel sans prétention mais assez professionnel. Un effort de décoration a été fait, mais l'harmonie des couleurs n'est pas toujours au rendez-vous ! L’emplacement est avantageux puisqu’il est en face de la gare routière et près du port. En revanche, le quartier est bruyant.

Merci pour votre aide, cliquez-ici pour nous en dire plus sur votre expérience.

Organisez votre voyage avec nos partenaires à PATRAS
Transports
Hébergements & séjours
Services / Sur place

Comparer et réserver votre hébergement au HÔTEL ADONIS

Avis des membres sur HÔTEL ADONIS

2/5
24 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Vassilis Ioannou
Vassilis Ioannou
Visité en avril 2024
Λειτουργικοί χώροι, πολύ εξυπηρετικό προσωπικό.
Δεσποινα Σ
Δεσποινα Σ
Visité en avril 2024
Η πιο φρικτή εμπειρία που είχα ποτέ σε ξενοδοχείο τον περασμένο Ιούλιο. Έμεινα μόνο μία ώρα μέχρι να εντοπίσω κάποιο άλλο ξενοδοχείο που θα μπορούσα να μεταφερθώ. Ήταν πάρα πολύ βρώμικο και μύριζε απαράδεκτα. Τα πράγματα τριγύρω ήταν τελείως φθαρμένα. Το στρώμα ήταν τόσο παλιό που μόλις που κάθισα αισθανόμουν τα ελατήρια. Τα υδραυλικά δεν λειτρουργούσαν καλά. Η λέξη ποιότητα φυσικά ήταν άγνωστη. Και δεν έφταναν όλα αυτά, αλλά με χρέωσαν και 20 ευρώ.
Νίκος Πέτρου
Νίκος Πέτρου
Visité en avril 2024
Μακράν το χειρότερο ξενοδοχείο. Βρώμικο, γεμάτο κοριούς, σκόνη και μούχλα.
Κρίμα που διατίθεται για σχολικές εκδρομές.
George Benevidis
George Benevidis
Visité en mars 2024
Το μέρος είναι απαράδεκτο μακράν το χειρότερο ξενοδοχείο που έχω πάει ποτέ το δωμάτιο ήταν γεμάτο σκόνες μούχλα τρίχες στο μπάνιο και στα σεντόνια οι καθρέφτες και γενικά τα τζάμια δεν καθαρίζονται ποτέ. Η καθαρίστρια ήταν κακή στην δουλειά της και ασεβής.Πραγματικά δεν αξίζει καθόλου την τιμή του. Καλύτερα να κατασκηνόναμε στο πάρκο.
Alexandros Lourakis
Alexandros Lourakis
Visité en mars 2024
Σας παρακαλώ πολύ αν έχετε καθόλου ιερό ΚΑΤΑΡΓΉΣΤΕ το ξενοδοχείο...δεν γίνετε να είμαστε 4 άτομα σε ένα δωμάτιο και να μας δίνετε ένα δωμάτιο το οποίο είναι πιο μικρό και από την τουαλέτα του χωριού μου... επίσης η ρεσεψιόν ήταν απαράδεκτη δεν έδωσε αρκετή βάση στο πρόβλημα μας...η καμαριέρα η καημένη που ναι μεν δεν φταίει αυτή αλλά δεν είναι δυνατόν να μας ειρωνεύεται μπροστά στα μούτρα μας και να μας λέει ότι μπορούμε να κάνουμε μπάνιο με σκόνη να μας πέφτει στο κεφάλι και στο σώμα και να πάθουμε καμιά αρρώστια από τις ανοησίες του ξενοδοχείου... Τέλος σας παρακαλώ με όλη μου την καρδιά ΓΚΡΕΜΊΣΕΤΕ το... γιατί; διότι δεν γίνετε να έχετε τόσα δωμάτια και να ζητάμε ένα άλλο δωμάτιο και να λέτε δεν έχετε... Επίσης έμαθα ότι ένας άντρας χτυπούσε μια γυναίκα στο δωμάτιο και ζητούσε βοήθεια και στην ρεσεψιόν γελούσαν... τέτοια πράγματα δεν γίνονται...Σας συνιστώ όλους να μην πατήσετε το πόδι σας εκεί...

Trouver un hôtel à proximité

Trouvez des Offres de Séjours uniques avec nos Partenaires

Questions fréquentes :

HÔTEL ADONIS compte 24 avis avec une note moyenne de 2.0. Vous pouvez consulter les avis de HÔTEL ADONIS en cliquant sur ce lien ou partager votre avis sur HÔTEL ADONIS en cliquant ici

HÔTEL ADONIS se situe au Croisement de Zaimi et Kapsali , Patras
Envoyer une réponse