Retour à la fiche établissement ISIDORA

Avis des membres sur ISIDORA

2.3/5
25 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Qualité de la cuisine
Originalité
Cadre/Ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Owain D
Owain D
Visité en avril 2024
Absolutely delicious food with a wonderful view. We met the boss who was very kind and funny, the gentleman who served us had a smile on his face and it was a perfect experience. Thank you!
Stephen
Stephen
Visité en avril 2024
Overpriced for what you get. Good salad and tzatziki. Fish was lovely but expensive (38Eu for 300g @ 60/kg. French fries were hard and almost white in colour. Service should have been a lot better given not many customers.

Manager sat smoking on next table whilst we ate. We won't be going back.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ
Visité en avril 2024
Εξαιρετικό μαγαζί,παρά πολύ καλό και νόστιμο φαγητό τα ψάρια πάντα φρέσκα και ποιοτικά και το προσωπικό πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει.Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Giannis Futurisma
Giannis Futurisma
Visité en avril 2024
Πανάκριβο σε σχεση τιμης ποιότητας. Χταπόδι που πραγματικά δεν τρώγοτανε τόσο σκληρό που ήτανε. Ψαρι ιχθυοτροφείου στο πασάρουν για φρεσκο ημέρας. Κρίμα γιατί είναι όμορφο μαγαζί. Κοροϊδία μεγάλη το φαγητό ομως
Γιάννης Κα
Γιάννης Κα
Visité en avril 2024
Κολοκυθάκια παγωμένα από το ψυγείο που δεν κόβονται ούτε με το μαχαίρι αλμύρα το ίδιο παγωμένη καλαμαράκι μαύρο από το πολύ τηγανισμένο λάδι φαγκρί που ήτανε θεό μπαγιάτικο Γιατί κυρία Ισιδώρα είμαι πελάτισσας όλο το χρόνο απλά δεν ήθελα να δημιουργήσω θέμα αλλά έχετε τη φιλοσοφία ότι είμαι πάνω στο κύμα και δε με νοιάζει ό,τι και να λέτε διότι ο κόσμος θα έρθει ναι αλλά να ξέρετε ότι κάποια στιγμή αυτές οι επιχειρήσεις φθίνουν
Antonis Moustafa
Antonis Moustafa
Visité en avril 2024
Απαράδεκτο σέρβις και πανάκριβο. Δεν θα ξαναπήγαινα

Ωραία τοποθεσία
Kyriakos Lagoudakis
Kyriakos Lagoudakis
Visité en avril 2024
Πανικός, παρά πολλά τραπέζια, χάνεται η μπάλα και η ποιότητα !!

Ελαττώστε τραπέζια για είστε πιο ποιοτικοί και θα είστε για 7 αστέρια!!!
Athens Stay
Athens Stay
Visité en avril 2024
Τέλειο ψάρι μύριζε θάλασσα , τέλεια ατμόσφαιρα !!
Βασιλης Σωτηροπουλος
Βασιλης Σωτηροπουλος
Visité en mars 2024
Ότι χειρότερο έχω κάνει στην ζωή μου.Δε μπορώ να βρω τίποτα θετικό.Η κριτική του άσσου είναι 10 για μενα
Μακάρι να είχε μείον το Google.

Καλαμαράκια απαράδεκτα
Μύδια παγωμένα
Καβουρολατα για εμετό
Γαριδοψυχα αψητη
Σαλατα βραστά λαχανικα
Τσιπουρο 50ml
78 ευρώ όλα μαζί.

Καλή τύχη
Ελευθερία Μάρη
Ελευθερία Μάρη
Visité en mars 2024
Δυστυχώς η επίσκεψη μας επιβεβαίωσε όσα αρνητικά γράφονται. Το φαγητό είναι κάκιστο, με τιμές που είναι αυξημένες για τη προσφερόμενη ποιότητα. Είναι κρίμα οι υπεύθυνοι να δείχνουν τόση μεγάλη ασέβεια στον κόσμο που πηγαίνει & δίνει τα οποία χρήματα του.
Kamael Loki
Kamael Loki
Visité en mars 2024
Αγενέστατος κύριος παιρνει την παραγγελία! Εννοείται τα μισά πράγματα του καταλόγου δεν τα έχει! Εάν έχεις και μικρό παιδί πάρε από το σπίτι να φάει καθως δίνει νερόβραστα μακαρόνια μόνο! Και εννοείται το μόνο διαθέσιμο που πάντα έχει είναι 60€ το κιλό τα ψάρια!

Κρίμα

Α και εννοείται το POS δεν δουλεύει!
ΣΟΦΙΑ ΚΟΛΟΚΟΥΡΗ
ΣΟΦΙΑ ΚΟΛΟΚΟΥΡΗ
Visité en mars 2024
Τραγικο μαγαζί. Φτάσαμε 1.15 Κυριακή. Δεν υπήρχε ο μισος κατάλογος, αγενέστατος ο κύριος που μας πήρε παραγγελία. Χαμογελάνε και απευθυνονται μόνο σε όσους τρώνε ψαρι με το κιλο και ανοίγουν μπουκάλια κρασί. Κριμα..
Μαρία Κουλούρη
Μαρία Κουλούρη
Visité en mars 2024
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΟΛΑ. Το μόνο που αξίζει είναι τα τραπέζια μπροστά στη θάλασσα. Ωστόσο υπάρχουν πολλά καλύτερα μαγαζιά από αυτό για να επισκεφτείς. Καλαμαράκια κατεψυγμένα, ένα απαράδεκτο κι άνοστο και μέσα στο νερό-ζουμί σαγανάκι, κολοκυθοκεφτέδες που πρέπει να είχαν τηγανιστεί απο το πρωί. Το μοναδικό πιάτο που ίσως ήταν κάπως ωραιο ήταν τα μύδια αχνιστά. Ακόμα και οι πατάτες τους ήταν προτηγανισμένες. Παιδιά λίγο έλεος κάπου… Γυρνώντας στο σπίτι τη βγάλαμε στην τουαλέτα χωρίς να ξερουμε τι μας έχει πειράξει. Κρίμα που ένα τόσο ωραιο μαγαζί σε ένα τόσο ωραιο σημείο δεν μπορεί να προσφέρει μια καλή ποιότητα. Στο μεταξύ, οι τιμές στα ύψη. Δεν το προτείνω σε καμία περίπτωση
Greece Gabriela
Greece Gabriela
Visité en mars 2024
Από το σούπερ μάρκετ τα προϊόντα που τρώτε και τα πληρώνεται σαν χρυσά.
Eleni Pachni
Eleni Pachni
Visité en mars 2024
Το μονο υπέροχο που μας έμεινε από την επισκεψη μας στο συγκεκριμενο εστιατοριο είναι η τοποθεσία τραπέζια κυριολεκτικά πάνω στο κύμα πανέμορφα !!!Τα υπολοιπα θα τα χαρακτήριζα τραγικα !!! Από που να αρχίσω ; Από το service που περιμέναμε πάνω από μια ώρα για να πάρουν παραγγελία ; Από το φαγητό ; Που εκτός ότι ήταν κάτω του μετρίου ήταν πολύ μικρές μερίδες και απαράδεκτες οι τιμές σε σχέση με το προϊόν . Παραγγείλαμε μπακαλιάρο λόγω της ημέρας και χρέωσαν 17 ευρώ δυο μπακαλιάρο κροκέτες και ξεχωριστά την σκορδαλιά αλλά έξι ευρώ σύνολο 23 ευρώ το πιάτο Το χταπόδι επίσης τραγικό και όταν παραπονέθηκαμε για την μερίδα μας απάντησε μια αγενέστατη υπάλληλος ότι εμείς έτσι το σερβίρουμε …. Τι άλλο να προσθέσω ; Επιεικώς απαράδεκτο !!! Τιμες αδικαιολόγητες σε σχέση με αυτο που προσφέρει .. Φυσικά δεν θα το πρότεινα σε κανέναν .. υπάρχουν πολύ καλύτερα εστιατόρια με εκτίμηση στους πελάτες . Στο συγκεκριμένο εστιατόριο πληρώνεις μόνο την θάλασσα και τίποτα άλλο !!!
Miltiadis Koutikas
Miltiadis Koutikas
Visité en mars 2024
Τα 2 αστεράκια μόνο για την τοποθεσια του μαγαζιού !! Αφού είχαμε κάνει κράτηση για την καθαρή Δευτέρα για 10 άτομα αφού φτάσαμε εκεί μας είπαν ότι δυστυχώς το όνομα σας δεν υπάρχει στην λίστα !! Απαράδεκτο !!
Giovanni Milardi
Giovanni Milardi
Visité en mars 2024
Il posto è meraviglioso, non dico che mangiate nel mare ma quasi. Le cameriere sono molto gentili e tutto quello che abbiamo mangiato ad eccezione del tirokafteri, era davvero molto buono. Peccato che ci siamo dovuti accontentare di quello che c era. Abbiamo chiesto tzatziki, e ci siamo sentiti dire che non c era. Abbiamo chiesto zucchine fritte, neanche quelle. Per l ouzo volevamo ouzo mini, niente neanche quello. Allora abbiamo ripiegato sul polpo alla griglia... Neanche quello. Ok allora insalata dakos, no quella no mi dispiace. Insomma, per essere un ristorante penso andrebbe oragnizzato meglio. Nonostante il cibo (di cui ci siamo dovuti accontentare) fosse buono, è più costoso degli altri posti. 30 euro sono davvero tanti a persona per quello che ti portano. Peccato
Ameli Osido
Ameli Osido
Visité en mars 2024
Ακριβό χωρίς λόγο, εκτος αν κοστολογούν και τη θαλασσα
Effie Douvogianni
Effie Douvogianni
Visité en mars 2024
Εξαιρετικό φαγητό κ σέρβις
Elli Steliaraki
Elli Steliaraki
Visité en mars 2024
Ίσως έφταιγε η ημέρα ( Κυριακή της Τυρινης ) ,αλλά δεν επιτρέπεται ,σε ψαροταβέρνα , να ζητάς γαριδομακαρονάδα και να σου φέρνουν σε ένα μικρό πήλινο ,παραβιασμένα μακαρόνια με σάλτσα , χωρίς ιχνος γεύσης από θαλασσινά , και από πάνω 5 γαρίδες ακαθάριστες , απλά βρασμένες . Η δε χωριάτικη , που δεν θύμιζε σε τίποτα την αντίστοιχη σαλάτα , με μαραμένα παράσινα σαλατικά , ήταν 1 ατόμου .
Κέρδισε πόντους απο την άμεση εξυπηρέτηση και ευγένεια του προσωπικού και την πολύ γευστική ταραμοσαλάτα .. Οι τιμές ακριβές για την ποιότητα των φαγητών ..
Την επόμενη φορά θα επισκεφτώ σίγουρα άλλη ταβέρνα της περιοχής ..
El Ena
El Ena
Visité en mars 2024
Πολύ καλό το φαγητό και το φρέσκο ψάρι, σε καλές τιμές, αλλά το σέρβις είναι τραγικό…πολύ λίγο προσωπικό για τον αριθμό πελατών που εξυπηρετεί το μαγαζί. Οι πατάτες που παραγγείλαμε δεν τις φέρανε ποτέ, μέχρι μέσα στη κουζίνα πήγαμε να τις ζητήσουμε οι ίδιοι αλλά τίποτα, το τυροπιτάρι συνοδεύονταν από μια σος που επίσης δεν ήρθε ποτέ και από την ώρα που ζητήσαμε τον λογαριασμό μέχρι εν τέλει να πληρώσουμε πέρασαν 45 λεπτά και τελικά πήγαμε και πάλι εμεις οι ίδιοι μέσα στο μαγαζί να πληρώσουμε…
Βασιλική Καραγεωργοπούλου
Βασιλική Καραγεωργοπούλου
Visité en mars 2024
Μην το επισκεφτειτε. Κατσαμε στο τραπεζι χαμηλα στη θαλασσα .. κανεις δεν ερχοταν για ωρα να παραγγειλουμε και ενω ανεβηκαμε πανω ωστε να ζητησουμε καταλογο συνεχισαν να αδιαφορουν! Μετα απο πολλες προσπαθειες, αρκετη ωρα και αφου πηγαινοηρθαμε στο εσωτερικο της ταβερνας αρκετες φορες ηρθαν να παρουν παραγγελια!
Παραγγειλαμε χταποδι βραστο και μαζι με 2-3 κομματια χταποδι υπηρχαν πολλες γαριδες χωρις να υπαρχει αναφορα στον καταλογο! Οταν αναφεραμε οτι δεν τρωμε γαριδες και ζητησαμε σκετο χταποδι μας ειπαν οτι ετσι το σερβιρουν … το γυρισαν στο μαγειρα αλλα αυτος ειπε οτι δε μπορουσε να μας φερει σκετο χταποδι με τη δικαιολογια οτι ειναι η διακοσμηση του πιατου! Προφανως ειχε τελειωσει το χταποδι καθως οι γαριδες ηταν 5 και το χταποδι εξαφανισμενο!
Η χωριατικη ηρθε χωρις λαδι, ριγανη και εντελως στεγνη χωρις ομως να υπαρχουν αυτα που λειπαν στο τραπεζι ωστε να τα προσθεσουμε και η κοπελα μας απαντησε οτι ετσι σερβιρεται γιατι ο κοσμος λιποθυμα και μας ρωτησε τι χρειαζομαστε να μας φερει..
το σερβιρισμα συνεχισε με τους σερβιτορους να φερνουν συνεχεια τα ιδια πιατα χωρις να θυμουνται τι ειχαν ηδη φερει και το τηροπιταρι να φτασει οταν ειχαμε ηδη φαει …
Απαραδεκτη εξυπηρετηση με απαντησεις για χαζους και τιμες αδικαιολογητες καθως το φαγητο ειναι κατω του μετριου!
Τελος η απαντηση στην αργοπορημενη εξυπηρετηση μας ηταν οτι φταιει το τραπεζι που ειναι κατω στη θαλασσα ενω το ιδιο το εστιατοριο τα εχει τοποθετησει εκει!
bill 13
bill 13
Visité en mars 2024
Απλα πανάκριβα.Για οικογενεια με 2 παιδια δεν συμφερει.χωριατικη 8,50€
Καλαμαράκια κατεψυγμένα 14-16€ και το θεϊκό γαρίδα ψύχα απο σουπερ μαρκετ 16€
Iraklis025
Iraklis025
Visité en février 2024
Εκπληκτική εμπειρία φαγητού εξυπηρέτησης και τοποθεσίας! Οι τιμές ανάλογες της ποιότητας! Σίγουρα θα ξαναπάω
George Sak
George Sak
Visité en février 2024
Ότι χειρότερο έχω φάει !!!!!!

ISIDORA

Ouvert - de 09h00 à 23h30

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Pericleous, à 300m de l'hôtel Golden Coast, Marathon – Marathonas, Grèce
Voir sur la carte
+30 2294 05 64 67
Je suis le propriétaire
Cliquez ici

Horaires d'ouverture

Lundi
Fermé
Mardi
Fermé
Envoyer une réponse