Retour à la fiche établissement AUBERGE TORRE MALAGRIDA - XANASCAT

Avis des membres sur AUBERGE TORRE MALAGRIDA - XANASCAT

4.3/5
25 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Lidia Martin
Lidia Martin
Visité en avril 2024
Genial! Muy amables, albergue muy limpio. Recomendable
Alex Pujol
Alex Pujol
Visité en mars 2024
Solo lo visitamos, pero nos sorprendio su ubicacion y arquitectura de epoca, y el jardin, que aynque con la sequia se veia muy bonito
Maria
Maria
Visité en février 2024
Un bon lloc, per escapar-te amb la família. Accepten gossos i això ens ha permès integrar a tots els membres de la família.
La ubicació és ideal!
Sergi SM
Sergi SM
Visité en février 2024
Habitaciones muy básicas y algo sucias. Atención excelente y muy buena ubicación, cerca del centro de Olot
Subrayadornaranja
Subrayadornaranja
Visité en janvier 2024
Nos ha gustado mucho nuestra estancia. El personal es genial. Tanto las mujeres del comedor como el chico de la recepción, super majos y atentos. Las habitaciones están bien, como el resto del albergues de Xanascat. Y la comida, para no ser de cocina propia, muy buena. Hay ensalada y fruta en todas las comidas, postres la Fageda y dulces sin azúcar en el desayuno. Si que es verdad que el agua de la ducha sale más bien templada y para los peques, puede hacer algo de frío en invierno. Pero el alojamiento es bonito y acogedor, rodeado de un jardín y muy bien situado. Al lado de parques y cerca de actividades. Además, la sala de juegos de niños tiene de todo. Sin duda repetiremos. Gracias
Marc Orta
Marc Orta
Visité en décembre 2023
Como comentan, el albergue es una casa señorial como otras que se encuentran en la misma avenida. Estuvimos con el programa de Vacances en Família durante el puente de diciembre con tres niñas de 7, 5 y 3 años. El personal fue muy agradable y atento, y la ubicación es excelente, vas andando en 10-15 minutos a todos sitios. La comida es de catering y es simplemente correcta, tampoco de las mejores que he probado en albergues. El tema de las habitaciones, en nuestro caso nos tocó la principal que justo tiene baño privado, pero el resto no. No obstante, el agua de la ducha salía templada tirando a caliente, lo que no era agradable en diciembre. Lo comenté en recepción y me dijeron que hace un par de años que pasa y en teoría ahora lo arreglaran, otros huéspedes también se habían quejado. Lástima porque agua caliente en la ducha para mí es de básicos. El resto como he comentado, bien.
Roger
Roger
Visité en décembre 2023
Molt bona estada!! Tot molt net i el personal molt atent i amable. Tornarem!
Carlos Pascual
Carlos Pascual
Visité en novembre 2023
Hem estat un cap de setmana i ens ha encantat, molt bona atenció, bon menjar i bon ambient
Pedro Pons
Pedro Pons
Visité en octobre 2023
Como albergue está correcto el edificio espectacular.
Gerard Sellés Valls
Gerard Sellés Valls
Visité en septembre 2023
Com és habitual l'atenció del personal de l'alberg va ser en tot moment atenta i disposada a atendre les nostres necessitats. De l'alberg destacaria la seva ubicació privilegiada, en ple centre d'Olot, que el diferencia d'altres albergs que es troben als afores de la ciutat; en aquest sentit, la problemàtica pot ser a l'hora de trobar aparcament tot i que nosaltres no vam tenir cap problema per trobar-ne al voltant de l'alberg.
La finca de l'alberg és magnífica amb uns jardins que l'envolten ideals perquè la canalla hi pugui jugar, però, tanmateix, cal estar atents perquè els accessos estan oberts de dia i de nit.
L'única pega que hi podríem posar és que les habitacions són amb bany compartit, però de totes maneres cal dir que la neteja d'aquestes zones és molt òptima.
Pere Ferré
Pere Ferré
Visité en septembre 2023
Antic palauet situat a l'Eixample d'Olot. Molt a prop del casc antic. L'edifici està bé, habitacions correctes amb WC i dutxa compatits al passadís . No disposa d'ascensor. Respecte el menjar, l'empresa de catering és la pitjor que he tastat. Es pot esmorzar, però eviteu dinar o sopar.
Si voleu pícnic, curiosament s'ha d'encomanar en 2 dies d'antelació.
Miquel Higuera
Miquel Higuera
Visité en août 2023
Alberg molt ben situat per visitar Olot i la garrotxa en general. L'edifici és una casa centenària d'estiueig reformada i habilitada com alberg. El servei és correcte i amable i el menjar, per ser de càtering, no va estar gens malament. Es troba a fatar no poder triar entre 2 primers i dos segons, però bé, és un alberg i s'enten. La planta principal amb les zones comuns és molt bonica. Les habitacions de la planta superior estan bé per ser un alberg, però no tenen bany i això ens ha fet l'estada molt incòmode. A més a més, a l'estar sota teulada, l'habitació és va convertir en un forn i, tot i que ens van deixar un ventilador, vam passar moltíssima calor que, sumada a 'haver de compartir dutxes i lavabo, va fer que l'experiència no fos tan satisfactòria com desitjàvem. Un altre punt negatiu és que a la planta superior només si pot accedir per una escala estreta i, per tant, no hi tenen accés gent amb mobilitat reduïda o, com en el nostre cas, es fa complicat pujar un cotxet de nadó.
Per últim, només dir que l'Ajuntament, actual propietari de l'edifici, o la Generalitat, actual gestora de l'alberg, haurien d'invertir una mica més de recursos en la conservació i manteniment de les instalacions.
Joan NoFe
Joan NoFe
Visité en août 2023
Molt bon lloc
David Capilla
David Capilla
Visité en juillet 2023
Lloc molt agradable, ben situat al costat del centre pero en un carrer tranquil, molta amabilitat de la noia morena joveneta al fer el checking i explicar tot, també molt bon tracte al reservar per email.
habitació correcte i lavabos també, es antic pero ben conservat. Repetirem!
Miquel Sánchez Canals
Miquel Sánchez Canals
Visité en juin 2023
És un privilegi poder allotjar-se en un edifici com la Torre Malagrida.
L'arquitectura i decoració està prou ben conservada tant en l'exterior com l'interior.
Destaca un vitrall al sostres espectacular.
Els jardins estan cuidats i se senten ocells constantment.
Pel que fa a l'Alberg, bon servei, bona sala de jocs, i en el nostre cas ens ha tocat una habitació ampla, espaiosa i molt més còmoda que totes les que hem visitat en altres ocasions amb el programa Vacances en Família.
Només un suggeriment, estaria genial una màquina de cafè o una cafetera de càpsules en alguna estança!
Sens dubte una experiència per repetir com allotjament en un entorn tan fantàstic com Olot i la Garrotxa!
joan ribes girones
joan ribes girones
Visité en juin 2023
Una joia del modernisme i la renaixença per dos dies i una nit.
Jordi Masó
Jordi Masó
Visité en juin 2023
El albergue es una casa señorial del siglo pasado muy bien situada dentro de Olot, se puede ir andando a todas partes sin problemas. En cuanto al entorno, se pueden hacer visitas muy interesantes por la zona (la Fageda d'en Jordà, Besalú, Castellfollit de la Roca, etc...)
La casa en si necesita un arreglo, pero como albergue no esta mal.
El servicio es muy bueno y atento, aunque creo que faltaria algo más de personal, ya que en recepción no siempre hay alguien.
Pese a no tener cocina propia, la comida no esta mal.
En resumen, es un albergue bastante recomendable, especialmente por la ubicación.
Montserrat Casanovas
Montserrat Casanovas
Visité en mai 2023
Només le vist per fora, però es veu un edifici amb història.
Clara Darder Lissón
Clara Darder Lissón
Visité en mai 2023
Es un alberg espectacular. Net i polit, amb tots els serveis. El menjar és bo i són laxes amb l'hora d'anar a dormir i deixar de fer soroll. El entorn es molt bonic i pots fer moltes excursions pel voltant. Espai Cràter, la Fageda d'en Jordà i molts volcans al voltant.
Albert Ortega
Albert Ortega
Visité en mars 2023
Dels albergs de xanascat més macos on he estat, sens dubte. Exterior preciós amb un jardí per jugar amb els infants, a pocs quilòmetres de la Fageda per poder fer excursions ben xules
Gemma Gomez
Gemma Gomez
Visité en mars 2023
Solo hemos dormido y desayunado y todo perfecto.
GCS - Serveis Arquitectura i Enginyeria
GCS - Serveis Arquitectura i Enginyeria
Visité en février 2023
Excel·lent ubicació, servei, equipament i menjar al ben mig de la ciutat d'Olot.
Daniel Gutiérrez
Daniel Gutiérrez
Visité en février 2023
La casa és preciosa i ben ubicada. El personal, amable, i els preu és molt económic. Tanmateix, hi ha coses essencials a millorar, com que l’aigua de les dutxes surt tèbia, que els matalassos són molt dolents o que ningú va netejar els wc durant el cap de setmana. Eviteu les habitacions 3 i 4 (donen a l’avinguda per on passa molt trànsit tota la nit).
Saturnino Pascual
Saturnino Pascual
Visité en novembre 2022
Muy bien lo recomiendo.buen almuerzo ,tanto dulce como salado me gusto' la cena,dos platos de primeros y dos de segundo con guarnición a escoger postres variados,el pueblo muy bonito,visitamos granjas la Fagera nos gustaría volver,también vimos los volcanes recogimos unas piedras de lava como recuerdo.
Noemi Rodriguez
Noemi Rodriguez
Visité en octobre 2022
El edificio es muy especial. Me trataron bien e hicieron todo lo posible por hacerme un espacio, aunque no les fue fácil. Paré en la ruta de la vía verde ciclista y me facilitaron un lugar seguro para dejarla. Zak (no se si lo escribo bien) fue muy atento, quien me atendió, aunque había otra mujer joven que no pude tratar mucho y se mostró atenta. Es un albergue básico y si alguien espera un hotel de estrellas que se vaya a uno así. Para mí cumplió mis expectativas, aunque pasé un pelín de frío porque soy friolera.
No probé la comida porque ya llevaba la mía. Por lo que respecta a las duchas y la falta de presión que comentan algunos usuarios, a mí me pareció suficiente. Además, estaba limpísimo. Es un albergue familiar y lxs niñxs son niñxs y hacen ruido. Me molestó un poco, pero hay que entenderlo y, de todas maneras, a las 23, silencio total. Tenemos que aprender a convivir y entender que cada unx tiene sus necesidades y hay que ser flexibles, más aún cuando se trata de un alojamiento muy económico. Tengo ganas de volver. Gracias!
Envoyer une réponse