Retour à la fiche établissement RUMOUR BY RÁCZ JENŐ

Avis des membres sur RUMOUR BY RÁCZ JENŐ

4.8/5
25 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Qualité de la cuisine
Originalité
Cadre/Ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Zsuzsanna Szilágyi
Zsuzsanna Szilágyi
Visité en avril 2024
Hatalmas, felejthetetlen élmény, aki teheti - egy jeles alkalomra tegye fel itt a koronát :) A felkínált különleges ételek és italok egyaránt igazi költemények voltak tele élettel, frissességgel, ízzel és egy csipetnyi varázslattal! Profi kivitelezés, színvonalas kiszolgálás - egyszerűen minden tökéletes volt. Grátiszként a gasztroutazáson még Jenővel is sikerült megismerkednünk :) Óriási gratula és további sok sikert a helyhez! Reményeim szerint még visszatérünk :)
Krisztián Antal
Krisztián Antal
Visité en avril 2024
A szőke srác aki a hangulatunkért felelt és a srác aki a koktéljainkat készítette magasan felhúzta az alapból 10/10-s esténket! Köszönjük a köszöntést! Barátnőm nem mostanàban sírt örömében❤️
Giacomo Manzoni
Giacomo Manzoni
Visité en avril 2024
Ristorante strepitoso!
Lindsay Bergers
Lindsay Bergers
Visité en avril 2024
We had to search a little bit for the entrance, but it was so funny.
The presentation of the food was amazing. The dishes were surprising and amazing.
We had the classic wine arrangement, great hungarian wines.
Csongor Papp
Csongor Papp
Visité en mars 2024
Az egész ottlétünk során csodásan éreztük magunkat!
A kiszolgálás kimagasló és nagyon barátságos.
Az ételek harmóniája tükrözi a gondos tervezést és a minőségi alapanyagokat.
Maximálisan ajánlani tudom az éttermet, ha valaki egy egyedi élményre válik csodálatos ízek kíséretében:)
Gábor Hetes
Gábor Hetes
Visité en mars 2024
Felejthetetlen estét töltöttünk el. A felkinált ételek azaz inkább étel költemények tele voltan ízzel, illattal, színnel.
Köszönjük szépen az előadást! ❤️
Dave Selkirk
Dave Selkirk
Visité en février 2024
Top 3 meals of my life, and I have eaten in some of the best restaurants in the world!
Watching the chefs prepare all the food really adds to the experience. We went to the 17:30 sitting and we're very impressed. The service was impeccable! My only reason for taking off a star is that they do not accept American express. If taxis and hotels can take it in Budapest, I don't see why a Michelin starred restaurant can't.
andrea fabian
andrea fabian
Visité en février 2024
Az egész ottlétünk hatalmas élmény volt.
Azt se tudom hol kezdjem.
Egy olyan színház az egész,amit étteremmel kombináltak.A fellépők a pincérek es a szakácsok,akiknek az összehangolt munkáját figyelhetjük ,ahogyan profin készítik majd tálalják a “színdarab” aprò elemeit.
Nekem átjött ez a feeling.A hangulat különleges,az emberek kedvesek es profik,az étel minden fogása fennséges.
Ha egy igazán különleges és életre szòlò élményt szeretnél ne hagyd ki.
És a végén a séf úr személyesen is erdeklődik a véleményedről????????????
László Egyed
László Egyed
Visité en février 2024
Egy élmény amit egyszer ki kell próbálni!
Krisztián Kárász
Krisztián Kárász
Visité en février 2024
Gasztronómiai élmény!
Fanni Farkas
Fanni Farkas
Visité en février 2024
Fantasztikus élmény volt, mindenkinek szívből ajánlom. Nyilvan nem egy átlagos vacsora helyszín az árát tekintve. De azt gondolom abszolút megért. Pre-theatre menüt ettünk a férjemmel, ami úgy van hirdetve hogy 6 fogás, de mindennel együtt igazából 9, és a végére jól is laktunk a pici adagok ellenére. Az ízek bombasztikusak. Személyes kedvencem a cékla 50 árnyalata, ami fenomenális volt. De igazaból minden fogás bombasztikus volt, gondosan elkészítve, minőségi alapanyagból. A kiszolgálás is csillagos ötös. Minden felszolgáló egytől egyig nagyon kedves és hozzáértő volt. A végére megjelent Jenő séf is, aki körbement üdvözölni a vendégeket, ami számomra további plusz pont. A kis cukrászdából, ahonnan a bejárat nyílik a Rumourba hoztunk haza sütiket kóstolóba. A pisztáciás és a tejcsokis málnás zseniális volt. Mindent összevetve mi maximálisan elégedettek voltunk és reméljük lesz alkalmunk visszatérni.
Sárosi Fanni
Sárosi Fanni
Visité en février 2024
Számunkra az itt töltött este életre szóló élmény volt, nem csak gasztronómiai szempontból, hanem globálisan az egész hely, aurája,a különleges bánásmód amiben részesültünk, maga az egész Rumour jelenség, az elsőtől az utolsó pillanatig vérprofi volt minden, a dizájntól, a felszolgáláson át, kifogástalan volt! Az ételekről... Az összes képzeletet felülmúltak az ízek, az állagok, teljesen átértékeli az ember az eddigi éttermi élményeit. Mi bármikor visszamennénk, reméljük lesz rá alkalom, számunkra minden forintot megért, még ha komolyabb összegről is beszélünk! ????????️????
Patrick Frydenlund
Patrick Frydenlund
Visité en février 2024
Allerede for man for ind af døren til Rumour bliver man mødt med god energi og høj service.
Vi tog den store menu med 15 retter og prestige vin menu. Og hold nu kæft, en mad og vin oplevelse.
Fantastisk oplevelse at sidde og spise og kunne kigge ud over køkkenet, imens der bliver tilberedt mad.
Personalet var af højt niveau og gjorde alt for at vi(kunden) får en god oplevelse.
Det er helt klart en besøg hver hvis man er i Budapest, stor stor anbefaling herfra!
Agathe Galan
Agathe Galan
Visité en janvier 2024
Une véritable expérience à la hauteur de l’étoile que ce soit au niveau du service ou dans l’assiette! Un grand merci au sommelier francophone pour son hospitalité!
Marianna Supola-Nagy
Marianna Supola-Nagy
Visité en janvier 2024
Isteni ételek, kedves kiszolgálàs! Nyilván nem hetente jövünk ide vacsoràzni ès nem csacsogni jövünk egy pohár bor mellett a baràtnôkkel, mert ez a hely nem errôl szól. Nagyon èrdekes vègignèzni, ahogy kèszítik az èteleinket, kiemelkedôen kedves szemèlyzet vett minket körül. A pre theatre menüt ettünk, de egy falattal sem bírtam volna többet enni. Biztosan visszatèrünk még!
Anita Papp
Anita Papp
Visité en janvier 2024
Minden szempontból fantasztikus élmény volt.
Laura Delbaere-Horváth
Laura Delbaere-Horváth
Visité en janvier 2024
A séf úr feltett instagramra egy kérdezz-felelek sztorit, ahol volt lehetőségem megkérdezni, hogy a Rumourban lehet-e gluténmentesen étkezni. Azt válaszolta hogy igen, lehet, a legtöbb ételallergiás kérést tudják teljesíteni, amennyiben nem kombinált (például, hogy valaki nem eszik glutént, laktózt és sót, stb). Ennek nagyon megörültem, mivel nagyon szerettem volna meglepni magunkat a párommal az esküvőnk előtt egy ilyen különleges vacsorával. Mivel cöliákiásként sokszor szembesültem a nehézséggel, hogy olyan éttermet találjak, akik ezt a kérést is teljesítik, biztosra szerettem volna menni, ezért külön üzentem Rácz Jenőnek Instagramon, hogy megköszönjem, hogy lehetővé teszi ezt nekem, az üzenetbe belefoglaltam azt is, hogy cöliákiás vagyok, gondoltam, hogy ha ez mégis gondot okozna, azt jelezné. Egy szívvel reagált az üzenetemre.
Már Júniusban lefoglaltam az asztalunkat Augusztus 30-ra, a megjegyzésbe pedig belefoglaltam, hogy cöliákiás vagyok. Augusztus 25-én hívtak a Rumourból, hogy tájékoztassanak róla, nem tudják kielégíteni a kérésemet, mivel keresztszennyeződés fennállhat. Ez teljesen érthető, de azt hittem, hogy amikor a séf azt mondta, hogy bátran foglaljak, ezzel számolt. Megkértem a hölgyet, hogy kérdezzen utána, mivel a séf azt mondta, hogy megoldható. Később visszahívtak, és volt szerencsém beszélni magával Rácz Jenővel is, aki azután érdeklődött első sorban, hogy hol mondta azt, hogy gluténmentesen étkezők is ehetnek a Rumourban. Elmagyaráztam, hogy Instagramon kérdeztem, és ott válaszolt. Erre azt felelte, hogy akkor én biztos nem magyaráztam el az allergia súlyosságát, mivel "ő biztos nem lett volna annyira hülye, hogy azt mondja, hogy ilyen súlyosan érzékenyeknek is biztonságos az étterme". Ez előtt értetlenül álltam, mivel az üzenetemben tisztán tudtára adtam az allergiám súlyosságát. A séf tájékoztatott róla, hogy egyik éttermében sem áll módjukban kiszolgálni sajnos, illetve, hogy elég nehéz lesz olyan helyet találnom, amely képes rá. Ezután sajnos le kellett mondanom a foglalásomat, ami nagyon elkeserítő volt, tekintve, hogy mennyit vártam rá, és, hogy eddig vártak, hogy szóljanak, miután maga a séf biztosított róla, hogy ez nem jelent problémát. Természetesen a foglalót visszautalták, ám ez hatalmas csalódás volt.

If you are allergic do not book, save yourself the disappointment.
Eszter Gróf
Eszter Gróf
Visité en janvier 2024
Színvonalas hely és kiszolgálás. Az ételek tökéletesek és finomak. Hatalmas élmény
Oliver Schreiber
Oliver Schreiber
Visité en janvier 2024
Truly excellent food with sophisticated preparation methods and quality ingredients, complemented by outstanding casual and professional service. However, the wine prices are a bit ambitious.
Csilla Nagy
Csilla Nagy
Visité en janvier 2024
Minden tökéletes volt. Nagyon jól éreztem magam. Kedves,udvarias figyelmes kiszolgálás az ételek különlegesek és finomak egy hangulatos helyen. Csak ajánlani tudom.
Laszlo Dobos
Laszlo Dobos
Visité en janvier 2024
Hatalmas élmény volt, nagyon jól éreztük magunkat. A zene, a látvány, az ízek, az ételek bemutatása, minden profi volt. Örültünk, hogy Rácz Jenő is ott volt. Jó volt megkóstolni ennyi különleges ételt. Jól laktunk. Mindenkinek ajánlom.
Bernadett Balogh
Bernadett Balogh
Visité en janvier 2024
Tökéletes.
Bálint Lénárt
Bálint Lénárt
Visité en janvier 2024
Születésnapomat ünnepeltük a párommal. Kedvesen fogadtak, kísértek minket a bárba és vissza az asztalhoz. Az ületés tetszett, mindenhonnan belátni a konyhába, látni a tálalást és a felszolgálást. Az ételek látványa, összeállítása és ízei is tükrözik a profi munkát. A fogások előtt minden esetben ismertetik az alapanyagokat, kigondolást és ajánlatot tesznek az elfogyasztási sorrendre is. Sokszor érdekes információkat is mesélnek ezekkel kapcsolatban. A felszolgáló elmondása alapján a 12 fogás ételeinek összsúlya 1.2 kg, én éhesen mentem és teljesen jóllakottan jöttem el.
Nagyon tetszett nekünk az egész este, biztos visszamegyünk!
Henrique S.
Henrique S.
Visité en janvier 2024
A Journey through Rumour

My journey at Rumour began with a delightful surprise—an extraordinary gift voucher presented on my birthday, unlocking the doors to an unparalleled culinary adventure.

Upon confirming your reservation, the journey begins. With a location shrouded in secrecy, guests embark on a quest, ultimately discovering a "clandestine" entrance that leads to an extraordinary culinary experience.

At Rumour, I encountered an unconventional yet mesmerizing dining affair. Seated at the counter, immersed in the kitchen's bustling rhythm, I embarked on the Pre-Theater experience curated by the ingenious Chef Racz Jeno and his synchronized team.

The feast that unfolded was not merely a culinary indulgence; it was a sensorial symphony. Each dish presented itself as a masterpiece, both in taste and aesthetics. The marriage of flavors, inspired by global cultures (from the chef's voyages), offered a tantalizing journey for the palate.

The simplicity and depth of flavors found in the burnt cauliflower dish left an indelible mark, showcasing the elegance in simplicity. Equally captivating was the Toriyama A5 Wagyu, a testament to culinary perfection and taste. But there was more as can be seen by the few photos that I took for my memories.

The allure of Rumour extends beyond its ever-changing menu; it resides within the artistry of Chef Racz Jeno. With every visit promising new delicacies and surprises, this dining haven thrives on innovation, ensuring an unforgettable experience with every return.

Moreover, the staff augmented the evening, adding a touch of warmth and hospitality to an already remarkable affair.

Rumour, with its mysterious charm and gastronomic prowess, exemplifies the epitome of fine dining in Budapest. A place where culinary whispers come to life, offering an unparalleled journey for those seeking culinary excellence and delightful surprises.
Dashiell Renaud
Dashiell Renaud
Visité en janvier 2024
2024 edit
The quality of each dish is still excellent, and the theater seating remains an engaging experience. But the menu has gotten a lot shorter. One of us was still hungry after the meal. So no longer fantastic value or an absolute must.

2022
Possibly the greatest dining experience of my life. I scraped every plate dry. Tell Báló that Dash sent you
Envoyer une réponse