Retour à la fiche établissement JARDINETTE KERTVENDÉGLŐ

Avis des membres sur JARDINETTE KERTVENDÉGLŐ

4.7/5
25 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Qualité de la cuisine
Originalité
Cadre/Ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Zsolt Balogh
Zsolt Balogh
Visité en avril 2024
kedves, udvarias kiszolgalas, hangulatos kis butik, ajánlom
N. Zs.
N. Zs.
Visité en avril 2024
Remek ételek és kiszolgálás.
Daniel Mego
Daniel Mego
Visité en mars 2024
Príjemná reštuarácia s obsluhou, ktorá bola veľmi príjemná a nebol problém dohovoriť sa. Objednali sme si guláš ale na naše sklamanie nemali, na odporúčanie obsluhy sme si dali inú polievku ale bolo to sklamanie. Tiež sme mali požiadavku na extra cestoviny do polienky pre najmenšieho, čo nemal byť podľa obsluhy problém ale nestalo sa. Vzhladom na cenu celej večere to hodnotím ako priemernú rěstauráciu pre rodinu.
LÁSZLÓ ANTAL
LÁSZLÓ ANTAL
Visité en mars 2024
Étterem hét keretében mentünk. Nem tapasztaltunk különbséget egyéb időszaki kiszolgáláshoz képest. Nagyon finomak voltak az ételek, magas minőséget képviseltek. Vendég centrikus kiszolgálás!
Maria Negyedes
Maria Negyedes
Visité en mars 2024
Professzionális!!!!
Ételek minősége, megjelenése..
Kiszolgálás fantasztikus.
Nagy Kristóf
Nagy Kristóf
Visité en mars 2024
Kifogástalan étterem, az előzékeny kiszolgálást és finom ételeket a francia eleganciával ötvözve.

Ha van egy étterem, ami követendő példaként szolgálhat más vendéglátósnak, akkor ez vitán kívül az a hely????
Mariann Bózsó
Mariann Bózsó
Visité en mars 2024
Az Étterem hét keretén belül voltunk itt. A kiszolgálás profi volt a felszolgálók kedvesek és udvariasak voltak. Az ételek ízletesek, az adagok megfelelőek.
Mindenképp ajánlom.
Bence Bajnai
Bence Bajnai
Visité en mars 2024
Kiváló kiszolgálás, remek ételek, csodás hangulat
László Nikolics
László Nikolics
Visité en mars 2024
Nagyon kedves a kiszolgálás, az ételek fantasztikusak voltak.
Katalin Szikszai
Katalin Szikszai
Visité en mars 2024
Csodálatos ételek, kedves kiszolgálás. ????
Gergő H.
Gergő H.
Visité en mars 2024
Étteremhét alatt próbáltuk ki a helyet. A kiszolgálás és az ételek is fantasztikusak. Máskor is fogunk ide jönni.
Brigitta Berényi
Brigitta Berényi
Visité en mars 2024
Nagyon hangulatos étterem. Télen/nyáron élvezhető :)
Noémi Liebig
Noémi Liebig
Visité en mars 2024
Rendkívül finomak voltak az ételek. Emellett kedves és figyelmes kiszolgálásban volt részünk. Csak azt sajnáljuk, hogy nem hamarabb látogattunk már el ide.
Tamás Halmos
Tamás Halmos
Visité en mars 2024
Finom ételek, gyors és kedves kiszolgálás.
Mónika Vigh
Mónika Vigh
Visité en mars 2024
A felszolgálók szívélyesek, az adagok bőségesek és ízletesek , a supreme csirke valóban supreme , az almás pitéért bárhonnan vissza jövünk .
Anita Tóth
Anita Tóth
Visité en mars 2024
Családias, romantikus ètterem remek èttelekkel és fantasztikus kiszolgálással.
Györgyi Erdődi
Györgyi Erdődi
Visité en mars 2024
Minden helyre sok ilyen Istvánt! :) 5* felszolgálás! Fantasztikus hely, isteni ételekkel - tökéletes oda figyeléssel. Korábbi jó helyeken sem kaptunk ennyi figyelmet, mint Tőle/Tőlük - ITT. Imádtuk és már várom, hogy mihamarabb újra meglátogassam a helyet.
József Bergendi
József Bergendi
Visité en mars 2024
Minden szuper volt, kiszolgalas kifogastalan.
gfekete842
gfekete842
Visité en mars 2024
Kellemes környezet,nagyon finom sütemények, kíváló, udvarias kiszolgálás:) Köszönjük ????????
Barbi Bogdán
Barbi Bogdán
Visité en mars 2024
Nagyon hangulatos a hely. Kellemes a zene.
Nagyon figyelmesek, kedvesek a pincérek.
Finomak az ételek és nagyon jók a borok.
Karoly Ress
Karoly Ress
Visité en février 2024
Gr8 place to have a dinner.
Gábor Kovács
Gábor Kovács
Visité en février 2024
Nagyon zajos
Csaba Jávor
Csaba Jávor
Visité en janvier 2024
Évek teltek el, amíg végre eljutottunk a Jardinette-be. Sajnos. A hely olyan kifinomult és magas minőségű, hogy bármelyik nyugati nagyvárosban helyt állna. A berendezés átgondolt, a fedett kerthelyiségben (is) visszaköszön az elegáns eklektia, a franciás hangulat, de cseppet sem tolakodó. Ahogyan a felszolgálás is, amellett hogy feltűnő a munkatársak természetes kedvessége és mosolygása, megnyugtató családiasságot, otthonosságot árasztva. A kóstolt ételek nagyon finomak voltak, a koktélválaszték meglepően kiemelkedő. A Jardinette a minőség törzshelye, reméljük egyszer a miénk is lesz. Gratulálunk, és köszönjük az élményt!
Fazekas Noémi
Fazekas Noémi
Visité en janvier 2024
Mobilról írva. Először jártunk itt, szilveszterre fizettünk be három fővel, így véleményt csak erről az alkalomról tudunk írni. Sajnos a program lebonyolítása nem volt zökkenőmentes. Talán szándékos, talán más okból, de közel 4 órát tartott a vacsora. Ez kezelhetetlen volt. Éjjel 11:30-kor érkezett a főfogás, mely elvághatatlan marhahús volt. Sajnos szó szerint értendő. A többi fogással is voltak súlyos gondok, mintha aznap nem a hivatasos szakacs készítette volna az ételeket. Értékelhetetlen minőség volt.
Az első 2≈3 órában be kellett hozni a női csizmákat, mert nekünk; nőknek a lábunk lefagyott az étteremben.
A felszolgaló mar az első alkalommal arrogáns volt és nagyképűen viselkedett, melyre semmi oka nem lett volna.
Mindezt alsó hangon 170.000 Ft-ért.
Richárd
Richárd
Visité en janvier 2024
Egy zártkörű szilveszteri party-n voltunk itt, több fogásos ételekkel + zenés, táncos mulatsággal volt megrendezve.
Igazából korrekt, nívós étteremről van szó, az ételek finomak voltak, már személy szerint nekem volt hogy túl sok is volt.
A szolgáltatás volt eléggé kellemetlen itt-ott... Kezdjük azzal, hogy egyébként nagyon barátságosak, a pincérek közül volt egy aki már-már túl tolta ezt, de persze csak a hangulatot akarta ezzel fokozni, ami nem rossz dolog csak furcsán creepy...
A másik, hogy a székek ilyen több órás rendezvényre iszonyat kényelmetlenek, nekem 2 óra után már fájt kb. Mindenem, de ezt kompenzálni még tudtam, hogy elmentünk táncolni vagy kimentem friss levegőt szívni, viszont ha a tanácsomat megfogadja az étterem, akkor én azt tanácsolnám, hogy jövőre szerezzenek be rendesen párnázott székeket.

Most jön az a rész ami valóban cink volt és amiatt rossz szájízzel mentünk el éjfél után, azaz hogy a pezsgőt is külön felakarták számolni, hol ott a rendezvény leírásában írták hogy éjfélkor, koccintás egy pohár pezsgővel, oké... nyilván tágan van fogalmazva, de azért egy ilyen helyen ahol egész este minden italért fizetni kellett, pont egy pohár "welcome" pezsgő fejenként nem fért bele az étterem részéről, ezt elképesztőnek vélem(!) Ennek az lett az eredménye, hogy egyébként többen is mondták a pincérnek, hogy ez azért elég gáz..., mondanom se kell nem sok vendégnél láttam éjfélkor pezsgőt.

A másik dolog, ami egyben a legrosszabb és már rablás, az pedig a szervízdíj.
Úgy nézett ki az egész, hogy amikor ősszel megvettük a 45 ezer ft.-os jegyet az tartalmazott már szervízdíjat (ezt írták is), erre mikor a rendezvényen kiegyenlítettük a pia számlát, akkor nézzük rajta, hogy odaírták a szervízdíjat is..., oké, ha nekik ennyire érte meg hát legyen. Nyilván nem abba a plusz pár ezerbe fogok belehalni, mert egyébként nem érezzük meg hálisten, de ugyan ezt nem mondhatja majd el az étterem is, mert mi biztos nem megyünk oda vissza és az is biztos, hogy ennek az egésznek sajnos rossz hírét tudjuk csak tovább adni.
Envoyer une réponse