Retour à la fiche établissement ILIOVASILEMA APARTMENTS & RESTAURANT

Avis des membres sur ILIOVASILEMA APARTMENTS & RESTAURANT

4.6/5
20 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Michael Cerny
Michael Cerny
Visité en septembre 2023
Wir wohnen bereits zum dritten Mal in den Studios und können diese nur empfehlen. Sauber und alleine der Ausblick auf das Meer sprechen dafür. Wir kommen sicher wieder, besonders da diese Insel "Gott sei Dank" noch seinen Zauber erhalten hat und der Massentourismus noch nicht eingesetzt hat. Hoffe es bleibt so.
Michael P
Michael P
Visité en septembre 2023
Great location with marvelous view, great hosts and great little apartment.
Anastasia Kostaridou
Anastasia Kostaridou
Visité en septembre 2023
Θέα στο λιμάνι, καθαρό και περιποιημένο δωμάτιο, σε 30μ. υπάρχει εστιατόριο και σε 50μ. η παραλία
Joanna Chrisomalli
Joanna Chrisomalli
Visité en septembre 2023
Πολύ ωραία υποδοχή και ευγενεστατοι όλοι!!! Το δωματιο που εμεινα ειχε υπέροχη θέα με μεγάλο μπαλκόνι και ολα ηταν καθαρα και περιποιημένα! Νερό δροσερό στο ψυγείο για το καλωσόρισμα επισης! Μάλιστα επειδή προγραμμάτισα το ταξίδι μου τελευταία στιγμή και ειχα κλεισει μονο για ενα βραδυ διαμονη, παρότι ήταν Αύγουστος και υπήρχε δυσκολία στο να βρεθεί δωμάτιο για επιπλέον διανυκτέρευση που σκεφτόμουν, ο ιδιοκτήτης φροντισε να με βοηθήσει ώστε να βρει μέχρι και τελευταία στιγμή δωμάτιο για να μεινω! Σας ευχαριστώ και σίγουρα όταν ξαναβρεθώ Δονούσα θα σας επισκεφτώ ξανά, για να δοκιμασω και την κουζινα σας! ????
Sotiris Polimeros
Sotiris Polimeros
Visité en septembre 2023
Πολύ ωραίο σημείο με υπέροχη θέα και εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα. Τα δωμάτια περιποιημένα με καλό σέρβις από τους ανθρώπους που τα φροντίζουν. Πάντα με χαμόγελο και ευγένεια είναι εκεί όποτε τους χρειαστείς.
.
Stella Mak
Stella Mak
Visité en juillet 2023
Ωραία τοποθεσία με εκπληκτικη θεα! Πολύ φιλικοί και εξυπηρετικοί οι ιδιοκτήτες... Το δωμάτιο ήταν οκ, απλό παλιά έπιπλα αλλά σε καλή κατάσταση.. το βασικότερο πρόβλημα ήταν η καθαριότητα - το δωμάτιο ήταν ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ, παντού σκόνη σε ολα τα έπιπλα μα τα χειρότερα ήταν το μπάνιο που φαινόταν ότι δεν είχε καθαριστεί από τους προηγούμενους ενοίκους (????????????) και το ψυγείο! Ευτυχώς προμηθευτήκαμε ότι καθαριστικό χρειαζόμασταν από το mini market.. Εκτός της καθαριότητας, στο μπάνιο δεν έτρεχε νερό στον νιπτήρα και το καζανάκι ήταν ελαττωματικό..
Konstantinos Bogiatzakis (Costa)
Konstantinos Bogiatzakis (Costa)
Visité en juillet 2023
Great host, great service, very helpful.
George George
George George
Visité en juin 2023
Very beautiful apartments with great view
michail kotsampasis
michail kotsampasis
Visité en juin 2023
this is the place to relax and joy your vaccation with local delicious! food to try.
Miltiadis Miltiadou
Miltiadis Miltiadou
Visité en juin 2023
Εξαιρετικό και πεντακάθαρο δωμάτιο/στούντιο με ωραίο εξωτερικό χώρο για να καθίσεις να απολαύσεις καφέ/φαγητό βλέποντας το ηλιοβασίλεμα.
Fabiana Gorassini
Fabiana Gorassini
Visité en septembre 2022
Perfetti per vacanza in libertà
Alessandro Onorati
Alessandro Onorati
Visité en septembre 2022
Anche se priva di angolo di cottura (presenti comunque un bollitore, un frigo, piatti, posate e bicchieri), la camera doppia a nostra disposizione era più che funzionale. Rapporto qualità/prezzo elevato e grandissima disponibilità di tutto lo staff. Pulizia e cambio asciugamani/lenzuola ogni 2/3 giorni.
ΜΙΝΑ Χ.
ΜΙΝΑ Χ.
Visité en août 2022
Θαυμάσιο!!! Όλα υπέροχα!! Ως προς το εστιατόριο ίσως το καλύτερο για φαγητό στο νησί, γιατί μαζί με το πολύ καλό φαγητό και τις σωστές τιμές συνδυάζει και την άπαιχτη, μοναδική θέα σε όλο το Αιγαίο.....!!! Ένα υπέροχο μπαλκόνι στο καταγάλανο κι εκθαμβωτικό Αιγαίο πέλαγος...!!! Γνήσιο στυλ γραφικού κυκλαδίτικου χώρου!!! Οικογενειακή ομάδα οι άνθρωποι που το δουλεύουν, με επικεφαλής τον εξαιρετικό Χρήστο, που πραγματικά νοιάζεται και είναι πρόθυμος να εξυπηρετήσει τον ταξιδιώτη με τον καλύτερο τρόπο και την ευγενέστατη μαμά του στην κουζίνα!!! Αλλά και όλοι οι υπόλοιποι, ευγενικοί και εξυπηρετικότατοι!! Μπράβο και στον μάγειρα!!!
Επίσης, ωραία τα δωμάτια που νοικιάζουν σε ένα πολύ καλό σημείο του νησιού, δίπλα στο υπέροχο αυτό εστιατόριο- ταβερνάκι ...!!!!☺️☺️ Σας στέλνω την αγάπη μου, Ηλιοβασίλεμα!!!
Varelas Nektarios
Varelas Nektarios
Visité en août 2022
Το κατάλυμα ταιριάζει απόλυτα με το ύφος του υπέροχου νήσου, χαλαρότητα και απλότητα. Βρίσκεται πολύ κοντά σε μια εξαιρετική παραλία με αμμουδιά και με εύκολη πρόσβαση. Η ταβέρνα που βρίσκεται ακριβώς απο κάτω διαθέτει εξαιρετικό σπιτικό φαγητό, κρέας, ψάρι, λαδερά και όλες τις ημέρες που κάτσαμε δοκίμασαμε τα πάντα. Όσο για το Χρήστο και την ομάδα του, το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι χαμόγελα και διάθεση για εξυπηρέτηση. Δεν είναι υπερβολή εάν αναφέρουμε ότι πρόκειται για έναν μικρό παράδεισο.
ΓΕΩΡΓΙΑ Χ
ΓΕΩΡΓΙΑ Χ
Visité en juillet 2022
Το δωμάτιο που μείναμε ήταν αξιοπρεπέστατο, με μια υπέροχη θέα. Τα κορίτσια που το καθάριζαν ευγενικότατα. Ο Χρήστος, ο ιδιοκτήτης, πολύ ευγενικός και φιλικός. Η δε κυρία Σοφία, η μητέρα του, ήταν μια ομορφιά!
Στο ομώνυμο εστιατόριο ό,τι φάγαμε ήταν νοστιμότατο!
Το μόνο πρόβλημα ήταν το Wi-Fi το οποίο όμως ήταν προβληματικό σε όλο το νησί.
Γενικότερα μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένες και σίγουρα κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε στο νησί.
Luiz Henrique
Luiz Henrique
Visité en juillet 2022
Great comfortable b&b by the beach with nice staff and a great restaurant (with the same name) nearby. Highly recommended!
Στέργιος Αθανασιάδης
Στέργιος Αθανασιάδης
Visité en juillet 2022
4 Δ/Ν και δεν μας καθάρισαν ποτέ το δωμάτιο.
oscar olivieri
oscar olivieri
Visité en juillet 2022
Soggiorno di 7 notti piacevolissimo. Tutto perfetto host gentilissimo e cordiale.
Konstantinos Koulakis
Konstantinos Koulakis
Visité en juillet 2022
Decent rooms, very good prices with the expected amenities.
Polobel
Visité en juin 2015
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Très bien situé, vue imprenable au coucher de soleil. Logements spacieux mais un peu vétustes. Christos, le gérant, est un business man très affairé qui gère aussi le restaurant attenant et qui n'a pas de temps à perdre à discuter avec les touristes. Dommage.
Restaurant bondé et très bruyant le soir, même en juin, mais vue magnifique et cuisine excellente.
Séjourné en chambre en 2014, et au restaurant en 2015

ILIOVASILEMA APARTMENTS & RESTAURANT

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Sur la plage de Stavros, Donoussa – Stavros, Grèce
Voir sur la carte
+30 22850 51570
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Envoyer une réponse