Retour à la fiche établissement STIS GIAGIA EVGENIA

Avis des membres sur STIS GIAGIA EVGENIA

4.9/5
22 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Πανωραία Βλάχου
Πανωραία Βλάχου
Visité en mars 2024
Πολύ ωραίες εγκαταστάσεις και υπέροχη εξυπηρέτηση από τους οικοδεσπότες, οι οποίοι μας κατατόπισαν με αληθινό ενδιαφέρον και ευχάριστη διάθεση!!
vna
vna
Visité en février 2024
Εξαιρετικό μέρος για να σου μείνει η Βίτσα αξέχαστη, η Άρτεμις πολύ εξυπηρετική και πρόθυμη. Μην χάσετε το πρωινό.
Σπυριδουλα Καρ (__)
Σπυριδουλα Καρ (__)
Visité en février 2024
Πολύ όμορφος ξενώνας στη Βίτσα. Pet friendly. Μεγάλα και πεντακάθαρα δωμάτια με τζάκι, πλούσιο πρωινό, η οικοδέσποινα, Άρτεμις, πολύ ευγενική, πάντα πρόθυμη και διαθέσιμη για ότι χρειαστεί.
Α Κ
Α Κ
Visité en février 2024
Ένας εξαιρετικός ξενώνας, με μεγάλα, ευρύχωρα και πεντακάθαρα δωμάτια, το καθένα με διαφορετική διακόσμηση και η ζέστη να είναι άπλετη στο χώρο. Το τονίζω αυτό διότι υπάρχουν ξενοδοχεία που κοιτάνε να κάνουν οικονομία στη θέρμανση όταν το κρύο έξω είναι τσουχτερό..... Το πρωινό εξαιρετικό με φροντίδα από τη μαμά της Άρτεμης όπου κάθε πρωί θα έχει και κάτι διαφορετικό. Επίσης πολύ πλούσιο σε γλυκά και αλμυρά εδέσματα. Ένα σκυλάκι που είχαμε στην παρέα μας ήταν ευπρόσδεκτο από τους οικοδεσπότες. Τέλος ευχαριστούμε πολύ την Άρτεμης που με ευγένεια και με ευχάριστη διάθεση είναι πρόθυμη να προσφέρει την βοήθεια της σε ότι χρειάστηκε. Το συστήνω ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα ξανά πάμε!!!!!!
Stevie Katseli
Stevie Katseli
Visité en février 2024
Φανταστικός ξενώνας στη Βίτσα! Πεντακάθαρα δωμάτια με τζάκι, ωραίο μεγάλο κρεβάτι, υπέροχο πλούσιο πρωινό σε μπουφέ!! Το προσωπικό πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει σε οτι και αν χρειαστήκαμε!! Το σκυλάκι μας ευπρόσδεκτο! Ήταν η καλυτερη επιλογή!!!
Maria Karadhmou
Maria Karadhmou
Visité en janvier 2024
Αψογη εξυπηρετηση και προσωπικο,χωροι καθαροι και περιποιημένοι,πρωινο εξαιρετικό,χωρος για παρκινγκ.
bill vogdopoulos
bill vogdopoulos
Visité en janvier 2024
Άψογη εξυπηρέτηση ,φιλικό προσωπικό, τα δωμάτια ήταν πολύ καθαρά , πλουσιοπάροχο πρωινό και πολύ ζεστά και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια
Nikos Booz
Nikos Booz
Visité en janvier 2024
Πολύ καλό, τα παιδιά πολύ εξυπηρετικά, πολύ καλό πρωινό!!!!
George Pagkalos
George Pagkalos
Visité en janvier 2024
Comfy and super clean, friendly staff. We enjoyed our stay and our nye. Highly recommended!
Γιάννης Βλάχος
Γιάννης Βλάχος
Visité en janvier 2024
Πολύ όμορφος χωρος και άψογη εξυπηρέτηση!
CarooD Hollowman
CarooD Hollowman
Visité en décembre 2023
Nous avons été très bien accueillis par les hôteliers qui se donnent de la peine pour faire de cet hôtel un lieu chaleureux et confortable. La chambre familiale est spacieuse, tout en bois, avec un feu de cheminée. Le petit déjeuner est excellent et nous avons même pu dîner le soir . Un grand merci et bonne continuation
Giannis Aristarchos Poulakas
Giannis Aristarchos Poulakas
Visité en décembre 2023
Η τοποθεσία είναι εξαιρετική, συνδυάζοντας άγριο τοπίο με κάποια κοντινά μέρη για φαγητό. Τα δωμάτια είναι καλαίσθητα και πεντακάθαρα ενώ τα παιδιά είναι άψογα στην εξυπηρέτηση. Θα ξαναπάω σίγουρα κάποια στιγμή!
Nektar Ia
Nektar Ia
Visité en décembre 2023
Ήμασταν μια μεγάλη παρέα, περάσαμε πολύ ωραία. Τα παιδιά είναι εξυπηρετικά και πολύ φιλικά. Μας έκαναν να νιώσουμε πολύ άνετα!
Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα και οι 27 από εμάς!
Γιώργος Ναξάκης
Γιώργος Ναξάκης
Visité en décembre 2023
Φοβερή φάση
ISOLARE HELLAS
ISOLARE HELLAS
Visité en novembre 2023
Όμορφα δωμάτια, ευγενικά τα παιδιά Άρτεμις και Αποστόλης, οικογενειακό το περιβάλλον, πολύ ωραίο το πρωινό της μαμας των παιδιών καθότι χειροποίητο και σπιτικό. Σχέση τιμής και ποιότητας πολύ καλή.
Lumasaku
Lumasaku
Visité en septembre 2023
Φανταστικά... Η καλύτερη διαμονή που έκανα ποτέ σε ξενώνα... Αξίζει ????
Asterios Alvanos
Asterios Alvanos
Visité en août 2023
Εξαιρετικά δωμάτια, πεντακάθαρα, ευγενέστατοι οικοδεσπότες!
ΒΑΝΕΣΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΑΝΕΣΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Visité en août 2023
ΥΠΕΡΟΧΟ!!ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ! εξυπηρετηση αψογη,καθαριοτητα αψογη,διαθεση να μας βοηθησουν με πληροφοριες για την περιοχη! Πρωινο ΑΨΟΓΟ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΠΙΤΙΚΟ!!!ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ!! Συγχαριτηρια!!!
Θεοφιλος Καρασαββιδης
Θεοφιλος Καρασαββιδης
Visité en août 2023
Πανέμορφος χώρος καθαροτατος ωραία τοποθεσία κ πρόσβαση καταπληκτικό πρωινό κ φυσικά εξαίρετη η ιδιοκτητρια
Giorgos Potsios
Giorgos Potsios
Visité en août 2023
Απόλαυσα την παραμονή μου στο ζεστό και φιλόξενο κατάλυμα σε μικρή διάρκεια μεν αλλά αυτό κάλυψε όλες τις ανάγκες βάση παροχών του καταλύματος!!!Με εξαιρετική και χαρισματική ονομασία σε ένα πανέμορφο σημείο του Ζαγορίου το κατάλυμα "Στης γιαγιάς Ευγενίας" δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από όλα τα υπόλοιπα στις παροχές του .Η απαράμιλλη εξυπηρέτηση της φιλόξενης οικοδεσπότη Άρτεμις είναι ένα από τα ατού στο να ξαναβρεθεί κάποιος στη περιοχή και σε αυτό το υπέροχο κατάλυμα. Πεντακάθαροι χώροι, ήσυχο σαν μέρος και πλούσιο φρέσκο πρωινό με χειροποίητες πίτες και πολλές πανδαισιες που σε περιμένουν εκεί από νωρίς το πρωί.Ένα μπράβο για το προσωπικό που είναι στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε απορία αλλά και επεξήγηση. . .ακόμα και αν δεν ξέρεις τι θέλεις θα προσπαθήσει να βρει τι ταιριάζει στις γεύσεις σου ή ακόμα και στην όρεξη σου.Άκρως απαράμιλλη εξυπηρέτηση! Καθώς εισερχεσαι στο χώρο σε μαγεύει το νεοκλασικό κτίσμα .Στην πραγματικότητα ο εσωτερικός χώρος αυτού του καταλύματος λειτουργεί τελικά υπέρ του, καθώς συμβάλλει στην αίσθηση ζεστασιάς ενώ διευρύνεται χάρη στις γευστικές εμπειρίες που το "διανοίγουν". Η ιδιοκτήτρια αγαπα αυτό που κάνει και φαίνεται. Εξαίρετοι χώροι, ζεστό περιβάλλον, υπέροχο πρωινό, χωρίς ίχνος επιτήδευσης.Το προτείνω ανεπιφύλακτα! Αν κάποιος θέλει να γνωρίσει τη καλύτερη φιλοξενία στη Βίτσα Ζαγορίου αυτό ειναι το πιο κατάλληλο μέρος!!!
L Sykallos
L Sykallos
Visité en août 2023
Πολυ ομορφο και καθαρο ξενοδοχειο. Υπεροχο πρωινο, και πολυ καλη κ εξυπηρετικη η κοπελα που ειναι υπευθυνη.
Iro Mavrousoudi
Iro Mavrousoudi
Visité en juillet 2023
Μειναμε πολυ ευχαριστημενοι. Σιγουρα θα ξαναερθουμε. Ολα υπεροχα.

STIS GIAGIA EVGENIA

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Vitsa Zagoriou, Vitsa, Grèce
Voir sur la carte
+30 26530 71 971
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Carte adresse selection

Les meilleurs à Vitsa et autour

Envoyer une réponse