Retour à la fiche établissement HÔTEL KORKYRA

Avis des membres sur HÔTEL KORKYRA

3.8/5
23 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
биљана
биљана
Visité en avril 2024
Ljubazne devojke na recepciji,fine, svaka pohvaly
Ivica Bosnjakovic
Ivica Bosnjakovic
Visité en janvier 2024
Wir waren im Hotel Ende August Anfang September
Der Frühstück ist gut. Personal solala aber die Zimmer reine Katastrophe so schmutzig und die Matratzen reine Katastrophe so dreckig und der ganze Lärm gegenüber Abbruch arbeiten.
Eigentlich null Sterne sowas geht gar nicht. Und soviel Geld dafür verlangt. Nie wieder
Aldo meštrović
Aldo meštrović
Visité en janvier 2024
Vrlo drago i usluzno osoblje,cistoca na visokom nivou.
Đani Duka
Đani Duka
Visité en décembre 2023
Bili smo početkom osmog mjeseca 3 noći, već nakon prve sam htio otkazati i otići bilo gdje samo ne tu ali nam nisu dopustili, radnica od 18 godina na recepciji mora zvati direktora pa onda ona s njim priča, ne moze sama nista odlučiti i tada vam opet ne dopuste otkazivanje. Hrana najgora ikad, u studentskoj menzi je bolja kvaliteta. Ne bih preporučio nikome, eventualno beskućnicima barem da budu u zatvorenom. Izgled sobe je ok ali to ništa ne vrijedi kad se sve zbroji.

Za večeru tada( 8 mjesec 2023)imate dvije opcije mesni ili riblji meni.

Pasta sa gamberima okusa tuge(izgled da ne komentiram, bolje ne) ili teleće pečenje sa starim podgrijanim krumpirom(1.3/10).
Doručak nije ohlađen, sve se cijedi, muhe i pčele slobodno lete i šetaju po tome dok radnici iz Filipina ili Indonezije ne znaju ni engleski, jedva shvate nešto..

Uglavnom jako loše iskustvo, jedva smo čekali otići što dalje od te hrane i neprofesionalnog osoblja.
Srebrenko Ibrić
Srebrenko Ibrić
Visité en décembre 2023
Realna ocjena.
Ana I M.
Ana I M.
Visité en octobre 2023
Afabilidad
Marijana Matić
Marijana Matić
Visité en octobre 2023
Sve pohvale za osoblje, pravo je osvježenje bilo vidjeti da ljudi još uvijek sa ljubavlju rade svoj posao pogotovo osoblje u restoranu. Hrana odlična. Lokacija u samom centru.
Marijana Barišić
Marijana Barišić
Visité en octobre 2023
Lijepo je!!
Biljana Hrnjaz
Biljana Hrnjaz
Visité en septembre 2023
This is not 4 star hotel.
Dejan Podlesnik
Dejan Podlesnik
Visité en septembre 2023
Vse je bilo super.
Christian Klen
Christian Klen
Visité en septembre 2023
Sve Ok !!
Zoran Palinic
Zoran Palinic
Visité en septembre 2023
Sve je super samo se mole čistačice da usišu pod ispred ulaznih vrata sobe ! Pohvala za parking koji vas čeka uz hotel !
Bruna Krneta
Bruna Krneta
Visité en septembre 2023
Smatram da je usluga jako loša za hotel s 4 zvijezdice. Mini bar koji mi je bio potreban i za kojeg sam izričito pitala prije samog dolaska u hotel nije radio. Zamolili smo sobu s ispravnim friziderom te smo cekali da nam jave kada i u koju sobu se mozemo premjestiti, no nitko nije nista javio. Nadalje, čišćenje sobe se ne obavlja kako treba - smeće ostaje u kantici, krevet nekada ne bude pospremljen, tuš neopran, lampe iznad ogledala smo čekali 2 dana da ih zamijene kao i da iznesu razbijenu staklenu čašu i to nakon 3.zamolbe. Sobarica pali klimatizaciju pa nas svaku večer dočeka prehladna soba (20-22 C). Nakon svega, osoblje želi naplatiti peglanje jedne haljine, što inače bude besplatno u smještaju s 4 ili 5 zvijezdica. Čekala sam da jave kada mogu predati haljinu za peglanje, ali nitko nije nazvao. Doručak je u redu, ali porcije za večeru su zaista premale, a kao osoba iz struke smatram da je upitna i kvaliteta hrane. Također, nađene su dlake u narescima za doručak. Konobari svojevoljno uzimaju tanjure sa stola, a dogodilo se i da mi je njihovom greškom 2 puta naplaćeno isto piće. WiFi je većinu boravka bio izvan funkcije.
Ovo sve ne pokriva standard hotela s 4 zvijezdice. Nažalost, očekivali smo puno više od hotela Korkyra.
Maja Benci
Maja Benci
Visité en septembre 2023
Bili smo gosti u hotelu pocetkom 8og mjeseca. Soba je bila ok, podovi ne bas cisti. Svaki drugi dan smo trebali zvati recepciju da nam donesu sampone i svaki put smo samo culi isprike. Nekoliko puta se dogodilo da nismo dobili niti velike rucnike za tusiranje. Pa opet zovi recepciju i opet cekaj dok donesu. Hrana… prvi tjedan za dorucak svaki dan isto. Isti izbor salame, salata, voca. Za veceru je odabir menija. Jedna juha, jedan desert, meso ili riba kao glavno jelo. Jednu vecer je bila tuna za veceru. Dijete je naslo komad ŽICE! Kada smo zatrazili razgovor sa menagementom, prvo su odgodili sastanak za 1,5h (oni su predlozili vrijeme sastanka) i nakon toga smo jos cekali gospodina. Jako neprofesionalno! Razlog svega sto je do tada bilo negativno je nedostatak radne snage i neimanje glavne domacice. To zaista nije problem gosta. Nakon razgovora su malo nadopunili izbor za dorucak i veceru ali sve je to daleko od ponude za hotel sa 4*. Ponudeno nam je da ako zelimo otkazemo ostatak boravka. Gdje u spici sezone na Korculi naci neki hotelski smjestaj…Uz bazen lezaljke su potrgane. Zadnjih par dana nije radio za doruckom aparat za kavu, pa su ponudili kavu iz kafica u sklopu hotela. Komentar konobarice na ljude koji su narucivali je bio: “Jedva su docekali.” Uglavnom, nikako ne zasluzuje 4*
Romain QUIROUARD-FRILEUSE
Romain QUIROUARD-FRILEUSE
Visité en septembre 2023
Je suis très déçu de la nourriture qui n'est pas faite maison (purée lyophilisée, fruits en conserves, café instantané...)
De plus le lit de la chambre et les murs étaient abîmés.
Un niveau de service n'est pas celui d'un 4 étoiles mais plus d'un 3*

Je ne recommande pas pour le même prix vous trouverez largement mieux
Amélie Genève
Amélie Genève
Visité en septembre 2023
Nous sommes déçus pour plusieurs points :
- la première chambre présentée avait des traces sur les murs et les têtes de lit étaient déchirées, heureusement nous avons pu changer de chambre.
- la piscine : les transats étaient en plastique et cassés
- l'hôtel se trouve en face d'une station essence et nous avions cette vue pour les repas...
- la salle de restaurant a une climatisation défectueuse et l'hôtel ne fait rien donc impossible de manger au frais, la seule solution manger sur la terrasse avec vue sur la station essence
- la nourriture de l'hôtel :
Aucun plat n'est fait maison, la qualité de la nourriture est médiocre, le service est très rapide, les serveurs sont oppressants ;
le buffet n'est pas réfrigéré, ce qui rend la présentation de la nourriture écœurante (surtout pour la charcuterie, les fromages et les fruits, les aliments suintaient)
En conclusion, nous avons la sensation que l'hôtel économise sur tout et néglige le confort de ses clients !!!
Matija Matija
Matija Matija
Visité en septembre 2023
Odličan hotel, hrana preukusna. Osoblje divno.
bojan brumec
bojan brumec
Visité en août 2023
Sem obiskal samo bar in popil kavo
Toni Čeke
Toni Čeke
Visité en août 2023
Odličan hotel, od soba i ostalih prostora koji su lijepi i uredni, preko osoblja koje je profesionalno, uslužno i nasmijano do neopisivo dobre i obilne hrane. Najbolje preporuke svima koji se odluče na odmor u Veloj Luci.
Martina Habric
Martina Habric
Visité en août 2023
Sve odlicno!
Svaka preporuka!
Dolazimo opet i opet..????
Josip Lažnjak
Josip Lažnjak
Visité en août 2023
????????
Mirjana Rados
Mirjana Rados
Visité en août 2023
Proslava veličanstvene Oluje na cijelom hotelu niti jedna Hrvatska zastava ????????
A. K.
A. K.
Visité en août 2023
Great location, delicious food, nice staff. We will come back!
Envoyer une réponse