Retour à la fiche établissement L'HIRONDELLE

Avis des membres sur L'HIRONDELLE

4.5/5
25 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
koen
koen
Visité en décembre 2023
Eerste keer op deze camping. We waren met twee kinderen van 4 en 6.
De camping ligt aan de voet van Vercors en heeft zowel veel zon plaatsen als schaduwplekken. De camping is zeer goed onderhouden en de camping plaatsen ruim opgezet zodat je niet hutjemutje staat.
Zelf hadden we een mooi groot chalet met airco. Schoon bij oplevering en van alle gemakken voorzien. Zeker een meerwaarde tov een sta-caravan!
Personeel is heel vriendelijk. Vooral bij receptie en de vrouw bij ophalen van brood.
De camping heeft een vrij uitgebreid animatie programma. Vrijwel alles is gericht op Nederlands talig publiek. Er zitten dan ook veel Nederlanders op de camping.
Er is ook een kidsclub met breed aanbod en kinderen vonden het super. Al had ik zelf het idee dat sommige meiden meer kwamen om aan het zwembad te bruinen.
Toilet hadden we zelf in de accommodatie. De sanitaire gebouwen aan begin van camping zijn wat ouder, maar daar staan ook de meeste stacaravans. Aan de achterkant zijn ze nieuwer bij caravan plaatsen. Ze zijn niet vies, maar worden wel maar een keer per dag schoongemaakt waardoor het ‘s avonds wel wat minder schoon is.

De camping ligt naast een riviertje waar zuiver water doorheen stroomt en kinderen heel leuk kunnen spelen. Er zijn ook diverse strandjes waar ze in het water kunnen.

Het zwembad is ook schoon, goed onderhouden, overzichtelijk en prima voor onze kinderen. Er zijn voldoende ligbedjes, maar kom je in de middag kun je wel eens misgrijpen. Een tip voor de eigenaar zou zijn om een paar extra schaduwplekken voor lig bedjes te creëren (bv met schaduwdoek). Er is duidelijk aangegeven dat er geen badmeester is, maar ze zouden wel wat meer mogen handhaven in aantal opblaasbanden, krokodillen, flamingo’s en ander drijvend spul. Soms zijn er meer banden in het water als zwemmers.

Mijn vrouw heeft een Dynamic Walk tour gedaan met instructeur Natascha en was heel enthousiast over de wandeltocht en gezelschap van Natascha (spreekt ook NL). Vrijwel alle activiteiten welke op de camping georganiseerd worden zijn gratis, wat de drempel laag maakt.

De informatie en communicatie voorafgaand aan ons verblijf waren ook goed. Je ontvangt een paar dagen voor aanvang een mail met heldere omschrijving.

Zit je achterop de camping moet je rekening houden met een behoorlijk eind naar voorkant en heb je zeker fietsen nodig. Dat is namelijk 1,5km…

Het enige wat bij ons niet werkte was WIFI. Er is wel een netwerk, maar daar kreeg niemand zich mee verbonden.

Conclusie: Een zeer goede camping. Zeker een aanrader.
Nina Jilesen
Nina Jilesen
Visité en octobre 2023
Heerlijke vakantie gehad. Super plek, fantastisch zwembad, vriendelijke mensen, charme. Top!
Vincent Huijbers
Vincent Huijbers
Visité en septembre 2023
Fantastische kleine camping (180 plaatsen). Als een lint gesitueerd langs de rivier de Drôme. Ruime plaatsen en nette huisjes, die zijn voorzien van een gasbbq. De ligging is grotendeels beschaduwd door hoge bomen. In de omgeving is voldoende te zien en te doen. Voor wat verdere excursies zal een autorit gauw 2 uur duren. Aanrader.
Ngoc Dinh Didonna
Ngoc Dinh Didonna
Visité en août 2023
Agréablement surprise de l'endroit et de notre lodge de style safari, il ne que les animaux pour compléter le beau tableau.
Expérience à renouveler.
Frederic Correcher
Frederic Correcher
Visité en août 2023
Lieu et panorama exceptionnel équipe au top et un grand merci à Natacha pour son accueil! A bientôt pour des vacances réussi pour les grands et les petits ;-)
tiphaine bui
tiphaine bui
Visité en août 2023
Très belle expérience dans le lodge safari, très confortable et fonctionnel. Le cadre des lieux est magnifique, entouré par les montagnes. Le gérant est très gentil, personnel au top.
Thierry Godin
Thierry Godin
Visité en août 2023
Vous aurez un très bon accueil dans ce camping.
Camping très calme et reposant.
Vous avez la piscine et accès direct à la rivière.
L eau est fraîche surtout en ce moment.
Le personnel est toujours à votre écoute.
Merci à eux
Bambi Pro & Thyz
Bambi Pro & Thyz
Visité en août 2023
Très bien c'est très joli avec les montagnes et la forêt il y à 3 toboggan mais le plus gros fais mal à cause des petites lignes, l'espace aquatique ferme à 19h30 et c'est dommage car il pourrait le faire fermer un peu plus tard quand il fait chaud et à certains endroits le sol fait mal au pied. Dans notre mobile home il n'y avait pas des verrou et c'est dommage .Sinon c'est bien en général
Eric Cartet
Eric Cartet
Visité en août 2023
Super camping bonnes animations et surtout à l ombre sous les pins.
Sabine De Geus
Sabine De Geus
Visité en août 2023
Leuke kind vriendelijke camping.
Fijne kampeerplekken en prima sanitair
Echt een familie camping
Anthony DALI-GROSS
Anthony DALI-GROSS
Visité en août 2023
Camping très complet avec un staff au top, des emplacements bien espacés, des piscines, une rivière un restaurant etc ...

Au top je recommande !
Paul Joosten
Paul Joosten
Visité en août 2023
Vorige week waren wij voor het eerst met ons gezin op deze camping. We hadden deze gevonden via google. We waren aangenaam verrast bij aankomst. Aan de receptie werden we vriendelijk ontvangen en in het Engels te woord gestaan. Er werd de tijd genomen voor ons en alles werd uitgelegd.

Met onze camper reden we naar onze plek, vlak tegenover sanitairgebouw S3. De plek is volledig omringt door bomen, waardoor het schaduwrijk is. Nadeel is dat je niet spreekt met je buren, wat toch een beetje hoort om dat campinggevoel te krijgen. Verder is er geen mogelijkheid om bij je eigen camper in de zon te liggen. Al met al een uitstekende plek en handig om snel de afwas te doen, naar de wc te gaan of te douchen. De wc's waren zonder bril.... waarom? Zo onhygiënisch. Er was verder voldoende warm water voor bijvoorbeeld af te wassen of te douchen.

Het zwembad zag er mooi en gezellig uit. Mooie variatie met verschillende zwembaden en glijbanen en een waterspeelplaats. Jammer dat het water zo koud is. Je kunt heerlijk afkoelen na een tijd in de zon te hebben gelegen, maar naar een poosje krijg je het er echt koud. Snel weer in de zon liggen. Er waren verder voldoende ligbedden langs het bad en het zag er netjes uit.

We hebben niet veel gebruik gemaakt van de animatie voor de kinderen. Er was wel een animatieteam maar wij hebben deze niet veel gezien omdat we maar een paar activiteiten hebben gedaan.

Tegenover zit een klimbos wat erg leuk is voor de kinderen.

We misten een plek om het vuilwater van de camper rechtstreeks te lozen op het riool. Nu onhandig met emmers sjouwen. Er werd ons verteld dat deze bij S3 zou zijn, maar wij vonden de plek niet.

Verder plus- en minpunten:
- Het uitzicht van de camping is prachtig! Overal om je heen mooie bergen.
Doordat je in het dal zit hadden we veel dagen met veel wind. Wellicht toevallig aangezien we niet weten hoe het andere momenten van het seizoen is.
- Kies bij reserveren voor een plaats aan de rand van de camping. Elke morgen wakker worden met een schitterend uitzicht is een aanrader.
- Het beekje/riviertje aan de andere zijde is een leuke afwisseling van het zwembad.
- Het restaurant was ok, maar niet bijzonder
- Goede broodjesservice; je kunt via whatsapp de dag van tevoren bestellen.
- Kleine winkel voor levensmiddelen waar weinig te verkrijgen is.
Suzanne van de Sande
Suzanne van de Sande
Visité en août 2023
In de veronderstelling Hirondelle in de Ardennen te boeken, duur foutje gemaakt! €430,- betaald. De camping is 7 nachten na de boeking niet bereid iets terug te betalen. Zeer slechte service! Nog nooit eerder meegemaakt.
Marian Beeker
Marian Beeker
Visité en août 2023
We zijn 2,5 week op deze camping geweest in juli, gezin met kids van 10 en 12. Het is een prachtcamping, echt tussen de bomen en over het algemeen ruime plekken. Wij zaten aan het veld, dat was echt genieten! Mooiste uitzicht op een camping die wij hebben gehad. Het zwembad is geweldig en de omgeving is erg mooi en er is veel te doen. Lekker kanoën, klimmen (klimpark in Die) en wandelen op Col de Rousset. En een bezoekje aan Jaillance (in Die tegenover Intermarche) mag echt niet ontbreken!
Het riviertje achter sanitair 5 is geweldig om met banden van af te gaan (voor kinderen én volwassenen!) Je kan gratis midgetgolfen op de camping, altijd goed! Brood kon je elke dag vanaf 8:00 halen en was lekker.
Qua animatie was er steeds wel iets, maar niet spectaculair voor kinderen vanaf 10 jaar. Mijn kids deden soms mee met het voetbaltoernooi.

Een paar nadelen/verbeterpunten:
- Sanitair 3 is echt te druk (wel mooi gerenoveerd), waardoor het gauw vies is. De vloer in de wc's daar is altijd nat, waardoor het vies eruit ziet
- Receptie/restaurant/zwembad is al gauw ver lopen. Vanaf onze plek (111) liepen we er 10 minuten over. Daardoor zijn er veel fietsers op de camping, wat ik persoonlijk soms wel irritant vond
- Er staan 2 ping pong tafels aan het begin van de camping, door het verre lopen wordt hier weinig gebruik van gemaakt. Tip om meer ping pong tafels over de camping te verspreiden, hier kunnen kinderen contact opdoen met elkaar
- Wij waren écht teleurgesteld in de 'magic show'. Je verwacht een show, maar bleek een tafel goochelaar te zijn die trucjes deed bij mensen aan de tafel in het restaurant
- Kampeerders zijn erg op zichzelf op deze camping, ik miste wat gemoedelijkheid. Maar zal voor sommige mensen een zegen zijn

Kortom, mooie camping, goed zwembad, mooie omgeving. Ook wel wat minpuntjes. Dure camping in verhouding, prijs-kwaliteit klopt niet.
Thijs
Thijs
Visité en août 2023
Leuke camping in het bos. Elk stukje ziet er anders uit. Veel vermaakt voor kinderen.
david breuque
david breuque
Visité en juillet 2023
Plus les années passent et ça se dégrade maintenant le Snack est réservé uniquement aux campeurs le restaurant n'est ouvert qu'à partir de 18h...numéro de téléphone à appeler pour avoir les informations aucun affichage
Dommage
Bas Arkesteijn
Bas Arkesteijn
Visité en juillet 2023
Heel fijne camping!
Nadia Stroomer
Nadia Stroomer
Visité en juillet 2023
Goede camping met een mooi uitzicht op de bergen. Het huisje was schoon en goed ingericht met een bbq. Het zwembad is erg leuk voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn veel activiteiten op en rond de camping, maar je moet ze altijd tijdig reserveren. Mini club is helaas voor kinderen vanaf 5 jaar. Een week was voor ons genoeg om hier te verblijven.
Isabelle Etienne Husson
Isabelle Etienne Husson
Visité en juillet 2023
Magnifique camping, idéal pour les familles. Accueil au top.
Anne Cajou
Anne Cajou
Visité en juillet 2023
Impossible de ne pas y revenir chaque année, depuis si longtemps ! Camping unique en Son genre, niché dans la forêt et en bord de rivière, sans clôtures, avec une vue magnifique. Accueil très sympathique. Un vaste choix d'hébergements (et encore de beaux emplacements pour les vrais campeurs !), une très belle piscine. Petit bémol pour le resto (plutôt un snack) mais le pain y est délicieux.
CHARLOTTE LAFORE
CHARLOTTE LAFORE
Visité en juillet 2023
Camping superbe, piscine incroyable ! L'accueil est juste parfait, les gens sont adorables. On a passé quelques jours vraiment très agréables.
Christine Perignon
Christine Perignon
Visité en juillet 2023
Camping idéal pour les familles avec enfants
Les activités ont été très appréciées par les enfants ( tir à l'arc, crêpes, maquillage ect...) Ainsi que les piscines.
Le personnel souriant est toujours disponible
A découvrir
Ilse Vanderlinden
Ilse Vanderlinden
Visité en juillet 2023
Wij hebben net twee heerlijke rustige weken op camping l’Hirondelle beleefd! Wij lazen ook de reviews voordat we deze camping boekten en willen even benadrukken dat de sanitaire blokken wel goed onderhouden zijn. Blok 3 werd vernieuwd, alles dik in orde! De andere blokken zijn iets ouder maar ook netjes en douches werken prima! De locatie is top top top! Maar zoals je vast wel in andere reviews kon lezen, ook wij raden een plaats aan de kant van het veld aan. Maar ook de andere plekken zijn zeker in orde hoor. De meeste plaatsen zijn heel ruim en schaduwrijk, fantastisch gewoon! Dit zal je elders niet gauw vinden. We kregen bij het boeken ook een overzicht van beschikbare plaatsen met foto’s per plaats erbij, heel handig. De zwembaden zijn top, prachtig uitzicht. De studenten die er werkten waren heel vriendelijk. De eigenaars beheren hun camping met liefde en de nodige aandacht. Is deze camping perfect? Nee, maar welke is dat wel? Als men wilt, vindt men altijd puntjes ter verbetering. Tip: spreek de eigenaars aan. Claire (eigenares) zal dit zeker ter harte nemen en appreciëren. Ik heb haar ook gewoon aangesproken ondanks dat ik haar niet kende. Deed haar plezier. Wij gaan zeker terug!!! Dank je wel Hirondelle!
sandra hufschmied
sandra hufschmied
Visité en juillet 2023
Liebes Hirondelle Team , wir möchten uns bei euch allen herzlich bedanken für die wunderschöne und erholsame Zeit auf Ihrem Camping. Wir haben uns sehr wohl gefühlt im Naturalis Haus mit dieser atemberaubenden Aussicht auf den Fluss und die Natur...einfach wunderschön !! Die Häuser sind sehr sauber und mit allem ausgestattet was man braucht um sich wohl zu fühlen. Das Personal ist wirklich sehr freundlich und hilfsbereit. Und sie fragen auch immer nach , ob alles ok ist. In der Bar gibt es gute Drinks und im Restaurant war das Essen sehr gut. Auch Hunde sind sehr willkommen und sie bekommen sogar ein Geschenk beim Check-in :-) Von der Animation haben wir ganz hinten auf dem Camping nichts gehört...aber wir wollten ja ruhige Ferien ;-) Der Pool ist auch schön gemacht ..perfekt für Familien mit kleinen Kindern. Wir haben jedoch meistens immer im Fluss gebadet . Wir können nicht begreifen, dass hier jemand nur 1 Stern gibt für Ihren Camping ...aber viele Menschen haben ja immer etwas zum Reklamieren ;-))) Weiter so , Ihr macht das SUPER und wir kommen bestimmt bald wieder. Antony ( oder Antoine ) vom Restaurant ..du warst unser Freund :-) und liebe Claire ...danke für die Lavendelseife !!! Liebe Grüsse aus der Schweiz und bis bald / Fam.Hufschmied
superbe camping pour les familles avec enfant ,sauf bémol piscine un peux fraîche 21°
Envoyer une réponse