Retour à la fiche établissement HOTEL VALL DE BAS

Avis des membres sur HOTEL VALL DE BAS

4.3/5
23 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
gabriela rojman
gabriela rojman
Visité en mars 2024
Tan bonic! Ideal per el descans i les habitacions fan olor de primavera...
Una felicitació destacada per a la profesionalitat d'Adrià, que està pendent de que tot sigui perfecte.
Molt recomenable!
Eva Rohmund
Eva Rohmund
Visité en février 2024
Hemos pasado el fin de semana en familia en una habitación cuádruple. Nos han encantado la ubicación y el entorno. Todo estaba muy limpio y cuidado. La comida de calidad y el servicio muy amable, especialmente Maite que estuvo muy pendiente de nuestras hijas. Sin duda repetiremos, sobre todo teniendo en cuenta que están actualizando las habitaciones.
Miquel Castillo
Miquel Castillo
Visité en février 2024
Hemos ido a pasar un fin de semana,el hotel muy bien, incluso llegamos antes ,por que llovía, y nos dejaron acceder a nuestra habitación, además tiene restaurante...
Arnau Hjg
Arnau Hjg
Visité en janvier 2024
Esta perdiendo calidad, falta de mantenimiento instalaciones
Gemma Roig
Gemma Roig
Visité en novembre 2023
Un hotel on et discriminen per l'edat. Nosaltres varem fer una reserva per Cap d'Any pagada amb la seva totalitat i adjuntant els nostres D.N.Is., i el dia 6/11 i el dia 21 ens truquen que ens posem en contacte urgent. La nostra sorpresa va se que no entravem amb la seva linea d'edat ja que aquest any el Cap d'any era de 25 a 45 anys, i aixo no estava anunciat en el seu programa.
De paraula ens oferien un altre lloc, cuan li vam dir que ens ho passes per escrit, mai vam tenir resposta, van deixar clar que no ens hi volien, segons ells alegaven que ens sentiriem incomodes amb gent més jove.
SENYORS, SI VOLEN ANAR-HI, ABANS DE TOT PREGUNTIN SI ELS HI VOLEN.
Eduard Margets
Eduard Margets
Visité en novembre 2023
Un hotel tranquilo y agradable donde pasar una o más noche en un entorno precioso como es la comarca de la Garrotxa. Las habitaciones amplias, limpias y confortables. El bufet del desayuno me faltó alguna comida caliente, pero en general un hotel con encanto de diez. Muy recomendable
Sergio Pozas
Sergio Pozas
Visité en novembre 2023
Hotel con un encanto único, y ubicación excepcional ! Para desconectar y disfrutar de la naturaleza.
Iván Abellán
Iván Abellán
Visité en octobre 2023
Relax, relax y relax de gran categoría
Green Lamingtons
Green Lamingtons
Visité en octobre 2023
Lovely hotel with an above average restaurant. Really lovely folks tending to the place too, especially the mother and son, Elan as well. Really pleased with our choice to stay here for 5 nights! 1 star taken away as the auto lights were very tricky and insufficient drinking water from the dispenser. All else were homely and welcoming, we loved it. Kudos also to the elderly breakfast lady who were on her own for the first few days, she is so friendly, hardworking and detailed! Top notch customer service, well done!
Monica Allepuz
Monica Allepuz
Visité en octobre 2023
El hotel es ideal, la comida un 10 la atención 10, sobre todo Mayte por su buena atención.
Tuvimos un finde a tope con nuestra costura.
Josep Girones Descarrega
Josep Girones Descarrega
Visité en octobre 2023
Un hotel per estar-hi a gust uns quants dies.
ROSA CAMPS MORALES
ROSA CAMPS MORALES
Visité en août 2023
Molt bona en tots els aspectes.
JOSEP MORTE
JOSEP MORTE
Visité en août 2023
Tranquilo, pero en su pàgina web anuncian cenas, la cual no encontre por no haber, desayuno lejos de la realidad anunciada en su web,
Marta Illera Aguilarte
Marta Illera Aguilarte
Visité en juillet 2023
Lugar tranquilo y acogedor, con habitaciones muy amplías, la nuestra con salida directa al jardín y piscina. Todo muy limpio.
Anna M
Anna M
Visité en juillet 2023
Vam estar a L'Hotel Vall d'en Bas, dir-vos que es el lloc ideal per desconnectar, perquè està molt ben situat, a un pas d'Olot i altres municipis de la Garrotxa i com sabem, la Garrotxa sempre es bonica, vagis en l'estació que vagis. L'habitació molt amplia, llits i coixins molt còmodes. Un bany a la piscina de l'hotel fan l'estància mes refrescant. Hem de dir que el personal que t'atén, Carolina i tot el seu equip, en tots els seus departaments saben amb precisió la manera d'acollir veritablement a un hoste. Sempre disposats a ajudar-te. La seva actitud de servei es la seva millor aliada. Repetirem de ben segur. Anna.
Ricard Jané Tort
Ricard Jané Tort
Visité en juillet 2023
Vàrem fer un dinar familiar amb 32 comensals en un dels salons de que disposen. Menú tancat amb un pica pica de primer i uns segons a triar. Dinar, aigua i vi, postres i cafè tot per 32 €. El menjar molt bo, el servei correcta i el lloc on es troba el hotel es un indret maco i proper per a fer sortides i visites interessants. Uns familiars que si que es van allotjar a l'hotel van comentar que l'habitació era molt neta, espaiosa i elegant. Molt recomanable tant per menjar-hi com per allotjar-se.
Ricardo Tirado
Ricardo Tirado
Visité en juillet 2023
Hotel muy tranquilo, al lado del Parque, prácticamente. Las Habitaciones son amplias y limpias, con salida directa a la piscina, al menos la mía. Eché de menos una máquina expendedora de agua o chocolate al menos. Pero para relajarse unos días es perfecto. Eso si, hubiera hecho la piscina un poco más grande, pero igual esta todo espectacular
Oscar Pamos
Oscar Pamos
Visité en juillet 2023
Hotel amb molt d encant, tracte molt amable, vistes espectaculars del Puigsacalm, per relax-se i disfrutar
xavi m
xavi m
Visité en juillet 2023
Hotel en franca decadència: pel servei, habitacions, tracte.
Els productes de bany deixen que desitjar per un hotel de 4 *
El cafè amb llet que vam demanar enlloc de l,esmorzar fet amb mala gana, fred i dolent.
La nit de verbena no van avisar els clients que hi hauria música tota la nit al jardí adjacent a les habitacions. El grup de clients que monopolitzaven la festa era escandalós, brut, bevent dins la piscina -cosa que està prohibit-, i la recepció s,ho mirava sense dir res. Hotel a evitar
Doncs és lamentable que per defensar el que és obvi i contribuir a la millora del seu establiment hem hagut de patir la pitjor verbena de les nostres vides per culpa de la seva incompetència .
Ivonne Cantor
Ivonne Cantor
Visité en juin 2023
Perfecto para desconectar y recargar baterías
Henrique Alves
Henrique Alves
Visité en juin 2023
Hotel tranquilo y perfecto para desconectar, la atención al cliente súper pendiente del bien estar de los hospedes y súper flexibles. Y las instalaciones súper bien cuidadas y a total disposición. La experiencia fue un sueño. Felicitaciones????????⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️????????
Misabel Garcia
Misabel Garcia
Visité en juin 2023
Tranquilidad en un entorno privilegiado.
Irene Aguilar
Irene Aguilar
Visité en mai 2023
Un lugar precioso, con un entorno privilegiado.
Las habitaciones perfectas, a excepción de alguna falta de mantenimiento.
El hotel es precioso y los jardines y piscina están muy bien cuidados.
Ideal en pareja o con niños.
El trato de sus empleados es muy cercano y amable.
Envoyer une réponse