Retour à la fiche établissement MAS EL GUITART

Avis des membres sur MAS EL GUITART

5/5
24 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Josep Lluis Dominguez
Josep Lluis Dominguez
Visité en avril 2024
Hem passat 2 dies a la Suite de l’Aigua i hem quedat impressionats: L’agradable decoració, la sensació d’amplitud, la xemeneia, la cuina, la comoditat del llit;
i la privacitat especial que et dona la zona de Spa, amb l’aigua a la temperatura ideal pel cos i que et genera una gran sensació de relax. El bon esmorzar que et porten a l’habitació et dona energia per tot el matí.

Era el nostre regal de jubilació i hem quedat tant contents, que ja hem fet un altre reserva pel proper més de novembre.
Moltes gràcies Toni i Lali per la vostra atenció i per tenir-ho tot tant bé cuidat, amb uns jardins i un entorn ideals per desconnectar.
Neus i Josep Lluis
Mireia Martínez
Mireia Martínez
Visité en mars 2024
Hem realitzat un massatge de parella de 60 minuts (30 esquena + 30 watsu). Sense paraules ????????????
Jordi Dominguez Espadas
Jordi Dominguez Espadas
Visité en janvier 2024
Una experiencia única!!!
crg
crg
Visité en janvier 2024
Impresionant indret , instal·lacions genials. Molt recomanable.
Jorge Escoruela
Jorge Escoruela
Visité en décembre 2023
Hem estat a la suite d'aigua amb massatge , piscina , sauna i sala de vapor privat. Tot perfecte, també el sopar i esmorzar. El tracte d'en Toni i Lali ha esta molt bé. Per repetir segur.
Alex
Alex
Visité en novembre 2023
Buen lugar para pasar una noche con tu pareja , estuvimos en la casa de las aguas y muy cómodo todo , tu piscina privada y sauna a partir de las 20:00. Cena y desayuno correcto. El precio algo elevado para lo que es. Pero dentro de lo que cabe no está mal. La pareja dueños de los terrenos muy majos y muy amables para todo.
Joe Durapes
Joe Durapes
Visité en octobre 2023
Que lugar tan maravilloso para pasar unos dias de ensueño, relajación y contacto con la naturaleza en una ubicación idonea para moverse por la zona de la garrotxa , ademas de el buen gusto en cada detalle de la casa y como punto extra la calidad de su desayuno y los masajes que proporcionan.
Jaume Claret
Jaume Claret
Visité en octobre 2023
Sempre és bo tornar al lloc on estaràs ben tractat i et trobaràs a gust. I això passa sempre que ens acostem a Mas Guitart. I aquest cop ha estat així. Costa aconseguir i sobre tot mantenir una qualitat tan alta. Lali i Toni ho aconsegueixen.
Ferran Marco
Ferran Marco
Visité en septembre 2023
El lugar ideal para desconectar y la atencion al cliente espectacular
fanni esponella
fanni esponella
Visité en août 2023
Si podem repetirem, ha estat un regal genial, tot super b, no falta detall.Gràcies per aquest regal tant i tant acertat. Habitacio una passada, spa directe prou b, massatge de deu, menjar de deu ... n fi tot super b
David Pastor
David Pastor
Visité en août 2023
Un lloc fantàstic on quedar-se en familia, portat per una gent encantadora. La Vall de Bianya és un indret a descobrir i està molt aprop de la Fageda d’en Jordà i els volcans de la zona.
jota sk
jota sk
Visité en août 2023
Aquest any m'he allotjat a la casa dels “gatets”. Vaig venir perquè m'ho van recomanar molt. I la veritat, és que no m'ha decebut gens.

Vistes molt boniques i una gran varietat d'excursions que pots fer per la zona. Gent molt agradable, tant els propietaris com els seus fills. ❤️
Espai de piscina molt ampli i maco per passar bé els dies més calorosos d'estiu.????
També estan molt bé tots els espais de joc que hi ha pel Guitart, camp de futbol, bàsquet, tenis, i fins i tot, taula de ping-pong. ????⚽️????????

Però el que més he gaudit ha estat la Cabanya del bosc, una petita caseta al mig del bosc perfecte per desconnectar una estona, gaudir de la natura i del silenci. ????

Sincerament tot perfecte; ideal.

La Marta i jo repetirem segur, ens veiem l'any que ve a l'agost ????☺️
Mariona Sirera Sarri
Mariona Sirera Sarri
Visité en août 2023
La suite d'aigua és un lloc perfecte per gaudir amb la parella i desconnectar envoltat de natura i tranquil·litat. Recomano fer-se el massatge relaxant. El spa per nosaltres dos sols va ser ideal. El sopar i l'esmorzar molt bons. Ens vam sentir molt ben acollits per part del servei.
Sempre ho recordarem... amb ganes de tornar avia't!
Jordi Fernandez
Jordi Fernandez
Visité en août 2023
Excel·lent, molt recomanable. Un lloc preciós i un personal super detallista. Repetirem. Ens ha encantat. Gràcies
Martí-Pau Villares Muñiz
Martí-Pau Villares Muñiz
Visité en août 2023
Bon tracte i servei per part del personal, ens vam sentir molt cuidats i atesos. Vam estar a la suite de l'aigua i és la vegada que més he pogut gaudir del relax en tots els seus sentits, gaudir de l'habitació, de la piscina, del massatge i del menjar, de l'entorn. Tot, absolutament tot va ser de 10.
R. M.
R. M.
Visité en juillet 2023
Sin duda un lugar único. Nos alojamos en la suite del aigüa para celebrar los 11 años de casados y desde la llegada con el coche todo nos ha parecido cuidado hasta el último detalle. Si el lugar es especial, los anfitriones te hacen sentir igual de especial.

Hay detalles en cada rincón, así que seguro que se nos han escapado cosas. Cena y desayuno en la habitación, espectacular.

Más El Guitart será de aquellos lugares que guardaremos para recomendar y si el tiempo quiere, para repetir.

Gracias Toni y Lali por ofrecer este pequeño lugar de retiro tan especial, sois afortunados de vivir aquí.
hélène ernemann
hélène ernemann
Visité en juillet 2023
Unieke ervaring, de spa is super, het eten is ongelooflijk lekker, de locatie is prachtig en de uitbaters zijn heel lieve mensen
Mercedes SANTACANA
Mercedes SANTACANA
Visité en juin 2023
Ha sido una estancia fantàstica. Después de tener que retrasarlo, por motivos de salud y circunstancias familiares, por fín, hemos podido disfrutar del regalo que nos hicieron compañeros y amigos del trabajo. Totalmente recomendable. La comida deliciosa, la habitación estupenda y el paisaje invitando al relax y a la desconexión, magnífico. Pero destacaría la privacidad e intimidad, a pesar de compartir con más huéspedes el recinto. Volveremos pronto, porque nos quedamos con ganas de más. Lali i Toni, moltes gràcies, per la comprensió, atenció , amabilitat i profesionalitat. Menjar , habitació, ambient i lloc, fàntastics . Tornarem aviat.
esther vela
esther vela
Visité en avril 2023
Un lugar idílico. Cada detalle está cuidado con mimo para que disfrutes de una experiencia única e inolvidable. Naturaleza, relax, tradición, gastronomia, intimidad, comodidad... Estamos deseando volver.
Anna Garcia Ribó
Anna Garcia Ribó
Visité en mars 2023
Poc puc afegir en els comentaris anteriors... és un lloc fantàstic i està tot molt ben cuidat, ho recomanaré a tothom que pugui. El meu marit és cel•líac i va poder sopar sense problemes i per esmorzar tot un detall portar brioixeria sense gluten d'una pastisseria artesana d'olot, un 10! Això costa molt de trobar quan viatges amb una persona amb una intolerància alimentària, per això sempre ho valorem molt.
Tornarem!!
Judit Hermoso
Judit Hermoso
Visité en mars 2023
Per repetir sense dubte. Espai amb molt d'encant. Entorn tranquil per desconnectar, els propietaris molt amables, cuiden tots els detalls, spa i massatge molt recomanable, habitacio còmode i acollidora, l'esmorzar boníssim. Un 10!
angels turon
angels turon
Visité en mars 2023
Vam estar a la suite d'aigua, un espai envoltat de natura, molt ben dissenyat que et fa sentir molt còmode. L'accés directe a l'Spa està molt ben pensat . Molt bona atenció dels propietaris, el menjar molt bo i alhora equilibrat. Ah, i el massatge d'en Toni, fantàstic.

Va ser un regal de jubilació molt encertat, que vam gaudir moltíssim.

Molt recomanable!
Anna Cèlix
Anna Cèlix
Visité en février 2023
Desconnexió total,per tornar a connectar amb els teus.
Ester HeAB
Ester HeAB
Visité en janvier 2023
Massatge en parella de tot el cos i spa per tots dos. Un 10. Ha sigut un regal i ens ha encantat. De ben segur tornarem o regalarem a algú aquesta experiència. Gràcies!
Envoyer une réponse