Retour à la fiche établissement EL NUS DE PEDRA

Avis des membres sur EL NUS DE PEDRA

4.7/5
23 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Gemma Fontanils
Gemma Fontanils
Visité en mars 2024
He estat a diverses cases/hotels rurals i aquest lloc de un "no sé què" que el fa diferent.
Potser és la suma de la casa ( restaurada amb un gust magnífic), amb un entorn increïble per als amants del senderisme, potser també hi suma la pau i tranquil·litat que si respira....alhora la proximitat de la ciutat de Girona.
Lloc fantàstic per anar amb amigues, parella o amb la família...
D aquells llocs que quan marxes dius...hi tornaré!!!
Anna Antentas
Anna Antentas
Visité en mars 2024
Un lloc màgic on el temps es para per gaudir de la casa de conte "el nus de pedra".Una ubicació on es respira pau a l'entorn.Ideal per descansar,desconnectar i practicar el senderisme en aquest pulmó verd ple de volcans i ermites.Hi tornarem sens dubte!
Ester Arahuete
Ester Arahuete
Visité en janvier 2024
Un lugar maravilloso. Repetiremos sin duda. Cuidado con el más mínimo detalle, zona juegos increíble y parte exterior con instalaciones muy top! Me parece un lugar estupendo para familias. Entorno estupendo para hacer rutas o mini rutas a la montaña.
Maria Rosa Colom Claveria
Maria Rosa Colom Claveria
Visité en décembre 2023
Hem passat un dia molt agradable.
Fent marxa nòrdica per la Vall de Llémena amb la Montse i l'Antònio, dos professionals. L'entorn es molt bonic.
Laia Ninou
Laia Ninou
Visité en décembre 2023
El Nus a la Pedra és un espai màgic on desconnectar. Hem passat uns dies a un dels seus apartaments i hem pogut gaudir i desconnectar molt!
Et fan sentir com a casa, coneixen molt bé l'entorn i et recomanen les millor rutes per fer pels voltants.
La casa està cuidada fins a l'últim detall i el jardí és encantador, se'ns dubte un destí idíl·lic per uns dies de descans i calma.
Hi tornarem seguir i ho recomanem al 100%
montse bonany
montse bonany
Visité en novembre 2023
Cap de setmana de tardor al Nus de Pedra, ideal si voleu gaudir de la natura i dels colors ocres i taronges d'aquesta època de l'any. Hem estat a l'apartament La Terrassa, un lloc amb molt encant i caliu, renovat i decorat amb molt gust i amb totes les comoditats i detalls. Esmorzar a la terrassa gaudint del sol i de l'entorn, no té preu!!

La posta de sol, el silenci i la pau d'aquest raconet de la Vall de Llémena fan que sigui un lloc molt especial. La Montse i el Joan, fan que tot això sigui possible, tracte molt amable, proper i familiar. Gràcies per tot, i esperem tornar aviat
Ramon Puig
Ramon Puig
Visité en novembre 2023
El Nus de Pedra és una antiga masia a restaurada amb un gust exquisit. Hi trobareu vuit apartaments de diverses mides, tots decorats amb un maridatge d'estil rústic i modern i molt confortables.
A l'exterior, la zona de la piscina és ideal per gaudir d'estones de relax i per fer activitats exteriors.
Pels que ens agrada caminar ens brinda l'oportunitat de descobrir la Vall del Llémena, un indret no massa conegut però que sorprèn per la seva bellesa i la ufana de la seva vegetació.
I allà hi trobareu sempre la Montse i el Joan que us atendran i cuidaran perquè us hi sentiu com a casa, o potser més bé!
Iaieta Bonani
Iaieta Bonani
Visité en novembre 2023
Hem estat el cap de setmana amb família al Nus de Pedra! Ens hem allotjat a l'apartament La Terrassa, reformat, molt acollidor i molt ben equipat! Es poden fer moltes rutes a peu tot descobrint paisatges i la Vall de Llèmena!! Hi tornarem segur! Un petit tresor per gaudir de la natura!!
Oriol mussol
Oriol mussol
Visité en novembre 2023
Ha estat un cap de setmana molt macu, la localització esta molt bé i bona atenció
Susanna Buchaca
Susanna Buchaca
Visité en novembre 2023
Hem gaudit d'uns dies únics al Nus de Pedra amb familia. El Nus està preciós. El paisatge de tardor, els colors, la pau, la natura que s'hi respira és la millor vitamina per desconectar. En cada indret, sigui dins apartament com en l'exterior, s'hi veu l'amor, delicadesa i el bon gust en els petits detalls de la familia que li dona aquesta màgia aquest indret únic de la Vall de Llémena. Un lloc real, encara que sembli de pel·licula. Existeix i és el Nus de Pedra. Un regal la seva existència!!!!! Per repetir i repetir segur! Gràcies Montse i Juan per fer del Nus un lloc especial i únic on poder desconectar.... Fins la pròxima!!! Salutacions cordials
Sau Pla
Sau Pla
Visité en novembre 2023
Un espai magnífic i es genial per estar amb familia i desconectar per tonar a conecatar ☺️
Anna Bonastre
Anna Bonastre
Visité en octobre 2023
Un espai fantàstic, tranquil, molt cuidat i envoltat de naturalesa. Perfecte per anar amb família o parella. La piscina és súper xula! Ho vam gaudir molt! El Joan molt amable i atent en tot moment.
Love Tourism
Love Tourism
Visité en septembre 2023
Si busques un allotjament envoltat de calma , tranquil.litat i natura, sense cap mena de dubte, aquest lloc és El Nus de pedra.

Ens vam enamorar de l'entorn per la seva bellesa, de la Montse, d'en Joan i d'en Nus per la seva hospitalitat i per fer-nos sentir en tot moment com a casa i de l'apartament l'Arbre, preciós i acollidor a parts iguals.

Us recomano 100% escapar-vos-hi i descobrir la Vall del Llèmena.
Àlex Prieto
Àlex Prieto
Visité en septembre 2023
El entorno es inmejorable, tranquilo y bien ubicado. La casa es espectacular, adecuada con mucho gusto y espacios comunes muy bien. Sobretodo el espacio de la piscina, es brutal.
El problema en nuestro caso fue el propio apartamento "El Celler" que desde nuestro punto de vista es muy mejorable, sobretodo en mantenimiento y limpieza. El problema de la casa es que hay MUCHOS MOSQUITOS, que además viven la mar de bien en una balsa con peces que hay de adorno. Ninguna ventana de la casa tiene una triste mosquitera, ya no solo por los mosquitos... sino que estando en el campo es fácil que entren moscas y otros insectos (matamos varias arañas). Teniendo en cuenta que el alojamiento está pensado para ir en familia, no entiendo como no hay mosquiteras o como mínimo antimosquitos eléctricos en los enchufes (cuando nos quejamos, entonces sí nos dejaron uno). Es algo que viendo la inversión que se ha hecho en la casa, no se entiende como no hay en cada una de las ventanas... O al menos avisar, sabiendo que vamos con un bebé de meses, para ir preparados.
Por otro lado la limpieza del apartamento deja mucho de desear... al haber mosquitos, las paredes están llenas de manchas de mosquitos muertos (con sangre incluida). El sofá estaba realmente sucio, lleno de manchas... que daba cosa sentarse. Sería tan fácil como taparlo con una colcha y en cada cambio de huéspedes, cambiarla y lavarla. El respiradero del baño estaba lleno de suciedad. El dispensador del jabón de manos oxidado (al tocarlo te manchabas de óxido). Algo muy sorprendente cuando una de las cláusula de la casa es que sino lo dejas limpio te cobran la limpieza...
Nos cobraron 8€/noche por una cuna de viaje para el bebé, cuando debería ser un servicio cortesía de la casa (como en casi todas). El armario es de broma (no creo que hiciera más de 1,5m de altura) tiene un colgador en que si cuelgas algo se arruga por debajo porque toca abajo...
En la cocina no hay ni un triste trapo para secarse las manos, y cuando hablan que está equipado con manteles y servilletas, son de papel como los de los bares de menú barato.
El trato bastante seco, cero cercanía... muy acostumbrados a tratar con gente de fuera. Una vez pagado, ni un triste "gracias por venir", "buen viaje"...
Ferran
Ferran
Visité en septembre 2023
Un fabuloso lugar con varios apartamento rurales bien completos en un entorno precioso y tranquilo. Dispone de piscina y barbacoa (siempre que no esté activado el plan alfa en la zona), y zona de juegos infantil con básicos de entretenimiento y lectura. Ideal para hacer rutas de senderismo suave y bicicleta.
Gina Spierenburg
Gina Spierenburg
Visité en août 2023
Wat een fijne plek is dit zeg!!!! Een pareltje tussen de bergen. We hebben hier ontzettend genoten van het appartement met terras waarbij we uitzicht hadden over de bergen en onze zoon heeft zich uren vermaakt in het zwembad. Daarnaast is er voor kleine kinderen genoeg te doen. De ligging is centraal om van alles op te zoeken. De twee lieve eigenaren hebben ons ook super goed geholpen toen onze auto naar de garage moest. Wij komen hier graag nog een keer terug. Liefs!
Anna Calsina Bové
Anna Calsina Bové
Visité en août 2023
És la casa rural més increïble que hi ha!
Descans, natura, tranquilitat i familiar. És més que un 10l
Alejandro Mateo
Alejandro Mateo
Visité en juin 2023
Positiu: entorn molt maco.
Negatiu: neteja i mala gestió dels residus. Haviem d'anar amb la brossa al cotxe per llençar-la.
brigitte llagostera perrette
brigitte llagostera perrette
Visité en mars 2023
Un lloc fantàstic, ple d'encant, per desconnectar i respirar calma. Les instal.lacions molt cuidades i netes. Els propietaris, la Montse i en Joan, molt simpàtics i acollidors. Vam estar-hi un cap de setmana amb la nostra filla de 4 anys i s'ho va passar pipa. A banda de l'espai exterior que és increïble, tenen una sala de jocs per nens que assegura moments de tranquil.litat als pares. Tornarem sens dubte i amb ganes de disfrutar de la bonica piscina que hi ha. Felicitats Montse i Joan per haver creat aquest oasi!
Susi Pla
Susi Pla
Visité en septembre 2022
Un lloc preciós a la vall de Llémena. Els propietaris són molt agradables. Les classes de ioga molt professionals. El lloc ideal per fer-hi una estada de relax i per gaudir del paisatge.
David Juárez
David Juárez
Visité en août 2022
Hola.
No hay adjetivos suficientes para describir el lugar, el entorno, la piscina, los jardines, las barbacoas, las excursiones, los apartamentos y sus terracitas, la sala de juegos infantil, la sala polivalente... Y sobretodo el amor que profesan por el lugar los dueños. Se puede ver en todos los detalles en cada rincón.
El año que viene ya seremos tripetidores... Jeje
...
Han pasado los años y en esencia sigue siendo todo igual. Ratifico lo dicho anteriormente. Y el año que viene ya será nuestra sexta vez... Cada año más contentos, cada año con menos ganas de irnos del lugar, cada año contando los días que quedan para volver.
Gracias a Montse y Joan por crear un lugar tan ideal.
Marta Morillas Sánchez
Marta Morillas Sánchez
Visité en août 2022
Encantador sitio tranquilo y super cuidado, la estancia muy cómoda. Los propietarios viven allí y te hacen sentir de la familia. Hay rutas ,el entorno es muy bonito.
Sin duda un sitio con encanto para volver!
Javier Molina p
Javier Molina p
Visité en juillet 2022
El entorno es idílico y las instalaciones están muy bien. El jardín es precioso. Cocina muy bien equipada y habitación amplia y luminosa. El único pero que le ponemos es el tema de la gestión de residuos: un único cubo en la cocina. Solemos hacer turismo rural y es la primera vez que no encontramos un punto de recogida de residuos dentro de las instalaciones.. en fin, lo comento como aspecto a mejorar, pero que no empañe la experiencia que fue fantástica
Envoyer une réponse