Résultats Restaurant cuisine du monde à TINOS CHORA - ΧΩΡΑ

TARSANAS

Cuisines du monde €€
3.9/5
25 avis
Ouvert - de 12h00 à 01h00 Horaires

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Tinos Chora - Χωρα, Grèce
Voir sur la carte
+30 22830 24667
2024
Recommandé
2024

Parfois il faut passer toutes les tavernes du centre et aller jusqu’au bout de la baie pour trouver un si bon restaurant. Loin de l'agitation de la ville, il bénéficie d'une vue splendide sur la mer et sur la ville de Tinos. Les produits locaux sont plutôt fumés et grillés, toujours préparés avec le moins de gras possible, ce qui est appréciable lorsqu'on passe un peu de temps en Grèce… Essayez les sardines grillées, c'est la spécialité de la maison, et la soupe de poisson. Belle carte des vins que l'on peut également prendre au verre.

Merci pour votre aide, cliquez-ici pour nous en dire plus sur votre expérience.

Organisez votre voyage avec nos partenaires à TINOS CHORA - ΧΩΡΑ
Transports
Hébergements & séjours
Services / Sur place

Avis des membres sur TARSANAS

3.9/5
25 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Qualité de la cuisine
Originalité
Cadre/Ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
forrest lyman
forrest lyman
Visité en avril 2024
We waited half an hour for a table with high expectations after getting glowing recommendations for this restaurant. I wish they had mentioned they were out of fish. We ended up eating some exceptional french fries and literally flavorless white shrimp pasta that translates to plain pasta tossed with grilled shrimp here.
χριστινα Β
χριστινα Β
Visité en février 2024
Η ωραιότερη θέα της πολης της Τηνου και του λιμανιου για όλες τις εποχές. Το μαγαζί ανακαινίστηκε πρόσφατα. Το φαγητο καλο και προσεγμένο. Φρεσκα ψαρια, ωραιες σαλατες αλλα και κρεατικα. Το ψητο του καλαμαρι ονειρο. Οι πικαντικες μικρες γαριδουλες και τα αχνιστα μυδια επισης καταπληκτικα. Δοκιμάστε και το ρύζι του. Τα προϊόντα που χρησιμοποιει ειναι ντόπια και προσεγμενα. Οι τιμες λιγο τσιμπημενες σε σαλατες και φρεσκα ψαρια. Περιπου 25 ευρω/ατομο χωρίς κρασι ή/και γλυκο. Το περιβάλλον φιλικο και εξυπηρετικό. Σχετικά γρήγορο σερβις. Ευκολο παρκινγκ σχεδόν εξω απο το μαγαζί. Η παραπάνω κριτική που είχα βάλει 5 αστεράκια ήταν πριν από τουλάχιστον 4 χρόνια. Κάτι ο εγκλεισμός, κάτι τα καινούργια εστιατόρια που θέλαμε να πάμε είχαμε καιρό να φάμε στο ταρσανα. Πήγανε λοιπόν χθες το μεσημέρι στα παλιά μας γνώριμα λημέρια. Ο εξωτερικός και ο εσωτερικός χώρος του μαγαζιού έχουν ανακαινιστει και είναι μια χαρά. Ο πρώτος σερβιτόρος ήταν ευγενικόε, αλλά παραγγελία δεν πήρε γιατί θα ερχόταν κάποιος Γιώργος. Όντως ύστερα από λίγο ήρθε κάποιος που όμως δεν λεγόταν Γιώργος και πήρε την παραγγελία. Το σημαντικό σε όλη την ιστορία είναι ότι δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε ποιος μαγείρεψε την παραγγελία μας και αυτί γιατί : α) ο μάγειρας του ταρσανα ασχολείτο με τα εξωτερικά φώτα του μαγαζιού β) ο δεύτερος σερβιτόρος μιλούσε στο τηλέφωνο γ) ο ένας από του ιδιοκτήτες του ταρσανα μιλούσε με τους εργάτες που έκτισαν τον τοίχο του γηπέδου και ο νεαρός σερβιτόρος είτε έπαιζε με το σκυλάκι μας είτε τακτοποιουσε τραπέζια. Πάντως η παραγγελία σαν από θαύμα ήρθε και μάλιστα σχετικά γρήγορα χωρίς βέβαια να μας λυθεί η απορία για το ποιος ασχολήθηκε με τη παραγγελία μας. Το φαγητό μέτριο. Τα κρεμμυδάκια στο ρύζι μου καμμένα και το καλαμάρι μέτριο. Το πεστο από κολιανδρο που συνοδευε το πιάτο ήταν επιεικώς απαράδεκτο και σε χρώμα (ένα μυστήριο πράσινο), και υφή (πιο πηχτό το από οδοντόκρεμα) και το κυριότερο δρν τρωγόταν. Οι γαρίδες σχάρας που πήρε ο άντρας μου τίποτα το ιδιαίτερο, το ίδιο και η πράσινη σαλάτα. Σε γενικές γραμμές τα φαγητά και οι γεύσεις που τρώγανε κάποτε στον ταρσανα δεν υπήρχαν πια. Το ίδιο και οι ποσότητες που έχουν μικρύνει σημαντικά. Το παγωτό που ήταν κερασμένο από το μαγαζί ήταν οκ. Και ενώ κοντευαμε να φύγουνε και η απορία του ποιος ασχολήθηκε με το φαγητό μας δεν είχε λυθεί ακόμη, ως δια μαγείας είδανε να βγαίνει από το κατάστημα ή κυρία που είναι υπεύθυνη για την καθαριότητα της κουζίνας. Και τότε το μυστήριο λύθηκε. Η κυρία αυτή, που μας χαιρέτησε ευγενικά, είχε ασχοληθεί με το φαγητό μας. Οι τιμές λογικές. 30 με 35 ευρώ το άτομο. Ο παλιός καλός τσρσανας, για Νέβα πια, τελείωσε χθες. Το οικείο περιβάλλον, η φιλική ατμόσφαιρα, οι ωραίες γεύσεις χάθηκαν πια. Το μόνο που έχει μείνει από τον παλιό καλό μας ταρσανα είναι η υπέροχη θέα στο λιμάνι. Χθες το όλο σκηνικό μου θύμισε κάτι μεταξύ παιδικής χαράς και υπό διάλυση θίασο. Κρίμα.
Μετά το καλοκαίρι και ομολογουμένως με μισή καρδιά είπαμε να ξαναπάμε. Και ΕΥΤΥΧΩΣ όλα είχαν αλλάξει όχι απλώς προς το καλό αλλά προς το καλύτερο. Ανακαινισμενος χώρος με όλα λευκά. Διαφορετική εισόδους. Διαφορετική διεύθυνση και το κυριότερο όλων όλα δούλευαν ρολόι. Το σέρβις, η κουζίνα τα πάντα. Φαγητό καλό και σε προσιτές τιμές. Χάρηκα πάρα πολύ που βρήκα ξανά το παλιό καλό μου στέκι
Argie Patralis
Argie Patralis
Visité en novembre 2023
Φρέσκα θαλασσινά και κάποια τοπικά προϊόντα νόστιμα αλλά λίγο τσιμπημένα στο αλάτι κατά την δίκη μας άποψη!
Stavros Sionis
Stavros Sionis
Visité en novembre 2023
Εξαιρετικά ηταν ολα . Μπραβο.
Ελπιζω να μακροημερευσει
Athina-Lida Spyridaki
Athina-Lida Spyridaki
Visité en octobre 2023
Overall good seafood, nice atmosphere & polite service, ordered basics and all was fresh (sardines, fava, greens), didn’t enjoy the anchovies as much due to too much salt. 2nd time there, would recommend.

Trouvez des Offres de Séjours uniques avec nos Partenaires

Questions fréquentes :

TARSANAS compte 25 avis avec une note moyenne de 3.9. Vous pouvez consulter les avis de TARSANAS en cliquant sur ce lien ou partager votre avis sur TARSANAS en cliquant ici

Lundi
12:00 - 01:00
Mardi
12:00 - 01:00
Mercredi
12:00 - 01:00
Jeudi
12:00 - 01:00
Vendredi
12:00 - 01:00
Samedi
12:00 - 01:00
Dimanche
12:00 - 01:00
Envoyer une réponse