Retour à la fiche établissement DOMAINE DES LILAS

Avis des membres sur DOMAINE DES LILAS

4.3/5
21 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Ann Ann
Ann Ann
Visité en décembre 2023
Camping:
1 veld waar kinderen fijn kunnen spelen en snel contact hebben met andere kinderen. Top! Daarnaast nog meer speelgelegenheid naast het veld zoals een kabelbaan. Fijn buiten zwembad, ook voor peuters. Het riviertje is ook erg leuk om in te kunnen schooieren. Bij heel warm weer ging de sproeier aan op de airtrampoline. Leuk!
Dieren mogen elke ochtend mee gevoerd worden rond 09.30 uur. (pas wel zelf goed op, het jonge paard beet) Wel leuk dat kinderen zo mee mogen in deze routine.

Wat wel indruk maakte:
Na een aantal vreemde en vervelende situaties, hebben we het contact met de eigenaren zoveel mogelijk vermeden...
Yvon
Yvon
Visité en octobre 2023
Mei 2023.
Een nacht zijn we hier verbleven, zakelijke ontvangst, niet echt vriendelijk. Of we onze aanhanger wel goed geparkeerd hadden, het is net hoe je het vraagt, dat kan een wereld van verschil maken! Maar ja voor een nacht was het prima.
Mooi uitzicht vanuit onze slaapkamer. Het ontbijt was goed, maar ook hier een wat vreemde communicatie met de vrouw. Gelukkig was het wel erg gezellig met de overige ontbijtgasten.
Sander Weijers
Sander Weijers
Visité en septembre 2023
Lilas

We hebben hier deze zomer 2,5 week heerlijk mogen kamperen met onze vouwwagen.
Na een wat afstandelijk welkom hebben we de familie wat beter leren kennen. Ze hebben hun hart op de tong, maar we hebben echt een gezellig en fantastische beleving gehad.

We waren blij met het advies om een schaduwdoek (tarp) mee te nemen, want de jonge boompjes geven nog niet overal genoeg schaduw. Gelukkig stonden we op een mooie grote plek met ochtend schaduw.

Heel fijne camping, mooi overzichtelijk en auto-vrij (voor in- en uitpakken mag je wel het veld op rijden). De zandbak, air-trampoline en natuurlijk de paarden en overige dieren deden het goed bij onze zoons van 8 en 5. De kabelbaan was helaas met stuk gegaan en de onderdelen waren in bestelling, maar de mannen hebben het niet gemist.
Wat ook erg leuk is, is dat er een groot assortiment aan fietsen en stepjes in diverse soorten en maten staan voor op het veld. Duidelijke regels zorgen er voor dat iedereen er fijn gebruik van kon maken.
De pool-party iedere maandag was voor onze jongens een mooi hoogtepunt.

Een aantal maal de Table d’haute meegemaakt en natuurlijk de woensdag-avond diners van Marvin. Alle keren heerlijk gegeten.

Ook in de buurt is een hoop te doen voor ons en kinderen. Een boomtoppen-parcours, de vulkaan, kanoën, het kasteel met ridder-show (en paarden), en nog genoeg andere dingen.

We roepen altijd dat we nooit terugkomen naar dezelfde camping omdat Frankrijk groot genoeg is, maar we zitten er toch wel aan te denken om volgend jaar weer te reserveren.

Kortom; zeker een aanrader!
Noëmie Amiot
Noëmie Amiot
Visité en août 2023
Quand nous sommes arrivés nous avons été très bien accueilli. L’endroit est très calme et agréable. La chambre dans laquelle nous étions était propre et en bon état. Il y avait même un mini frigo à disposition. De plus, on y mange très bien. A chaque fois que nous avons mangé là-bas nous nous sommes régalés !
En ce qui concerne les activités, il y a de quoi faire ; que ce soit sur le lieu du domaine (jeu de société, piscine, structures de jeux pour les enfants…) ou à côté (lacs, châteaux, villages, puys...).
Je recommande pour passer un bon moment en famille !
Sanne Booij
Sanne Booij
Visité en août 2023
Wij hebben 2 weken in een safaritent gekampeerd en hebben een zeer fijne vakantie gehad. Alles was netjes en schoon. Veel te doen voor de kinderen en veel leeftijdsgenoten.

Het eten van marvin was lekker en een aanrader!

De familie communiceert erg direct met de gasten, maar wij hebben dit niet als onvriendelijk ervaren en snapten vaak de aanleiding wel.

Het enige wat ik miste; een haakje voor de theedoek/handdoek aan het keukenblok.
Joanne Zwart
Joanne Zwart
Visité en août 2023
Nog nooit zo’n vervelende ontvangst gehad; kortaf, weinig empathisch (hoe is jullie reis geweest, even wat interesse tonen in wie je bent bijv) en mevrouw leek geen beeld te hebben bij de mailwisseling die ik vooraf had gehad, waarin ik informeerde naar een schaduwplek zodat mijn schoonmoeder (die een week later aankwam om op te passen) en onze dochter de week erna zich daar fijn konden vermaken. In eerste instantie werd ons een plek vol in de zon aangewezen, terwijl een prachtig plekje onder twee bomen vrij was. Mijn man reed met de caravan over een klein plastic vloerkleed van een camper (die er op dat moment niet was) omdat dit de enige manier was de zonplek te bereiken met de caravan, vanwege jonge aanplant. Een vrouw kwam wild aanrennen en schreeuwde haast ‘zo ga je toch niet met andermans spullen om’. We hadden geen idee of zij een andere gast was, later bleek ze de jongste dochter. We schrokken enorm van deze vreemde eerste kennismaking (ook door mevrouw) en hebben er die nacht echt slecht door geslapen.
Gelukkig komt mevrouw even later zeggen dat we toch op de lege schaduwplek mogen gaan staan. Echt een prachtig plekje onder twee hoge bomen, dus de hele dag schaduw.

Al met al hebben we het fijn gehad, maar we voelden ons minder vrij en welkom, waardoor we een tweede keer niet terug zullen komen.
Ik herken de punten uit andere recensies, kortom, de familie loopt een hoop klandizie mis door onvriendelijke
communicatie. Oudste dochter Kelly maakt een hoop goed, maar zo zonde dat de andere familieleden niet een voorbeeld nemen aan haar gastvrije manier van communiceren. Wij kregen de indruk dat de familie liever met de dieren bezig is dan met de gasten.

Jammer want de camping is verder heel knus, en de omgeving is super!

Top:
- paardje rijden, de kinderen waren erg enthousiast
- springkussen
- vooral voor kinderen tot een jaar of 8
- het kleine riviertje met stenen om dammen te maken
- supermarkt heel dichtbij
- mogelijkheid om aan te schuiven. Eten op woensdag was prima, de paella een aanrader.

Tips, mocht de familie meelezen:
- maak de maaltijd van chef Marvin niet ‘verplicht’, maar prijs het aan, hang evt foto’s op en laat mensen zelf kiezen, maar factureer zeker niet vooraf.
- zet wegwijsbordjes neer waar de receptie is, wij waren te ver doorgereden met de caravan. Het was lastig keren.
- heet de gasten persoonlijk welkom, niet middels een boekje.
- corrigeer gasten niet (‘Nee, die is niet voor jou!’ / ‘Je mot het hekje gelijk dicht doen, want er lopen hier kleine kinderen’) maar wijs ze vriendelijk op regels.
- voor oudere kinderen en tieners is er minder vertier, op de website is dit minder duidelijk.

Na een jaar hard werken, wil je kunnen ontspannen en dat lukt niet goed wanneer de eigenaren je gevoelsmatig in de gaten houden en afsnauwen. Jammer, want verder een topplek!
Filip Van Gelderen
Filip Van Gelderen
Visité en juin 2023
Vriendelijke ontvangst , heel mooie kamers , lekker ontbijt.Zeker een aanrader.Volgende keer komen we hier zeker terug
Yiulcar Polanco
Yiulcar Polanco
Visité en janvier 2023
He estado con mi novio y nuestra experiencia ha sido muy satisfactoria, la habitación muy limpia y con buena calefacción. De parte de recepción muy amables y atentos. El desayuno muy completo y agradable
Jennifer De geus
Jennifer De geus
Visité en janvier 2023
Super leuke camping waar je helemaal tot rust komt de familie doet elke dag hun best om van alles te doen voor de kinderen elke ochtend dieren voeren knutselen pony rijden ...ja er zijn regels maar die zijn overal wij gaan aankomend jaar weer en we kunnen niet wachten
Marie Tanguy
Marie Tanguy
Visité en novembre 2022
Un super séjour !
Nos hôtes étaient très accueillants, ils nous ont proposé de venir nous chercher et nous redéposer à la Gare du ! Nous recommandons chaudement :)
A bientôt
Willem van de Velde
Willem van de Velde
Visité en novembre 2022
Mooie en fijne website, sites geven goede indruk van de campings. We kijken uit naar onze vakantie.
Ido van der Wal
Ido van der Wal
Visité en novembre 2022
geweldige B&B, heerlijk gegeten en ontbijt! Super kamers en een prachtige omgeving. Geen NEE te koop en veel activiteiten voor de kinderen, voor alle leeftijden!
Kevin Thiney
Kevin Thiney
Visité en novembre 2022
Vacances avec la famille. Séjour agreable, cadre super sympa, accueil chaleureux. Nous reviendrons
Amber DE BEST
Amber DE BEST
Visité en novembre 2022
Top vakantie!
AK Thiney
AK Thiney
Visité en novembre 2022
Bon accueil, chambres sympa et confortables. Petit déjeuner copieux et délicieux. A recommander!
M.G. de Jong
M.G. de Jong
Visité en novembre 2022
Wat dom dat we niet geluisterd hebben naar onze twijfels na het lezen van de recensies. Alle voorgaande kritische reviews waren waar:

- Ongelofelijk asociale eigenaren.
- Slecht onderhouden terrein
- Waanzinnig veel vliegen

Vakantie verpest.

Denk dus goed na voordat je je vakantie hiervoor opgeeft.
Tetty Visser
Tetty Visser
Visité en septembre 2022
Fantastische plek. Genoten met mijn dochter ( 6 jr). Kinderen vermaken zich goed samen, zodat ouders ook vakantie hebben!
Supervriendelijke familie, voelde echt heel vertrouwd allemaal!
Sara Tió
Sara Tió
Visité en septembre 2022
Not a place to return for sure.

I would not recommend this place to anyone due to the poor treatment of the manager.

Madam, if you work in hospitality, you must be aware that kindness is a virtue.

You made us feel miserable.
Michelle Visser
Michelle Visser
Visité en septembre 2022
Fantastische week gehad. Wij en ons 1 jarig dochtertje hebben ons goed vermaakt, het dagelijkse rondje dieren voeren was prachtig voor haar. De familie is hartelijk en de safaritent van alle gemakken voorzien. Fijn zwembad, schoon sanitair en elke dag vers brood. Wij komen zeker nog een keer terug. Bedankt familie de Best!
Béatrice Dehais
Béatrice Dehais
Visité en septembre 2022
Très bon séjour chambre spacieuse literie confortable accueil chaleureux endroit très reposant
Lucille
Lucille
Visité en août 2022
Nous avons passé 4 nuits avec ma fille en camping. Une première pour nous. Nous avons été bien accueillie. Et cette expérience fut très réussie. Le lieu est très joli et bien équipé: piscine, sanitaires, prêt de trotinettes, de vélos, de jouets extérieurs... Les enfants peuvent donner à manger aux animaux chaque matin suivi d'une activité manuelle, course orientation ou même tour à poney...ma fille a adoré! Certains soirs des animations sont proposées. Nous avons vraiment passé un bon moment. Le seul petit point negatif c'est que les sanitaires ne sont pas lavés tous les jours. Mais sinon je vous recommande le lieu sans hésiter.
Envoyer une réponse