Retour à la fiche établissement PARADISE ROOMS

Avis des membres sur PARADISE ROOMS

3.5/5
22 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Tat Geo
Tat Geo
Visité en avril 2024
Μείναμε στον 3ο όροφο και η θέα από το μπαλκόνι ήταν υπέροχη!
Tilemahos
Tilemahos
Visité en septembre 2023
Ένα γραφικό ξενοδοχείο μέσα στα πλακόστρωτα σοκάκια της Ερμούπολης. Πολύ βολικό σαν τοποθεσία γιατί είναι μέσα στο κέντρο. Πολύ καθαρά δωμάτια και το προσωπικό πολύ φιλικό και πάντα έτοιμο να σ εξυπηρετήσει.
Επιπλέον μας είχαν βάλει έξτρα κρεβάτι για το παιδί για να είμαστε άνετα.
Ο κύριος Φώτης και η γυναίκα του πολύ ευγενικοι και πάντα πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσουν.
kalaitzidou magda
kalaitzidou magda
Visité en septembre 2023
Απόλυτα ευχαριστημένοι σε όλα (Καθαριότητα-τοποθεσία και εξυπηρέτηση)
giorgos ziarkas
giorgos ziarkas
Visité en août 2023
Πολύ καλή τοποθεσία, καθημερινή καθαριότητα στα δωμάτια, παντού wi-fi, φιλικοί ιδιοκτήτες!
Dimitris Ba
Dimitris Ba
Visité en août 2023
Πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Τα δωμάτια βρίσκονται σε πολύ καλή τοποθεσία κπ τα στην πλατεία Μιαούλη. Καθαρά και άνετα.
Σπυριδούλα Λαζή
Σπυριδούλα Λαζή
Visité en août 2023
Το δωμάτιο πολύ ωραίο, με μπαλκόνι, air condition, ψυγείο, τέλεια κρεβάτια.
Το μόνο μας παράπονο ήταν η καθαριότητα, λόγω καλοκαιριού και της άμμου χρειαζόμασταν σφουγγάρισμα καθημερινά και άλλαγμα στις πετσέτες.
Η τοποθεσία ακριβώς μέσα στο κεντρο, ούτε 1 λεπτό με τα πόδια, δύσκολη όμως αν έχεις αυτοκίνητο.
Οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό παρα πολύ ευγενικοί.
Giannis Teker
Giannis Teker
Visité en juillet 2023
Πανσιόν στην Ερμούπολη χωρίς πολλές ανέσεις .
Irene
Irene
Visité en juillet 2023
Στα θετικά στοιχεία, η καλή τοποθεσία του καταλύματος και η επαρκής καθαριότητα του δωματίου, όπως και η ωραία θέα στη ταράτσα. Στα αρνητικά είναι η υπερβολική φασαρία που έκαναν οι υπόλοιποι τουρίστες κατά τη διάρκεια της νύχτας με αποτέλεσμα να μείνω σχεδόν άυπνη τα δυο βράδια που έμεινα εκεί, καθώς και το ότι δεν υπήρχε έστω ένα σχοινί στα κάγκελα του μπαλκονιού για να κρεμάσω μια πετσέτα.
ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ
Visité en juillet 2023
Ευγενικοί και εξυπηρετικοί ιδιοκτήτες. Τα δωμάτια είναι μικρά αλλά καθαρά και περιποιημένα. Βρίσκεται σε καλή τοποθεσία στο κέντρο της Ερμούπολης. Το μόνο αρνητικό είναι το πάρκινγκ αλλά αυτό είναι πρόβλημα σε όλη την Ερμούπολη.
Βασιλική Μπατζιφώτη
Βασιλική Μπατζιφώτη
Visité en juillet 2023
Πολύ κοντά στην πλατεία Μιαούλη (δημαρχείο) ,ήσυχο δωμάτιο πολύ καθαρό και οι ιδιοκτήτες πολύ εξυπηρετικοί...Αφαιρώ ένα αστεράκι για το κακό internet (συνεχείς αποσυνδέσεις).. Συστήνεται...
Eleana Michalopoulou
Eleana Michalopoulou
Visité en juin 2023
Το κατάλυμα βρίσκεται μέσα στην Ερμούπολη, είναι ανακαινισμένο, πεντακάθαρο, με καλή ηχομόνωση και όπως ακριβώς το βλέπετε στις φωτογραφίες. Παράλληλα οικονομικό για τα δεδομένα της εποχής- δεν έχει ανεβάσει την τιμή 100% πάνω όπως οι περισσότεροι. Προφανώς και δεν είναι τόσο εύκολη η πρόσβαση, εννοώντας ότι έχει σοκάκια, όπως κάθε νησί όταν επιλέγεις να μείνεις στην Χώρα. Απορώ με κάποιες βαθμολογίες και κριτικές.
Χρήστος Λαγουρης
Χρήστος Λαγουρης
Visité en juin 2023
Για 90,00€ τη βραδιά, χώρος πρωινό, γνωρίζανε ότι θα έχουμε και το παιδί μας μαζί, μας είχαν υποσχεθεί τρίτο κρεβάτι, που τελικά δε μας το έδωσαν και αναγκαστικά κοιμόμασταν και οι τρεις στο κρεβάτι…όχι! Στα θετικά οι καθαροί χώροι!
Sia sia
Sia sia
Visité en juin 2023
Ο κύριος Φώτης, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, είναι πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός. Κάνει τα πάντα για να εξυπηρετήσει τους πελάτες. Ευχαριστούμε κύριε Φώτη. Τα δωμάτια καλαίσθητα και άνετα. Είναι πολύ κεντρικη η τοποθεσία του ξενοδοχείου, δίπλα στο λιμάνι.
Lars Gunnar Rosell
Lars Gunnar Rosell
Visité en juin 2023
Ingen eller dålig wifi under hela vistelsen. Utlovad vattenkokare saknades. Hotelledningen väljer att inte tro mig och påstår motsatsen, dvs att wifi fungerar bra samt att en kettle finns i alla rum. Jag har här valt att rapportera och betygsätta min upplevelse så att andra resenärer får rätt bild av hotellet.
Bedrövlig utsikt från terrass mot andra gästers terrasser. Innergård knappast heller att anse som särskilt trevlig. Stentrappor gör det svårt för äldre med bagage att ta sig upp till hotellet. Hissen för liten för 2 personer.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΝ
Visité en mai 2023
Απαράδεκτος!κάναμε κράτηση μέσω booking, η οποία επιβεβαιώθηκε κανονικά και μας την ακύρωσε μερικές μέρες αργότερα χωρίς λόγο!Όταν καλέσαμε να μάθουμε τον λόγο, καθώς και γιατί δεν επικοινώνησε μαζί μας (απλά λάβαμε απο booking την ακύρωση με email), δεν έδωσε εξήγηση. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι το δωμάτιο δεν υπάρχει πια και ότι για 1 μέρα κράτηση..σιγά μην έπαιρνε τηλέφωνο!!!!
EVANGELOS ANASTASIOU
EVANGELOS ANASTASIOU
Visité en mai 2023
Management is totally unprofessionall and act without any sense of hospitality,they cancel confirmed reservations with no regard and are totally rude in the communications.Stay away the man is fraud..
Nantia Savvopoulou
Nantia Savvopoulou
Visité en mai 2023
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝ.
Θέλαμε να κλείσουμε ένα δωμάτιο μέσω voucher, καλέσαμε λοιπόν για να μην κλείσουμε μέσω booking και γίνει μπέρδεμα. Μιλήσαμε με μια κυρία η οποία μας έδωσε το τηλ. του υπεύθυνου κρατήσεων. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ χαχαχαχαχα
Ο ανθρωπος όταν τον καλέσαμε κοιμόταν και βαρυγκομούσε, μας είπε ότι δέχεται voucher και ότι είμαστε εντάξει με το δωμάτιο. Δεν μας ζήτησε όνομα καν. Καλέσαμε ξανά γιατί περιμέναμε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα και δεν μας θυμόταν 2 φορές, όχι μία. Έπειτα επιμείναμε με λίγο πιο απότομο τρόπο ώστε να είμαστε σίγουροι. Μας είπε ότι είμαστε εντάξει ξανά, αλλά μας ρώτησε παράλληλα αν είμαστε με κάποιον άλλον κύριο που του έχει κλείσει πολλά δωμάτια στο ξενοδοχείο, μήπως πηγαίναμε για γάμο ή βάπτιση. Δεν υπήρξε καμία συνέχεια φυσικά, δεν ξαναλάβαμε κλήση του και δεν τον ενημερώσαμε. Δεν χρειαζόταν μιας και δεν έκανε ποτέ την κίνηση να κλείσει δωμάτιο.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι φιλικό ζευγάρι μας, έκλεισε μέσω booking και τους ακύρωσε την κράτηση ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ενώ τα παιδια είχαν κλείσει εισιτήρια, δωμάτιο τα πάντα.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
katerina fragouli
katerina fragouli
Visité en mai 2023
Τίμιο ξενοδοχείο!! Μικρά δωμάτια, χωρίς όμως να τους λείπει κάτι, καθημερινή καθαριότητα. Η θέση του ξενοδοχείου ιδανική για την πόλη. Θα το επισκεφτώ ξανά!!
Es Ida
Es Ida
Visité en octobre 2022
Good central location but the street infront was so disgusting it was appalling. Bin bags left infront of the courtyard of the hotel, opened by street cats. Left there stinking in the hot sun. All we could see from our balcony and we saw other people putting there too! Underneath a sign that said there would be a fine. Obviously means nothing as never checked. It was all we could see from our balcony and coming out of the courtyard ???? ????
Κελλυ Πανταζοπουλου
Κελλυ Πανταζοπουλου
Visité en septembre 2022
Χαχαχα στην ειρωνεία και στην έλλειψη παροχής υπηρεσιών είσαστε πρώτοι!Αυτό η αλήθεια είναι ότι το είχαμε διακρίνει... Οι άνθρωποι που δεν εξελίσσονται και μένουν στάσιμοι τελικά βγαίνουν χαμένοι μαζί με τη θετική κριτική πρέπει να μάθετε να ακούτε και την αρνητική αλλά προφανώς δεν σας βοηθάει το λειτουργικό σας σύστημα.. είναι λυπηρό πραγματικά.
Bill Papan
Bill Papan
Visité en août 2022
Value for money....descent and clean with many facilities
stefania paulou
stefania paulou
Visité en août 2022
Ο κ.Φώτης ειναι γλυκύτατος πάντα πρόθυμος να δώσει πληροφορίες για το νησί.. Το δωμάτιο ήταν καθαρό μέσα στο κέντρο του νησιού. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Θα ξανάρθω στην όμορφη Σύρο και σίγουρα θα επιλέξω το Paradise για την διαμονή μου. Ευχαριστούμε για όλα!!

PARADISE ROOMS

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
3, rue Omirou, Ermoupolis, Grèce
Voir sur la carte
+30 22810 83 204
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Envoyer une réponse