Retour à la fiche établissement PLAZA HÔTEL

Avis des membres sur PLAZA HÔTEL

3.3/5
23 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Katarzyna Pittas
Katarzyna Pittas
Visité en avril 2024
Pokoje dość przyjemne al powinny być lepiej utrzymane niestety Grecja słynie z niedociągnięć..obsługa bardzo miła i profesjonalna
nikoletta asimakopoulou
nikoletta asimakopoulou
Visité en avril 2024
Η υποδοχή ήταν θερμή και το προσωπικό πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό. Το δωμάτιο ήταν πεντακάθαρο και άνετο. Το δε πρωινό ήταν πεντανόστιμο με ποικιλία και όλα χειροποίητα. Η τοποθεσία τέλος ήταν ιδανική. Πολύ κοντά σε όλα, αλλά και ήσυχα, με συνεργαζόμενο πάρκινγκ πολύ κοντά και οικονομικό.
Ν Κ
Ν Κ
Visité en avril 2024
Το προσωπικό... Άψογο!
Elias Gregoriou
Elias Gregoriou
Visité en mars 2024
Very helpful and polite staff.
paschalis tzikos
paschalis tzikos
Visité en février 2024
Ό,τι καλύτερο σε προσιτή τιμή φεβρουάριος 2024
loquev
loquev
Visité en février 2024
Mr. Doukas (also known as the Greek Jason Statham) & Mr. Harris are the best in the reception ???? Eager to help and with amazing service! Also great staff at the breakfast area and the food is yummy ???? ????????
The street is a little bit noisy because of the surrounding clubs & nightlife but it is expected in the busy area of Ladadika in Thessaloniki.
giuseppe scorzelli
giuseppe scorzelli
Visité en février 2024
Da fuori non fa una bella impressione, sembra decadente. Anche la reception, piccolina, come la salsa della colazione, dove tutto è piccolo, sovrapposto, la varietà non è granché ed il caffè lo paghi a parte. Io ho preso la suite all'ultimo piano vista mare: veramente una grande scelta. Una stanza ampia, ben preparata, sempre pulita, bagno spazioso. Terrazza grande. Certamente, attenzione che l'hotel è assolutamente al centro della movida che non si conclude prima delle 7 del mattino dopo... Qualcosa di sente. Personale molto cortese.
Intorno, una pletora infinita di ristoranti per tutti i prezzi
Anja Tepel
Anja Tepel
Visité en février 2024
Ordentliches Hotel, Zimmer geräumig und modern eingerichtet. Sehr umfangreiches Frühstücks Buffet, international, preislich extrem günstig - zZt. 10 €. Kleiner Nachteil ist die Nachbarschaft von Clubs, nachts kann es sehr laut werden, für manche vielleicht ein Vorteil, weil kurze Weg zum Nachtleben.
χρηστος νικολαου
χρηστος νικολαου
Visité en février 2024
Πέντε αστέρια και για το δωμάτιο για την εξυπηρέτηση και την τοποθεσία η αλήθεια είναι ότι ταξίδεψα από την πάτρα με προορισμό την όμορφη θεσσαλονίκη η αλήθεια είναι ότι το ξενοδοχείο το έκλεισα για τρεις μέρες.... Όταν έδωσα την προκαταβολή μετά από λίγες ώρες μπήκα στο google να το δείξω στη γυναίκα μου και αντίκρισε τις αξιολογήσεις και ήτανε όλες αρνητικές..... Η αλήθεια είναι ότι από το μυαλό μου πέρασε ότι θα ήταν μία πολύ μεγάλη αποτυχία σαν ξενοδοχείο σαν πρωινό και ούτω καθεξής.... Αλλά πραγματικά έκατσα τη μία μέρα και είπα αν δω κάτι θα κλείσω άλλο..... Όχι μόνο δεν είδα αλλά ήταν πολύ καλύτερο και από όσο νόμιζα το δωμάτιο και η εξυπηρέτηση από τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί το πρωινό ήταν απίστευτα γευστικό και ωραίο και για του λόγου του αληθές εγώ θα πω κάτι και ισχύει για μένα πάντα όταν άκουγα κάτι αρνητικό επηρεαζόμουνα αλλά το άλλαξα μόλις σήμερα πρώτα βλέπουμε και μετά κρίνουμε.... Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτές τις τρεις μέρες.... Και πόσο βασικό το πάρκινγκ που στη θεσσαλονίκη είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα τα παιδιά μου είχαν κλείσει ήδη θέση πάρκινγκ με την κάρτα μου και όλα τα συναφή χάρηκα πολύ που σας γνώρισα καλή συνέχεια ελπίζω να ξανά συνεργαστούμε φιλιά στην όμορφη θεσσαλονίκη
Mersini Metheniti
Mersini Metheniti
Visité en février 2024
The best location, amazing hospitality!
vasiliki ntaifoti
vasiliki ntaifoti
Visité en janvier 2024
Οι φωτογραφίες στο booking παραπλανητικές. Δεν ενδείκνυται για ΑμεΑ ή για οικογένειες με καρότσι καθώς τα ασανσέρ είναι μικροσκοπικό η φασαρία που έχει από τα Λαδάδικα είναι απίστευτη το βράδυ η σουίτα μόνος σου ήταν δεν είναι ούτε καφέ τσάι δεν έχει πρέπει να τα ζητήσεις όλα πολύ βασικά και πρόχειρα δεν έχει καν room service εστιατόριο
Για μία βδομάδα πληρώσαμε 1000 € υπερτιμημένο. Επίσης έλεγε ότι υπάρχει πάρκινγκ με 15 € τη μέρα που το πάρκινγκ είναι 2 λεπτά με τα πόδια κι αν βρεις θέση . Σκέτη ταλαιπωρία βλέποντας όμως εδώ τις κριτικές έπρεπε να τόχαμε ψάξει νωρίτερα. Καθώς σχεδόν όλες είχαν τα ίδια θέματα.
Καμιά ανακαίνιση το ξενοδοχείο από τη δεκαετία του 80. Καμιά ηχομόνωση. Και επίσης βρέθηκε τρίχα ξένη σε πετσέτα μπάνιο οπότε είναι αρκετά σοβαρό όσον αφορά την υγιεινή του ξενοδοχείου αυτού. Ζητήσαμε κούνια για το μωρό και έφεραν μία κούνια λερωμένη με
Λεκέδες.
Μανοs Tts
Μανοs Tts
Visité en janvier 2024
Απαράδεκτη η reception μιλούσε με ύφος και έκανε μορφασμούς για λάθος δικό τους πληρώσαμε το δωμάτιο 2 φορές όταν τους είπαμε να μιλήσουμε με κάποιον υπεύθυνο πάντα έλεγε δεν είναι εδώ είναι μακρυά δεν γίνεται κλπ
Να μιλήσουμε με την κοπέλα
Που κάναμε την κράτηση και δεν γίνεται κ είμαστε όμιλος δεν έχουμε μόνο 2 άτομα.. παρόλα αυτά εμείς πήραμε να ενημερώσουμε ότι θα αργήσουμε κ να κλείσουμε μια θέση πάρκινγκ και δν μας ενημέρωσε κανένας ότι έχει γίνει κάποιος λάθος έστω κ αν ήταν δικό μας!.. απαράδεκτοι όλοι τους
Nina Stojković
Nina Stojković
Visité en janvier 2024
Bože sačuvaj, užasna soba i sve je previše prljavo slike su lažne. Ljudi neznanju za realnost samo da photo shop .Lift je veličine da samo kofer može da stane. Budite sigurni da više nikada u svom životu neću da dođem u ovaj hotel. Strava i užas.
Jorjina Metaxina
Jorjina Metaxina
Visité en janvier 2024
Μεγάλη απογοήτευση από την ποιότητα του δωματίου, σκόνη στο πάτωμα και βρέθηκαν δυο τρίχες (ΟΧΙ ΔΙΚΙΕΣ ΜΟΥ) στον νιπτήρα. Δεν υπήρχε βραστηρας για να πιεις ένα τσάι όπως σε όλα τα αλλά ξενοδοχεία. Το δωμάτιο έμοιαζε λες και είχε καιρό κάποιος να μείνει μύριζε κλεισούρα. Για την τιμή του θαρρώ να πω πως δεν άξιζε καθόλου. Να σημειωθεί ότι δεν είμαι καθόλου περίεργος άνθρωπος. Καλή εξυπηρέτηση παρόλα αυτά, ευγενέστατο προσωπικό.
Παναγιωτα Παπαδακη
Παναγιωτα Παπαδακη
Visité en janvier 2024
Απλό, λιτό, καθαρό, κεντρικά. Ευγενικό προσωπικό και γενικά για ένα τριήμερο αν δε θέλετε να ξοδέψετε και ένα κάρο χρήματα είναι πολύ καλό!
Upndown Lifts
Upndown Lifts
Visité en janvier 2024
Θα επιστρέφαμε από το ταξίδι μας στη Ρουμανίας και Προέκυψε κάποια επαγγελματική υποχρέωση όπου δεν μας επέτρεπε να μείνουμε στο ξενοδοχειο όπως το είχαμε προγραμματίσει. Ζητήσαμε αν ηταν δυνατόν κατ εξαίρεση να μην χρεωθούμε μιας και βάση πολιτικής έπρεπε να γίνει αυτή η διαδικασία 1 μέρα πριν. Το αρνήθηκαν και ως εκ τούτου αποφασίσαμε να μην ακυρώσουμε και να ακυρώσω την επαγγελματική υποχρέωση.
Δυστυχώς προέκυψε τραγικό ατύχημα όπου κοντέψαμε να σκοτωθούμε με το πούλμαν στην επιστροφή μας από Βουλγαρία που έγινε γνωστό όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκοσμίως.Επανήλθαμε με νέο αίτημα μιας και εκτός του σοκ είχαμε και μικροτραυματισμουσ και εν πασει περιπτώσει η διάθεση μας επέβαλε την γρήγορη επιστροφή μας στην Αθήνα. Δυστυχώς μας το απέρριψαν με αυτό το απόλυτα επαγγελματικό ευγενικό ψυχρό ύφος. Πραγματικά λυπάμαι. Δεν είναι τα χρήματα το θεμα που γίνεται η κριτική αλλά η έλλειψη ανθρωπιάς και κατανόησης.
Burak Özdil
Burak Özdil
Visité en janvier 2024
Otopark problemi dışında gerçekten mükemmel. Çok iyi bir konumda, çalışanlar son derece cana yakın.
Χρήστος Μπ
Χρήστος Μπ
Visité en décembre 2023
Το ξενοδοχείο είναι πολύ άνετο και φιλόξενος χώρος. Στο δωμάτιο ήταν ζεστός ο χώρος και με πολλές ανέσεις. Η ρεσεψιόν ήταν όλη μέρα εκεί, πάντα πρόθυμει να σε εξυπηρετήσουν και να σου δώσουν οδηγίες για το που να επισκεφθείς την πόλη. Όλα τα μέρη ήταν κοντά στο ξενοδοχείο διότι είναι μέσα στα Λαδάδικα όπως επίσης είναι κοντά η παραλιάκη, πολλές καφετέριες, εστιατόρεια και είναι κοντά ο Λευκός Πύργος. Το ξενοδοχείο είναι σε πολύ καλή τοποθεσία και το προτείνω σε όλους έως ότου αν επισκεφθείτε την Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ καλή επιλογή καταλύματος !!
ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΛΑΦΕΝΤΗ
ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΛΑΦΕΝΤΗ
Visité en décembre 2023
Κλείσαμε δωμάτιο για τέσσερα άτομα η reception καθόλου εξυπηρετική, αντιπαθεστατη και δεν κάνει για αυτή την θέση μας έδωσε δωμάτιο το οποίο είχε πελάτες ήδη μέσα ενώ ήταν με πρωινό η κράτηση μας είπαν ότι δεν είχαμε και ήταν έξτρα 10 ευρώ το άτομο έξτρα το parking και ΤΡΑΓΙΚΟ ξενοδοχείο , αλλάξτε το προσωπικό σας ....
Zoi Papoutsi
Zoi Papoutsi
Visité en décembre 2023
Ξενοδοχείο στα Λαδάδικα με πρόσβαση σε όλο το κεντρο άριστη εξυπηρέτηση ωραία δωμάτια τέλειο πρωινό χαμογελαστό προσωπικό και πάρκινγκ δίπλα στο λιμάνι οικονομικό .
Περικλης Χονδροβασιλοπουλος
Περικλης Χονδροβασιλοπουλος
Visité en décembre 2023
Τίμιο ξενοδοχείο μειναμε ένα βράδυ ήταν οκ
Tim Mountris
Tim Mountris
Visité en décembre 2023
Ιδανική τοποθεσία
Χρειάζεται ανακαίνιση, ειδικά υποδοχή, εστιατόριο
Τα δωμάτια είναι απλά εντάξει
Ozgur Ozgur
Ozgur Ozgur
Visité en novembre 2023
Otel değil eski bir binanın bir dairesinde kalıyorsunuz ve asansör bile yok. Çocuklu aileler için uygun değil. 3. Kata bebek arabasını elle taşıdım kimse yardım etmiyor.

PLAZA HÔTEL

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
5, Pageou, Ladadika, Thessalonique– Thessaloniki, Grèce
Voir sur la carte
+30 23105 20 120
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Carte adresse selection

Les meilleurs à Thessalonique- Thessaloniki et autour

Envoyer une réponse