Résultats Restaurant grec à THESSALONIQUE- THESSALONIKI

ANFAN GATÉ

Restaurant grec €€
3.6/5
25 avis
Fermé

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
159Α, Ag. Dimitriou, Thessalonique– Thessaloniki, Grèce
Voir sur la carte
+30 2310247307
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
2024
Recommandé
2024

A l'intérieur du musée d'art contemporain du Teloglion, ce lieu est un bel endroit où sortir si vous cherchez une atmosphère tropicale. En été, vous pourrez boire votre café ou siroter votre cocktail dans le jardin bien coloré aux airs de Guadeloupe, agencé façon beach bar urbain. Signifiant Enfant Gâté, le restaurant propose été comme hiver une cuisine grecque revisitée à la française. Les joues de bœuf vous laisseront sans voix et la sélection de vins grecs est excellente. Régulièrement des animations musicales donnent vie au lieu.

Merci pour votre aide, cliquez-ici pour nous en dire plus sur votre expérience.

Organisez votre voyage avec nos partenaires à THESSALONIQUE- THESSALONIKI
Transports
Hébergements & séjours
Services / Sur place

Avis des membres sur ANFAN GATÉ

3.6/5
25 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Qualité de la cuisine
Originalité
Cadre/Ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Litsa Katsanou
Litsa Katsanou
Visité en avril 2024
Πήγα για φαγητό και ένιωσα απογοητευμένη με το χώρο που μου φάνηκε εγκαταλειμμένος και απεριποιητος. Το μπέργκερ αρκετά καλό , οι πατάτες σχεδόν καμμένες, η πανσετα ωραία ψημένη ζουμερη και νόστιμη με την σάλτσα πορτοκαλιού αλλά ο πουρές σελινοριζας δεν τρώγονταν είχε μια παράξενη και απαίσια γεύση. Οι τιμές πολύ υψηλές για αυτό που προσέφεραν.
Panos Mastorakis
Panos Mastorakis
Visité en avril 2024
Κλείσαμε τραπέζι και μας υποδέχθηκαν εγκάρδια στην είσοδο.
Ο χώρος μεγάλος και ωραία διακοσμημένος πάντα σε συνεργασία με το Τελλόγλειο.
Παραγγείλαμε
Ορεκτικά και σαλάτες:
-Burrata
-Κολοκυθάκι
-Φέτα spring rolls
Κύρια πιάτα
-Linguini
-Διάφραγμα
-Παντσέτα χοιρινή
Ήπιαμε Μαλαγουζιά Celini προέλευσης Καβάλας στη τέλεια θερμοκρασία.
Μας προσφέρθηκε ζεστό γλυκό σοκολάτας με κόκκους καυτερού και γλυκού πιπεριού τέλεια συνδυασμένο με αλμυρό μπισκότο. Μοναδικό.
Ο,τι πιάτο μας έφερε στο τραπέζι η πολύ ενημερωμένη hostess ήταν το ένα πιό νοστιμο από το άλλο.
Συγχαρητήρια στους chefs για την επιμέλεια που έδειξαν κατά την παρασκευή της παραγγελίας μας.
Ευχαριστούμε για τη θερμή και διακριτική φροντίδα με την οποία μας φιλοξένησε το προσωπικό. Είναι το σημαντικότερο για τους πελάτες οι οποίοι θα επιλέξουν να δειπνήσουν στο ΑνφανΓκατέ.
Νίκη Πατσιούρα
Νίκη Πατσιούρα
Visité en janvier 2024
Ένας υπέροχος και φιλόξενος χώρος με πολύ γούστο, εξαιρετική μουσική και ο κ.Μιχάλης να προλαβαίνει την καθε μας επιθυμία, και όλα τα εδέσματα ένα και ένα.. μια γωνιά που κάθε θεσσαλονικιός πρέπει να επισκεφθεί!!!
Pasxalis Pap
Pasxalis Pap
Visité en décembre 2023
Στην καρδιά του εμβληματικού Τελλόγλειου Ιδρύματος βρισκεται το @anfangate_sto_tellogleio, ενα αστικό πολυμορφικό εστιατόριο, με καλαίσθητα διαμορφωμένους χώρους με προσήλωση στην ποιότητα.
Οι εξαιρετικές πρώτες ύλες εξελίσσονται περισσότερο από ποτέ σε ύψιστη γαστρονομική προτεραιότητα. Το μενού βασίζεται σε κορυφαίες πρώτες ύλες, οι οποίες αναβαθμίζονται στα χέρια των μαγείρων και μετατρέπονται σε πρωτότυπες γεύσεις στα πιάτα, φτιαγμένα με γνώση, πάθος και άρτια τεχνική.

Απολαύσαμε υπεροχα πιάτα μεταξύ των οποιων μια δροσερή σαλάτα Μπουράτα, Γκερεμέζι σε φωλιά απο κανταίφι, Μοσχαρίσιο διάφραγμα ταλιάτα και Πανσέτα με πουρε σελινόριζας, ενω η Ganache σοκολάτας ολοκλήρωσε την πανδαισία γεύσεων.
annouli
annouli
Visité en décembre 2023
Ενώ ήθελα πολύ να επισκεφτώ τον συγκεκριμένο χώρο και πήγα με μεγάλη χαρά, έφυγα με αρκετά κακή εντύπωση. Ο χώρος ήταν πάρα πολύ κρύος, στις τρεις ώρες που καθίσαμε και εγώ αλλά και η παρέα μου παραμείναμε με τα παλτό! Εάν είχαμε κάτσει για φαγητό, θα ήταν πέρα για πέρα απαράδεκτο το να δώσεις τόσα χρήματα για να φας και να είσαι σε ένα περιβάλλον αφιλόξενο και κρύο.
Ο καφές ήταν κάτι το νορμάλ, ούτε εξαιρετικος ούτε κακός, η διακόσμηση ήταν όμορφη αλλά δεν φτάνει αυτό. Καθόλου καλή εντύπωση μου έκανε τέλος το ότι δεν υπήρχε κατάλογος για τα ροφήματα, τους καφέδες κτλ. Αν μη τι αλλο, πρέπει να μπορείς να δεις την ποικιλία, όταν αυτή υπάρχει βέβαια, των ποτών αλλά και τις τιμές τους.

Trouvez des Offres de Séjours uniques avec nos Partenaires

Questions fréquentes :

ANFAN GATÉ compte 25 avis avec une note moyenne de 3.6. Vous pouvez consulter les avis de ANFAN GATÉ en cliquant sur ce lien ou partager votre avis sur ANFAN GATÉ en cliquant ici

ANFAN GATÉ se situe au 159Α, Ag. Dimitriou , Thessalonique- Thessaloniki

Lundi
Fermé
Mardi
Fermé
Mercredi
10:00 - 01:00
Jeudi
10:00 - 01:00
Vendredi
10:00 - 02:00
Samedi
10:00 - 02:00
Dimanche
10:00 - 01:00
Envoyer une réponse