Retour à la fiche établissement HÔTEL PALMA

Avis des membres sur HÔTEL PALMA

2.1/5
19 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Andreja Marković
Andreja Marković
Visité en octobre 2023
Sobe su stare i uzasne
Stjepan Satrak
Stjepan Satrak
Visité en octobre 2023
Hotel je katastrofa zeljezni kreveti na kat neuredno nema klime
Petar Milić
Petar Milić
Visité en septembre 2023
Hotel ima lošu hranu loše sobe i usluge
György Németh
György Németh
Visité en juillet 2023
Az ellátás volt nagyon jó, a többi elmegy.
Stjepan Ružman
Stjepan Ružman
Visité en juin 2023
Sve odlicno osim sto kreveti skripe i klima u sobi 28 dok radi curi voda iz nje
Dragan Drvenkar
Dragan Drvenkar
Visité en juin 2023
Stigli jučer za sad odlično.
Tina L
Tina L
Visité en mai 2023
Topla preporuka! Vodili smo grupu od 40 ljudi i svi su bili zadovoljni! Hrana je bila odlicna, teta u hotelu jako ljubazna i pristupacna, a gospodin s kojim smo dogovarali smjestaj jako susretljiv i usluzan!
Ariana Legradi
Ariana Legradi
Visité en septembre 2022
Hotel s tri zvijezdice koji ne zaslužuje ni te tri. Po dolasku sve vidno prljavo (terasa, posteljina, podovi sobe, prašina po svim mogućim mjestima…)
Kreveti koji škripe, potrgane podnice koje bi mogle nekoga ozlijediti. Kupaone koje imaju premalo wc papira, ručnika (koju su prljavi), sapuna koji je razrijeđen, uz to sve, tuš kabina propušta vodu. Fuge pljesnjive.
Od ponudenog švedskog stola imate samo jednu opciju za odabir hrane. I najjeftinije razrijeđene sokove.
U jednom navratu, pronašla sam štrigu koja puza tik iznad moje glave po zidu (U SOBI!).
Sobe su prenatrpane krevetima samo kako bi se ugostilo što više gostiju. Uz to, ormari nisu klasični već “otvoreni” (šipke s par vješalica za robu).
Nikako ne preporučam ovaj “hotel”!
Josipa Belovari
Josipa Belovari
Visité en septembre 2022
Hotel ne ispunjava osnovne higijenske potrebe. Od prljavih zidova, podova, posteljine, ručnika, slomljenih podnica za krevet (koji škripi) do ne pražnjenja kante za smeće. Televizora koji nema svrhu jer je na nepristupačnom mjestu za gledanje iz kreveta, ogledalo koje je u najgorem kutu sobe (isto ničemu ne služi). Prljava terasa, gdje je još boja od farbanja fasade, mrlje od tekućina po podu terase.. Klima koja malo radi, malo ne radi.
Premale su količine ručnika po kupaonicama, isto tako i wc papira, sapun je razrijeđen vodom, tuš kabine propuštaju vodu, fuge su pljesnjive…
“Švedski stol” nudi JEDNU opciju.
Svaki dan ista salata, isti doručak… A osoblje nadgleda svaki zalogaj koji se pojede.
Ukratko, hotel ne zaslužuje ni te tri zvijezdice koje ima. Ne preporučam!
Ema Petrović
Ema Petrović
Visité en septembre 2022
Uzašno! Sobe premalene i prljave. U sobi koja bi trebala biti trokrevetna dodan je krevet više koji samo smeta i jedva se može hodati po sobi. Ormari su otvoreni i samo se skuplja prašina, te smeta pri gledanju tva. Osoblje jako škrto, hrana loša. Švedski stol ima cak jednu opciju, a vlasnik gleda svaki komadić koji se pojede. Jedina dobra stvar je lokacija hotela.
ema
ema
Visité en septembre 2022
Vrlo nezadovoljna hotelom i uslugom. U hotelu ne postoje cistacice, sobarice i kuhari nego vlasnici (bracni par) koji obavlja sve poslove. Hotel se na internetskim stranicama reprezentira kao nesto sasvim drugo. Sobe su cijele prljave i ne ociscene, od zamazanih podova, zidova do prasine na svemu mogucemu. Takoder su sobe uzasno skucene zbog toga sto su u hotelsku sobu namjenjenu za dva kreveta, vlasnici stavili cak 4 kreveta kako bi mogli smjestiti sto vise gostiju. Svedski stol u hotelu ne postoji iako je naveden.
magdalena stefanek
magdalena stefanek
Visité en septembre 2022
Iskustvo sa hotelom vrlo loše, sobe su prljave, u kupaonici iz tuša curi voda po podu, sapun je pomiješan s vodom, daska od wc školjke je bila potrgana, smeće u kupaoni nije pokupljeno niti jedan dan tijekom boravka, a u sobi jednom. Hrana je trebala biti svedski stol, no bio je samo jedan izbor i uz to hrana je bila uzasna.
Finn Rudolph
Finn Rudolph
Visité en août 2022
Durch Jugendtour ist alles komplett im Chaos . Einige Zimmer schimmeln die ,,frischen Handtücher sind mistig und dreckig
Kristina Nevistić
Kristina Nevistić
Visité en août 2022
Strašno! Smješteni u sobu 6m2 unatoč napomeni kako dolazimo s bebom i kako bismo morali negdje smjestiti prijenosni krevetić. Soba nije bila čista, a odmah po viđenom smo hotel i napustili.
Funk Guru
Funk Guru
Visité en août 2022
Velike pohvale domacinu, ljubazan,dobar, veseo, izlazi u susret na sve nacine, ostalo osoblje također ljubazno.Obiteljska atmosfera. Hrana je domaca i vrlo ukusna, plaža Bošana udaljena svega 5min hoda. Sobe opremljene klimom, hladnjakom i tv, solidne.Jedina mala zamjerka na čistoću. U svakom slucaj u, preporuka za sve normalne ljude bez velikih zahtjeva
pumazg2
pumazg2
Visité en juillet 2022
Super boravak kao i svake godine do sada. Ono sto platis to i dobijes. Citam iskustva su svakojaka, a moje je super. Pocevsi od vlasnika, teta kuharica i ostalog osoblja. Klopa je super i primaju kucne ljubimce. Sve pohvale i samo naprijed. Pozdrav od Tine, Lune i Amela
Nils Kurz
Nils Kurz
Visité en juillet 2022
Die Zimmer waren eng, die hochbetten hatten keine Absicherung was relativ gefährlich ist. Die Bettlaken inkl. Bettdecke (wenn man das als Decke bezeichnen kann) haben nach Schweiss gestunken und wurden ganz bestimmt nicht gewaschen.
Leon Hlad
Leon Hlad
Visité en juillet 2022
“Hygge” me na prvu podsjeća na higijenu ali to nije slučaj u ovom hotelu. Ručnici imaju mrlje po sebi, klima ne rashlađuje kako bi trebala, hrana okusi jeftino, itd..
Vlasnik se više interesira za goste iz Njemačke no nakon što sam s njima razgovarao sam shvatio da i oni dijele isto mišljenje kao i ja. Jedina pozitivna strana ove horor priče jest ta da je Kaufland na dvije minute hoda. Ostalo - užas.
Petar Potočnik
Petar Potočnik
Visité en juillet 2022
Premale sobe bez ormara s nepotrebnim instalacijama na zidu koje ne pridonose ničemu. Prljavi zidovi, ručnici i posteljina. Oko klime su ogromne skupine vlage te sama klima vrlo slabo rashlađuje. Ogledala su smještena na nedostupna mjesta. Televizor se ne može normalno gledati jer ga blokiraju nepotrebne zidne instalacije. Slike na internetu ne prikazuju stvarnu situaciju u sobama. Takozvane 3 krevetne sobe su samo 4 krevetne sobe bez posteljine na jednom od kreveta. Vlasnik je iznimno škrt (već smo drugi dan dobili razrjeđeni sok), a takozvani "švedski stol" ima ČAK 2 opcije. U sobama nedostaje WC papira i sapuna. Zvučna izolacija ne postoji i sve se čuje.

HÔTEL PALMA

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Vlahe Bukovca 3, Biograd Na Moru, Croatie
Voir sur la carte
+385 23 384 463
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Envoyer une réponse