Résultats Gîtes à Criquetot-sur-Longueville

LA REINE BLANCHE (SCI)

Gîte €€
2/5
6 avis

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
ham Creppeville, 76590Criquetot-Sur-Longueville, France
Voir sur la carte
02.35.85.29.74
Merci pour votre aide, cliquez-ici pour nous en dire plus sur votre expérience.
Organisez votre voyage avec nos partenaires à Criquetot-sur-Longueville
Transports
Hébergements & séjours
Services / Sur place

Comparer et réserver votre hébergement au LA REINE BLANCHE (SCI)

Avis des membres sur LA REINE BLANCHE (SCI)

2/5
6 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Jane Schrewelius
Jane Schrewelius
Visité en juillet 2023
VARNING!!! Vid första anblicken såg allt ok ut men redan efter nån timme upptäckte vi saker som inte kändes ok. Klinkerplatter runt poolen var lösa, kranen i badrummet var inte fast och kändes som den skulle lossna. I köket var det något som luktade och där var massor med flugor som ägarna sa berodde på att de bodde på landet men de gjorde inget för att avhjälpa problemet och försöka minska ner på dem. Men det värsta var på kvällen när vi skulle duscha då kryllade det av flygmyror i ena badrummet. De kröp fram ur väggen. Barnen kunde inte sova på natten för de trodde det skulle krypa myror i sängen. Vi kom nästa dag överens med ägarna att detta ställe inte motsvarade våra förväntningar och endast skulle betala för en natt, städ och sänglinne...
När vi efter några dagar frågade efter återbetalning av våra pengar så menade ägarna att de inte ville betala tillbaka längre. Riktigt dåligt! Bluff och lurendrejeri!!
Elsa Schrewelius
Elsa Schrewelius
Visité en juillet 2023
Jätteäckligt ställe. Det var extremt mycket flugor i hela huset som attackerade både människor och mat. Myror och andra insekter kröp ut från väggarna och det luktade ofräscht överallt. Väggarna var smutsiga, golven smutsiga och man vågade inte duscha eller tvätta ansiktet i rädsla av krypen som fanns överallt. Rekommenderar inte, dom säger man ska få tillbaka pengarna när man är där och ska åka, men pengarna har ännu inte synts till. Åk inte hit.
Tove Schrewelius
Tove Schrewelius
Visité en juillet 2023
Det bodde flugor och myror i väggarna + massa fler som flög runt i köket. Ägarna vägrade betala tillbaka pengarna vi kom överens om att vi skulle få återbetalda efter vi lämnat.
Jonas Schrewelius
Jonas Schrewelius
Visité en juillet 2023
Huset levde inte riktigt upp till våra förväntningar och vi kom överens med ägaren att vi skulle betala ca 25% av hela vistelsen för en natt istället för 6 nätter.
Efter några dagar fick vi besked på att vi inte skulle få några pengar alls tillbaka trots vår överenskommelse.
Loann Robinet
Loann Robinet
Visité en juillet 2023
Domaine magnifique et personnel au top !!!

Trouvez des Offres de Séjours uniques avec nos Partenaires

Questions fréquentes :

LA REINE BLANCHE (SCI) compte 6 avis avec une note moyenne de 2.0. Vous pouvez consulter les avis de LA REINE BLANCHE (SCI) en cliquant sur ce lien ou partager votre avis sur LA REINE BLANCHE (SCI) en cliquant ici

LA REINE BLANCHE (SCI) se situe au ham Creppeville , 76590 Criquetot-Sur-Longueville
Envoyer une réponse