Résultats Chambres d'hôtes à PUIGCERDÀ

MAS SANT MARC

Chambre d'hôtes €€
4.7/5
24 avis

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Cami de St. Marc s/n, Carretera de Puigcerdà a Queixans, Puigcerdà, Espagne
Voir sur la carte
+34 972 88 00 07
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
2024
Recommandé
2024

Situé au cœur des paysages sauvages des Pyrénées espagnoles, le Mas Sant Marc est une demeure traditionnelle en grosses pierres. A l'intérieur, le maître-mot est sobriété. Les chambres ont été pensées pour offrir un lieu d'intimité et de confort tout en préservant la communion avec la nature environnante grâce à de grandes fenêtres avec vue. Les boiseries apparentes et le vieux plancher ajoutent du cachet à cette maison d'hôtes authentique et chaleureuse. Le restaurant Sant Marc propose une cuisine savoureuse et typique de la Cerdagne à base de produits frais et locaux. Il ne vous restera plus qu'à profiter de la piscine en été ou du salon avec cheminée en hiver. Il est aussi possible de jouer au golf dans le domaine ou d'explorer les environs lors d'une balade à cheval.

Merci pour votre aide, cliquez-ici pour nous en dire plus sur votre expérience.
Organisez votre voyage avec nos partenaires à PUIGCERDÀ
Transports
Hébergements & séjours
Services / Sur place

Comparer et réserver votre hébergement au MAS SANT MARC

Avis des membres sur MAS SANT MARC

4.7/5
24 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Artemisa Amaro
Artemisa Amaro
Visité en avril 2024
Os quartos são super confortáveis e estão muito bem equipados.
O pequeno almoço muito muito bom e com serviço personalizado.
O espaço envolvente é um encanto
Voltaremos
Laia Estrany
Laia Estrany
Visité en avril 2024
L’hotel està molt bé, ens vam allotjar a la Suite Familiar amb el gos i l’habitació molt àmplia, amb totes les comoditats, i el llit molt còmode. El restaurant és de molta qualitat.

No obstant, buscàvem una tranquil•litat que no vam trobar. De les tres nits que vam estar-hi, dues d’elles hi havia festes al Golf Sant Marc, des de les 5 de la tarda fins les 12 de la nit. En cap moment se’ns va informar d’això ni abans de fer la reserva, ni quan érem allà. Tampoc s’informa d’aquestes festes per part del Golf (ni pàgina web ni RRSS). Simplement, ens ho vam trobar. La música es sentia des de fora l’hotel, el que impedia fer un cafè a la terrassa o llegir, amb la tranquil•litat que s’espera del Mas Sant Marc, i també pel preu que pagues. Evidentment, tampoc podies fer un passeig per la natura tranquil•lament.

Així mateix, el parquing en principi és exclusiu per clients de l’Hotel, però no és cert, hi aparca qui vol (no hi ha cap barrera o límit d’accés). Les dues tardes/nits que hi havia festa al Golf, es va emplenar de cotxes amb joves bebent i amb música al cotxe, és a dir, es va emplenar de tots els assistents de les festes. De nou, no és gens l’esperat per l’experiència de calma que esperes del Sant Marc.

Des de l’Hotel van informar-nos que el Golf és a part i que no ho gestionaven ells. Si bé és comprensible, el que no s’entén és que si son dues empreses diferents, es deixi utilitzar el pàrking teòricament exclusiu per clients de l’Hotel als assistents de les festes, bebent i amb música als cotxes.

És una llàstima perquè l’hotel és preciós, el personal també és molt atent i teníem molta il•lusió de passar uns dies de relax en aquestes instal•lacions tant úniques. Malauradament, no s’han complert les expectatives.

Hem de dir també que quan ho vam posar en coneixement de l’hotel en marxar, es van disculpar i van fer-nos un descompte del 15% del preu. S’ha de dir que s’agraeix.

Per altre banda, l’esmorzar té un preu de 18€ per persona i si bé és cert que hi ha molt embotit i hi ha madalenes i pastes, per acompanyar l’embotit et posen 1 torrada per persona. El suc de taronja que porten és de 0,5 L per a dues persones (és a dir, 0,25 L per persona) i si en vols més, ho pagues a part. La veritat és que està molt bo, però creiem que el preu és desmesurat.

En conclusió, l’hotel es preciós i es menja molt bé, però des de la nostre experiència creiem que la relació qualitat preu no ens ha compensat.
B. E.
B. E.
Visité en mars 2024
Juli 2023 eingecheckt
DZ Nr. 12 107€, FR 18€/p P. oder kleines Frühstück möglich.
Wunderschön gelegenes Hotel im alten Gemäuer, mit Pool, Getränke kann man sich jederzeit zu günstigen Konditionen bei der Rezeption holen, einfach dann in die Liste eintragen. Glutenfrei ist auch möglich. Fahrradverleih kostenlos. Pferdehaltung. Reiten möglich.
Die Nacht war sehr laut durch das Vibrieren der Badwand übertragen auf das Nachtkästchen. Mein Mann hat erstmal das Nachtkästchen so herrichten müssen, daß man überhaupt wieder an Schlaf denken konnte. Hoffentlich wird das Provisorium nicht entfernt, wenn ja, dann mit Reparatur, sonst gibt es sicher die nächsten unzufriedenen Gäste.
Frühstück sehr gut. Wird auf einer Etagere serviert. Eier aus eigener Haltung. Glutenfreies kleines Baguette, Kuchen, frisch gepresster O-Saft.
Abdias Cruz pascuas
Abdias Cruz pascuas
Visité en mars 2024
Excelente
Josep Tribo
Josep Tribo
Visité en mars 2024
Hi ha anat bastantes vegades i és un dels hotels que més m'agraden de la Cerdanya. Molt acollidor, la casa és espectacular, el menjar és molt bo, et deixen bicicletes per anar a donar una volta...molt recomanable!

Trouver un hôtel à proximité

Trouvez des Offres de Séjours uniques avec nos Partenaires

Questions fréquentes :

MAS SANT MARC compte 24 avis avec une note moyenne de 4.7. Vous pouvez consulter les avis de MAS SANT MARC en cliquant sur ce lien ou partager votre avis sur MAS SANT MARC en cliquant ici

MAS SANT MARC se situe au Cami de St. Marc s/n Carretera de Puigcerdà a Queixans , Puigcerdà
Envoyer une réponse