Retour à la fiche établissement ALBATROS

Avis des membres sur ALBATROS

3.4/5
23 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Emre Akinci
Emre Akinci
Visité en janvier 2024
İt s pretty good hotel except the rooms are old but i should say all of them clean for everytime

Especially employees are so kind and everytime ready for help Also food quality is quite good

İf you re not interested in luxury , it will meet your expactations at a very high level
Krisztina Szlafkai
Krisztina Szlafkai
Visité en août 2023
Gyönyörű környezet, kedves, segítő kész személyzet, finom ételek, nagyon jól éreztük magunkat ????
Tajkas Sandzak
Tajkas Sandzak
Visité en août 2023
Nije loše
Dragana Tepavčević
Dragana Tepavčević
Visité en août 2023
Na predivnom je mestu, na brdu pored mora u borovoj šumi. Mir i tišina.
Jonny Locker
Jonny Locker
Visité en août 2023
Finger weg vom "Hotel" Horror!!! Eine Zumutung für jeden Gast! Der Preis gemessen an der "Qualität" war eine Frechheit! Wir hatten drei. Nächte gebucht und mussten wegen der Anreise spät am Abend eine Nacht bleiben. Wir haben direkt nach dem Abendessen die die letzten beiden Nächte storniert und eine andere Unterkunft gebucht. Das Zimmer, die Einrichtung, die Flure, Treppen Balkone sind alle veraltet und defekt. Die Bettwäsche war dreckig und kaputt. Für 100 Euro die Nacht hatten wir nicht mal Toilettenpapier im Zimmer. Auch auf Anfrage kam nichts. Das zusammengerührte Dosen-Essen musste man in einer Militärkantine zu sich nehmen. Zumindest wirkte der "Speisesaal" und die gesamte Atmosphäre so. Die Fotos auf Booking sind definitiv Fake und alle Bewertungen über 1 Stern erlogen oder gekauft!
Saša Lukić
Saša Lukić
Visité en août 2023
Očekivao sam više, spolja deluje nesređeno
Meriton Shurdhani
Meriton Shurdhani
Visité en juillet 2023
Top Standort aber leider sehr alt und das Frühstück war eher wie in einer Militär Kantine. Das Hotel gehört renoviert es sieht aus als wärs ein Museum vor 1960.
Fikret Ramovic
Fikret Ramovic
Visité en mai 2023
Stari hotel, bio sam ovde i ranije još pre 30godina
Wald Konst
Wald Konst
Visité en octobre 2022
Hotel pamięta chyba Stalina. Łazienki to porażka. Syfoza, nic prawie nie działa. Z wyższych pięter widok na morze przepiękny. Strome zejście do morza blisko hotelu.
Atmo Vani
Atmo Vani
Visité en septembre 2022
Prosečna soba i hrana uz polupansion, ali ako uzimate a la carte iz restorana, sasvim je pristojan kvalitet i cena. Osoblje je odlično, stara škola. Fantastičan pogled, fantastičan vazduh jer je pored borova šuma, i kupanje oko stena je fenomenalno. Takvo je barem moje iskustvo.
Tarsoly Ernő
Tarsoly Ernő
Visité en septembre 2022
A hotel ijó a strandja gyönyörű!
Sandra Micunovic
Sandra Micunovic
Visité en septembre 2022
Old hotel, kept its authenticity, wonderful view
Valbona Iskurti
Valbona Iskurti
Visité en septembre 2022
Me vjen keq po ishte katastrofe ne kete hotel si per dhomat dhe per ushqimin jam skandalizuar
Safet Cucak
Safet Cucak
Visité en août 2022
Veoma zadovljan odnosom cena-kvalitet usluge, mesto je izvanredno ali je potrebno obnavljanje i modernizacija sa akcentom na sobe i kupatla
danjel Dietrisch
danjel Dietrisch
Visité en août 2022
So eine Lage und dann das????

Hotel aussen ok.

Hotel Eingang Halle ok noch besser aber überall bei näheren hinsehen schmutz und defekte Möbel Fenster etc.

Fahrstuhl ein grauen und die Treppen total schäbig abgeranzter Teppich so wie die Flure zu den Zimmern.

Das selbe Bild beim betreten der Zimmer. Zwar scheint geputzt aber durch das Horror verkommene alte und der kaputtenen Einrichtung, kaum ersichtlich. Badezimmer einfach nur schrecklich für 2022. Hier könnte man Resident evil spielen und dann und dann ein traumhaft schöner Ausblick aufs Meer uuuuunglaublich das sich der Inhaber nicht für sein Hotel schämt bei der Lage!
Frühstück jeden Tag exakt das selbe . Essbar war es.
Nur wegen der Lage und Ausblick 3 Punkt ansonsten minus 3.
Moindoo
Moindoo
Visité en août 2022
Publicité mensongère.
Ne réservez pas dans cet hôtel.

Il est très vieux et délabré.

Les photos du sites sont un mensonge.
Ils refusent les remboursement pour eux il n'y a pas de problème.
Je vous en prie essayez donc vous verrez ce tas de débris en ruines.
Anela Curic
Anela Curic
Visité en août 2022
Hotel na lijepom mjestu,borovina je divna,hrana je preukusna,dorucak je poprilicno jednolican,svako jutro ista ponuda,ali su vecere vrh(tipa telece pecenje,fileminjoni,ramstek,riba)i sve su vrhunski spremljene bez ijedne greske.
Plaza je stjenovita i dubina je odmah tako da ko ne umije plivati ovdje se ne moze kupati. Ali imate malu plazu u gradu nekih 20 min hoda sve hladom kroz borovinu.
Sobe...hmm...klima je ok,wi fi na visim spratovima ne radi,mi smo bili na trecem i samo bi ponekad dodji. Peskiri se mjenjaju svaki dan i spremacica malo pospremi sobu. Prasine ima na sve strane i itison je prljav kao i balkon,usisaju samo povrsno. Cim sam usla prebrisala sam sve vlaznim maramicama i pazila da mi bilo sta ne padne na pod. U wcu stare plocice,izvorne,kada puna kamenca. Kod nocnika nema nijedna uticnica vec su sve na suprotnoj strani od kreveta.
Delila Darwish
Delila Darwish
Visité en août 2022
Obicno nikad ne pišem recenzije,ali ovaj hotel to je nesto najgore gdje sam bila ovo nije za ljude ovo je za zivotinje Dala bih ovom mjestu nula zvjezdica da je moguce .Odaberite doslovno SVAKO drugo mjesto samo bjezite od ovog hotela
Demir Martinović
Demir Martinović
Visité en août 2022
Hotel je na izuzetno dobroj lokaciji. Borova šuma i plaža su blizu. Sve pohvale za osoblje ???????? veoma su ljubazni i vode računa o higijeni. Hvala vam na usluzi. Pozdrav
Ibrahim Agic
Ibrahim Agic
Visité en août 2022
Idealna mjesto za odmor, šuma i more se mogu dotaći s balkona, sobe kao na slikama, doručak raznovrstan, kontinentalni, večera super. Pri rezervaciju preporučujem uzimati polupansion, jer je hrana super i raznovrsna. S poslugom možete dogovoriti sve, čak i izmijeniti rezervaciju. Posluga ljubazna i susretljiva. Zrak čist i svjež, stalan miris borove šume i šum mora. Plaža ispred hotela čista i uredna ima i spasioce. Sve u svemu svaki naredni dan nam je bio bolji od predhodnog. Bilo je iznad svih naših očekivanja.
Ermina Muftić
Ermina Muftić
Visité en août 2022
Rezervisali smo telefonskim putem hotel, gledajući slike svidjelo nam se sve od lokacije do smještaja, međutim kad smo došli, bilo je razočarenje. Vidi se da su se potrudili da očiste, ali sve je jako staro, i treba dosta uložiti u sam interijer. Tepih u sobi se skoro nije primjetio od nekih fleka, kupatilo je presudilo da ne ostajemo u hotelu. Iz wc šolje se širio neugodan miris, a kada je sva oronula, ispucala, i na pojedinim mjestima ima plijesni. Balkon je super, sa fantastičnim pogledom, i hotel je stvarno na lijepoj lokaciji, žao mi je što ovako "propada". Kad uđete unutra, kao da ste se vratili u neke 80e, kao da je vrijeme stalo, ali se dosta sve istrošilo. Lift je veoma star, unutra je čisto, i obloženo nekim materijalom, ali sam mehanizam je dosta zastrašujući tokom vožnje. Osoblje je svjesno situacije, nakon što smo pogledali sobu, vratili su nam dokumente i nisu nam ništa naplatili. I pri dogovoru su također bili ljubazni. Nadam se da će se ovaj hotel u narednom periodu makar malo obnoviti, jer je šteta da ovako propada, a velik je kapacitet.
Crusher UK2013
Crusher UK2013
Visité en juillet 2022
A bit dated.
Dikan Muderizovic
Dikan Muderizovic
Visité en juillet 2022
cisto ,hrana dobra.

ALBATROS * *

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Steva Đakonovića Čiče, Ulcinj (Улцињ), Monténégro
Voir sur la carte
+382 30 423 263
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Envoyer une réponse