Retour à la fiche établissement SKYROS PALACE

Avis des membres sur SKYROS PALACE

4.2/5
22 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Alis A.
Alis A.
Visité en avril 2024
Εξαιρετικό!
Η καλύτερη επιλογή!
emmanuelle s.
emmanuelle s.
Visité en mars 2024
Mes meilleures vacances pendant 3 années
DIMITRIOS P.
DIMITRIOS P.
Visité en octobre 2023
Πιστεύω το καλύτερο στη Σκύρο
ΜΑΡΙΑ .
ΜΑΡΙΑ .
Visité en septembre 2023
Πολύ περιποιημένο ξενοδοχείο, με υπέροχους κοινόχρηστους χώρους κι ευρύχωρα δωμάτια με μεγάλα μπαλκόνια . Χρειάζεται απλώς μια μικρή ανακαίνιση όσο αφορά τα στρώματα στα κρεβάτια και να διαθέσει wi-fi σε όλους τους χώρους
Πέτρος .
Πέτρος .
Visité en septembre 2023
Πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών, καλό πρωινό και καλό φαγητό.
Βασίλης .
Βασίλης .
Visité en septembre 2023
Άριστο περιβάλλον .
Εξυπηρέτηση πολύ καλή από το προσωπικό.
Ladislav P.
Ladislav P.
Visité en septembre 2023
Pleasantly spent 11 days in a quiet environment.
Simos M.
Simos M.
Visité en septembre 2023
Pet friendly, πολύ καθαρός χώρος με ωραία δωμάτια, πολυ ευγενικό προσωπικό και σε εξαιρετική τοποθεσία (περπάτημα λιγότερο των 5 λεπτών από το κέντρο της πόλης).
ATHINA-PAULA P.
ATHINA-PAULA P.
Visité en septembre 2023
Λυπάμαι..όταν λέμε 4 αστέρων..να ξέρουμε τι λέμε..2 αστέρων μπορεί..αλλαγή πετσέτα ανά 2 μέρες..το φαγητό κρύο..κακής ποιότητας..μπαγιάτικο και μαγειρεμένο από εχθές..χωρίς δίσκο για σέρβις..και να κάνεις σλάλομ με τα πιάτα ποτήρια και πιατάκια πέρα δώθε..κάκιστη σύνδεση WiFi..ούτε ένα μπουκάλι νερό στο δωμάτιο..και όσο για το σαπούνι και μπουκαλάκια περί υγιεινές μόνο για ένα άτομο και ας ήμαστε 2 άτομα στο δωμάτιο..σεσουάρ ανύπαρκτο..όχι αυτό δέν είναι ξενοδοχείο 4 αστέρων..το μπουφέ εννοούμε μπουφέ και όχι Σελφ σέρβις.. η τραπεζαρία εικόνα στρατού..
Kostas X.
Kostas X.
Visité en septembre 2023
Πήγαμε με γκρουπ με την LYRAS tours. .έμεινα έκθαμβη με την τοποθεσία,το ξενοδοχείο υπέροχο ,πεντακάθαρο,τα δωμάτια τέλεια κ η καθαριότητα θα μπορούσε καλύτερα αλλά έχω δει κ χειρότερα...πρωινό τέλειο μόνο ο καφές φίλτρου δεν μου άρεσε κ επίσης το βραδυνό του εξαιρετικο!!!τα παιδιά όλα εξυπηρετικά κ ευγενεστατα!!!!εμείς μείναμε κατενθουσιασμένοι....
ΘΕΟΔΩΡΟΣ .
ΘΕΟΔΩΡΟΣ .
Visité en août 2023
Πανέμορφο ξενοδοχείο με άψογη εξυπηρέτηση, πολύ καλή παραλία στο πεντάλεπτο με τα πόδια. Υψηλού επιπέδου φαγητό και πάντα με χαμόγελο. Υπέροχο!!!
Χρηστος .
Χρηστος .
Visité en août 2023
4στερο με υπηρεσιες 5στερου!!!!Απιστευτη εξυπηρετηση!!!Οικογενειακο περιβαλλον...τρομερη η τοποθεσια...τα λογια περιττευουν!!!
Ninetta P.
Ninetta P.
Visité en août 2023
Επισκεφτήκαμε το ξενοδοχείο τέλη Αυγούστου με την παρέα μου (3 άτομα) οπότε μείναμε σε τρίκλινο. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι καλή. Σε 2 μόνο λεπτά βρίσκεσαι στην θάλασσα με τα πόδια. Από την χώρα όμως είναι μακριά και δεν είναι διαδρομή που μπορείς να την κάνεις με τα πόδια γιατί είναι πάρα πολύ σκοτεινά και απόμερα. Αν δεν διαθέτεις δικό σου μέσο, η μετακίνηση από το ξενοδοχείο προς την χώρα γίνεται μόνο με ταξί, το οποίο κοστίζει 9 ευρώ (9 ευρώ πήγαινε και 9 ευρώ έλα) που για μια παρέα (όπως ήμασταν εμείς 3 άτομα) το κόστος αυτό είναι πολύ μικρό.
Το ξενοδοχείο πεντακάθαρο. Και στους εσωτερικούς και στους εξωτερικούς χώρους, όπως και η πισίνα! Τα γεύματα ήταν όλα τέλεια, γευστικά και νόστιμα και τα παιδιά που εξυπηρετούσαν παρ’ όλη την κούραση τους ήταν μόνιμα με μια διάθεση και ένα χαμόγελο.
Το μόνο αρνητικό ήταν το internet και το δίκτυο. Το δίκτυο, δεν έπιανε σε πολλούς χώρους αλλά γι' αυτό δεν ευθύνεται το ξενοδοχείο. Το Wi-Fi όμως δεν έπιανε πουθενά. Δεν νοείται ένα τόσο μεγάλο και περιποιημένο ξενοδοχείο να μην παρέχει καλό Wi-Fi και να μην πιάνει πουθενά (δεν έπιανε ούτε στο δωμάτιο, ούτε στην πισίνα, ούτε στο εστιατόριο, ούτε στη reception). Οπότε, με καθόλου καλό σήμα και χωρίς Wi-Fi δεν μπορούσα να συνδεθώ ούτε για να στείλω μήνυμα.
Κατά τα άλλα μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ένα ήσυχο και καθαρό ξενοδοχείο, ό,τι πρέπει για να απολαύσεις το νησί.
Lady R.
Lady R.
Visité en août 2023
- Μέτριο πρωϊνό με ΆΘΛΙΟ καφέ φίλτρου: ως συνέπεια παραγγέλνεις με 3.50 ευρώ από το μπαρ (ίσως γι'αυτό η αθλιότητα του καφέ στο πρωινό).
- Όχι καλής ποιότητας βραδινό.
- Στη μέση του πουθενά, ΧΩΡΊΣ φαρμακείο σε κοντινή απόσταση.Το ξενοδοχείο διαθέτει μόνο ασπιρίνη, οπότε,αν χρειαστείς κάτι σε περίπτωση που αρρωστήσεις, με απάθεια σου απαντούν να πας ή σε μια τοποθεσία τουλάχιστον 30 λεπτά μακριά με τα πόδια ή στη Χώρα (!) που είναι χιλιόμετρα μακριά.
- ΚΑΙ χωρίς σούπερ μάρκετ σε κοντινή απόσταση. Ο,τι ισχύει για το φαρμακείο,το ίδιο και για το σούπερ μάρκετ.
- Wi-fi δεν πιάνει ούτε για αστείο, ακόμα και στα δωμάτια κοντά στη ρεσεψιόν.
Kassiani k.
Kassiani k.
Visité en août 2023
Σκύρος το απόλυτο ελληνικό καλοκαίρι... Ανεμελιά, Θάλασσα, Γεύσεις, Ανθρωποι!

Σε μία άγριας ομορφιά πλευρά του νησιού, στην παραλία Γυρίσματα, θα βρείτε ένα ξενοδοχείο όνειρο. Ζεστό, φιλικό περιβάλλον, ευρύχωρα, καθαρά δωμάτια, μεγάλοι καλαίσθητοι εξωτερικοί χώροι, εναρμονισμένοι με το φυσικό τοπίο και αθλητικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Πρόσχαρο, ευγενικό και χαμογελαστό προσωπικό πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή. Το Skiros Palace το συστήνω ανεπιφύλακτα. Έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η Σκύρος είναι μαγική σου αφήνει χνάρι στη ψυχή!
eva D.
eva D.
Visité en août 2023
Από της πιο ωραίες διακοπές τι να πω τέλειο δωμάτιο πάρα πολύ καλό φαγητό άριστη εξυπηρέτηση όταν ζητήσαμε 1 μέρα παραπάνω γιατί μας άρεσε πάρα πολύ πολλά μπράβο για τα πάντα
katerina k.
katerina k.
Visité en août 2023
Φανταστικό περιβάλλον, πολύ ωραία ενέργεια, ιδανικό για οικογένειες και παιδιά. Ευρύχωρα δωμάτια, πεντακάθαρα και ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτό που υπόσχεται!
iordanis s.
iordanis s.
Visité en août 2023
Τρομερό ξενοδοχείο με καταπληκτικό προσωπικό. Υπέροχα πρωινά και γεύματα γενικά, καθαρό δωμάτιο με τέλεια πισίνα. Ότι πρέπει και για μια οικογένεια αφού έχει ότι χρειαστείς. Επίσης μπορείς να πας και στην θάλασσα που είναι 2 λεπτά απόσταση με τα πόδια.
R G.
R G.
Visité en août 2023
Η τοποθεσία μακρυά από κέντρο κ δεν έχει τίποτα ένα μίνι μάρκετ κάτι... Έχει μόνο την παραλία Γυρίσματα. Το φαγητό μέτριο κ δεν επιτρέπεται να μην υπάρχει σήμα wifi κ κινητού τηλεφώνου
Η πισίνα μια χαρά το πρωινό οκ
rena d.
rena d.
Visité en août 2023
Εύκολη τοποθεσία,ωραίο μενού στη πισίνα κ λογικές τιμές αλλά ο μπουφές άθλιος..
Πρώτον,πληρώνεις μπουφέ κ σου βάζουν εκείνοι δε βάζεις μόνος σου..
Δεύτερον,το φαγητο ειναι μέτριο,με καμία επιλογή για τα παιδιά(τουλάχιστον στο βράδινο που πήγαμε εμείς)ούτε καν πατάτες τηγανητές η μακαρόνια η έστω κάτι σε κρεατικό..(μπιφτεκάκι κεφτεδάκια καλαμάκι)είχε μόνο σπετσοφαι,πανσέτα μαριναρισμένη κ τέτοια φαγητά που τα παιδιά δε τα τρώνε εύκολα..μέχρι κ το ρύζι ήταν με λαχανικά
Τρίτον,στα γλυκά μόνο ζελέ κ κρέμα καραμελέ κ φρούτα πεπόνι καρπούζι κ αυτά τελείωναν γρήγορα..
Τέταρτον τα αναψυκτικά ζητούσες κ σου έβαζαν κ τα πήγαινες μόνος σου στο τραπέζι οπως κ το νερό..
Πέμπτος το ψωμι ήταν μπαγιάτικο εντελώς
Μετά σου λένε 5στερο
Μιχάλης .
Μιχάλης .
Visité en août 2023
Μείναμε από 8 ως 12 Αυγούστου μια 4μελής οικογένεια. Κόστος 140€ το τετράκλινο. Η σιδερένια κουκέτα των παιδιών έτριζε σε κάθε γύρισμα των παιδιών και δεν υπήρχε κάγκελο προστασίας στο κάτω κρεβατι. Λόγω των μελτεμιών οι ξύλινες εξώπορτες χτυπούσαν όλη την ημέρα με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κοιμηθείς. Καθαριότητα μέτρια καθώς μετα από καθάρισμα, βρήκαμε τούφα τρίχες στο πάτωμα .Κατά τα άλλα, σέρβις στην πισίνα, πάρκινγκ, τοποθεσία όλα καλά.
Christian C.
Christian C.
Visité en août 2023
Bei einer 4 Sterne Anlage erwartet man sich auch eine entsprechende Küche, diese war leider aus unserer Sicht unterste Kantinenklasse und enttäuschend, teilweise fertige Tiefkühlkost, der Speiseraum ähnelte eher einer "Mensa" Wir sind dann mal auswärts Essen gegangen um wenigsten einmal "gut griechisch" Essen zu können. Animation war nicht vorhanden. Das Team rund um das Pool war TOP!

SKYROS PALACE

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Pera Kampos, Gyrismata., Molos, Grèce
Voir sur la carte
+30 22220 91994
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Envoyer une réponse