Retour à la fiche établissement AMALIA

Avis des membres sur AMALIA

4.6/5
20 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Σωτήρης Αντωνόπουλος
Σωτήρης Αντωνόπουλος
Visité en novembre 2023
Πολύ ωραίο και οικονομικό ξενοδοχείο. Τα δωμάτια καθαρά και μεγάλα. Μας άλλαζαν κάθε μέρα τις πετσέτες μας. Το προσωπικό ευγενέστατο και μας πρότεινε τα καλύτερα μέρη και παραλίες του νησιού. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Έχεις δίπλα σου σουπερμάρκετ φούρνους εστιατόρια. Σε 5 λεπτά με τα πόδια βρίσκεσαι στο λιμάνι και στο κέντρο της χώρας του νησιού.
kostas panagiotidis
kostas panagiotidis
Visité en octobre 2023
Τελειο
Ζωή Αντωνοπούλου
Ζωή Αντωνοπούλου
Visité en août 2023
Μπράβο στην ευγένεια και στην εξυπηρέτηση τους!!!η καθαριότητα δε παράδειγμα προς μίμηση!!το δωμάτιο πάντα γυαλιζε από την κ.κατερινα!!
Andreas Alexandrou
Andreas Alexandrou
Visité en août 2023
You get what you pay for.
It’s not the most modern motel.

Simply because you cannot renovate them every year.
Sooner or later they will date.

What is important …
is that the rooms were extremely clean and tidy.
Air-conditioned.
A swimming pool.
Breakfast.
And Security around the clock.

And the staff go beyond their duty to assist you in.
Anyway they can.

This includes to assist you to find a motel in the next village or the next island and help organise it

For This I was extremely grateful for,
because I am not computer literate

Andreas
Adelaide Australia
mok momokas
mok momokas
Visité en août 2023
Το κατάλυμα βρίσκεται σε πολύ βολικό σημείο στη χώρα και κοντά στο λιμάνι. Η κυρία που μας υποδέχτηκε στη ρεσεψιόν πολύ εξυπηρετική. Τα δωμάτια σε ήσυχο στενάκι. Η πισίνα ό,τι πρέπει για πρωινή χαλάρωση. Καινούρια ερκοντισιον και τηλεοράσεις (ακόμα και στο Αμαλία II). Τα δωμάτια είναι λίγο παλιά αλλά για την τιμή τους είναι μια χαρά. Αρνητική εντύπωση μας άφησε το μπάνιο που χρειάζεται βελτίωση καθώς είναι και πολύ μικρό και δεν αεριζεται από πουθενά.
Ελευθερια Γιαννακουλα
Ελευθερια Γιαννακουλα
Visité en août 2023
Άνετα δωμάτια που αν κ χρήζουν ανακαίνιση ήταν ευρύχωρα κ είχαν τα πάντα (aircondition/ντουλαπες/τηλεόραση κοκ). Το προσωπικό ευγενικό κ εξυπηρετικό κ αν αρχικά αν κ δημιουργήθηκε πρόβλημα με κράτηση το επιλυσαν άμεσα. Το μέρος που βρίσκεται το ξενοδοχείο είναι τέλειο καθώς είναι κέντρο και έχει γύρω γύρω τα παντα(σούπερ, καφέ κοκ). Θα ξαναερχομουν
Tele-Info Internet Services
Tele-Info Internet Services
Visité en août 2023
Εξαιρετικά εξυπηρετικοί και φιλόξενοι άνθρωποι οι ιδιοκτήτες, τέλεια καθαριότητα. Πολύ κοντά στη θάλασσα και στο κέντρο του νησιού.
Ben Levy
Ben Levy
Visité en août 2023
Good location close to the port. Very old rooms. Large but not so well maintained. Looks like design from the 80's. Very expensive considering the value.
Access to the pool is from the outside of the hotel.
Mariniki Koutsoulafti
Mariniki Koutsoulafti
Visité en août 2023
Η πισίνα ήταν παλιά και βρώμικη οι φωτογραφίες δεν αντιπροσωπεύουν την αλήθεια …..το πρωινό καλό αλλά τίποτα το ιδιαίτερο θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερη ποικιλία ,τα δωμάτια παλιά χωρίς καμία ανακαίνιση ειδικά το μπάνιο γκρεμιζόταν ….. κρίμα γιατί η τοποθεσία του είναι καλή μέσα στο κέντρο βέβαια η έλλειψη πάρκινγκ τα κάνει όλα δύσκολα και ενώ υπάρχουν προδιαγραφές για ασανσέρ στο ξενοδοχείο δεν έχει τοποθετηθεί με αποτέλεσμα να ανεβαίνουμε 3 σκάλες με τα πόδια ….????????????
ret :D
ret :D
Visité en août 2023
Great place to stay ! The location is ideal right next to the port , the bus station and the city centre. The rooms were clean and nicely decorated , the breakfast was fulfilling and the staff was really helpful! ????️
elenα pa
elenα pa
Visité en août 2023
Το ξενοδοχείο σε πολύ ωραία τοποθεσία στη χώρα της Σκοπέλου, το προσωπικό ευγενέστατο.
Emma Mnats
Emma Mnats
Visité en août 2023
Το ξενοδοχειο πολύ καλό…τ προσωπικό ευγενέστατο πάντα με το χαμογελο…
Πεντακάθαρα όλα τρομερή δουλειά οι κύριες της καθαριότητας όπως κ τ παιδιά στο πρωινό….η ρεσεψιόν ευγενέστατη κ 24 ώρες εκεί…θα ξαναπάω σιγουρα❤️
DIMITRIS TASIAS
DIMITRIS TASIAS
Visité en août 2023
Ωραίο ξενοδοχείο μέσα στην χώρα της Σκοπέλου... Καθαρά δωμάτια... Φιλοξενοι και ευγενικοί άνθρωποι...
Eleni Papandreou
Eleni Papandreou
Visité en août 2023
Καθαρο !Ευγενικοι ολοι!Προθυμοι σε οτι χρειαστεις να βοηθησουν!Καθαριοτητα !Διπλα στη χωρα !Καθαρη πισινα!Θα το ξαναεπισκευτουμε συντομα και οικογενειακως!ολα τα απαραιτητα υπαρχουν στα δωματια!Σας ευχαριστουμε για αυτες τις 4 υπεροχες μερες!
Pantelis Komninos
Pantelis Komninos
Visité en juillet 2023
Πολύ ωραίο μέρος, υπέροχη θέα στα δωμάτια της πτέρυγας 2 που έμεινα.
Πολυ καθαρό.
Εξαιρετική value for money επιλογη
Μαρια Γκλιατη
Μαρια Γκλιατη
Visité en juillet 2023
Πολύ καλό ξενοδοχείο καθαρό και παρά πολύ καλή άνθρωποι.Τα δωμάτια ήταν τέλεια με τα πάντα μέσα
Kokos ttt
Kokos ttt
Visité en juillet 2023
Καλησπέρα φίλοι μου βάζω 3 αστεράκια γιατί τα μιον του είναι ότι το μπάνιο είναι πάρα πολύ παλιό και μικρό που για να μπεις πρέπει να είσαι ο κοντορεβυθούλης η ένας από τους 7 νάνους και είμαι 60 κιλά αδύνατος και δεν χωράω σίγουρα θέλει ανακίνηση και το άλλο μιον είναι ότι το air condition είναι ακριβός δίπλα στο κρεβάτι και όχι καν απέναντι που το αν το αφισουμε αναμένω το πρωί θα μας βρουν με ψύξη γιατί βαράει ακριβώς πανό μας κατά τα άλλα μένουμε και στο δεύτερο όροφο που έχει υποδοχή για ασανσέρ αλά δεν υπάρχει μου βγήκε ο πάτος να ανεβάσω της βαλίτσες και επίσης για να πας στην πισίνα πρέπει να βγεις εντελώς από το ξενοδοχείο κατά τα άλλα είναι εντελώς μέσα στο κέντρο και ακριβώς δίπλα στο λιμάνι βασικό 24 ώρες ρεσεψιόν και το προσωπικό ευγενέστατη και επίσης σημαντικό καθαριότητα κάθε μέρα απέναντι σούπερ μάρκετ φούρνους για πρωινό και όλα μπροστά στα πόδια σου.
ΔΩΡΑ
ΔΩΡΑ
Visité en juillet 2023
Μεγάλο άνετο δωμάτιο για οικογένεια με 4 άτομα. Μέσα στη χώρα εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε ότι χρειάζεσαι . Περιλαμβάνει πρωινό για όλα τα γούστα και παρέχεται η δυνατότητα και στο δωμάτιο. Διαθέτει επιτραπέζια παιχνίδια που μπορείς να απασχολήσεις τα παιδιά όταν θέλεις να ξεκουραστείς . Έξυπνο!! 24ωρη εξυπηρέτηση με προθυμία κ ευγένεια ! Η καθαριότητα του δωματίου ήταν καθημερινή κ παρείχε εκτός από τα βασικά και διάφορα είδη κ αξεσουάρ που θα σου ήταν απαραίτητα. Έχει ωραίο υπαίθριο χώρο με τραπέζια ξαπλώστρες και πισίνα! Πάρκινγκ δε διαθέτει αλλά δε μας δυσκόλεψε. Μας κάλυψε απόλυτα και είχαμε μια ευχάριστη διαμονή! Σας ευχαριστούμε για όλα !
Men Al
Men Al
Visité en juillet 2023
Το ξενοδοχειο ειναι σε πολυ καλη τοποθεσια! Απεναντι εχει super market, cafe και ειναι διπλα στο λιμανι! Καθημερινη καθαριοτητα στα δωματια, και απολυμανση στο μπανιο (με αλλαγη πετσετων)! Ωραιο πρωινο! Ολο το προσωπικο ειναι ευγενικο και προθυμο να εξυπηρετησει οποιαδηποτε στιγμη! Σιγουρα θα το ξαναπροτιμησουμε!
Olga A.Defrijn
Olga A.Defrijn
Visité en juillet 2023
La suite familiale que nous avons étaient super.

AMALIA

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Skopelos Chora – Χωρα, Grèce
Voir sur la carte
+30 24240 22688
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Envoyer une réponse