Retour à la fiche établissement VICKY

Avis des membres sur VICKY

4.1/5
10 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Giannis K.
Giannis K.
Visité en septembre 2023
Πολύ καλοί οικοδεσπότες και πολύ ωραία δωμάτια. Ο χώρος του πρωινού είχε υπέροχη θέα.
Νικος .
Νικος .
Visité en août 2023
Επίσκεψη έκανα σε φίλους. Πολύ όμορφο δωμάτιο με υπέροχη θέα. Πεντακαθαρο!!!!!!
Kasper F.
Kasper F.
Visité en août 2023
Vi havde 14 dages ferie på hotel Vicky, og hotellet og omgivelserne er rigtig fine. Hotellet ligger på en bjergskråning, hvorfra der er fantastisk udsigt over havet og byen.
Grunden til at det ikke får bedre karakter, er at det virkede til at ejeren havde mere travlt med at være sammen med sin store familie, hvorfor det til tider føltes som at være en del af deres familiearrangement. De "indtog" simpelthen pool og barområdet. Og hvis man spurgte om noget, følte man at man var til besvær.
Lene L.
Lene L.
Visité en août 2023
Et meget hyggelig hotel med en lille pool og et lille pool område, man skal op af en rimelig stejl bakke for at komme op til hotellet. Bagagen bliver hentet og kørt op ved ankomst og ned når man rejser hjem. Lejligheden var lidt lille i det og der var ingen privatliv på balkonen. Stranden er dejlig, dog fyldt med runde sten, så badesko er en must. Maden på hotellet var ikke noget særligt, frokost menu ok Madsen om aftenen var meget simpel. Men man spiser rigtig godt på det nærliggende hotel pebble beach, få restauranter nær hotel. Morgenmad er som den der, på de fleste græske hoteller.
Morfia P.
Morfia P.
Visité en juillet 2023
Υπέροχο ξενοδοχείο εξυπηρέτηση τέλεια με ωραίους κ καλούς οικοδεσπότες!!!
Anette R.
Anette R.
Visité en juin 2023
Super hyggeligt familiedrevet hotel, god mad dejlig pool hjælpsomme mennesker
Ana l.
Ana l.
Visité en juin 2023
Det er ok men det lugter meget og så er det også meget mørkt det eneste der var positiv var udsigten ud over havet det var meget dejligt men det er helt sikkert at min mand og jeg kommer aldrig mere der og morgen maden var meget kedeligt og så servere de kage der er alt alt for gammelt de skulle skamme sig
Per-Erik P.
Per-Erik P.
Visité en juin 2023
Det utmanande läget - uppe i en backe - kommer med fördelen av en vacker utsikt. Vi betalade för ett finare rum och fick en balkong med utsikt.

Maten provade vi första kvällen och kunde konstatera att vi inte skulle äta där igen. Det var halvfabrikat och dyrt.

Poolen är liten. Lagom för att svalka sig med ett dopp och trångt om två personer försöker göra det samtidigt. Dessutom ligger den precis bredvid deras reception och privata bostad. Bli inte förvånad om du känner dig iakttagen av fyra generationer. Vissa stunder förvandlades området till en förskola för ägarnas barn och det blev svårt att få semesterkänslan att infinna sig.

Det kan vara värt att välja ett rum med kök - apartment. På så vis kan ni själva anpassa kosten.

Frukosten var enkel och hade fått godkänt om det gick att lita på att det serverades ägg varje dag. Ena dagen fanns det andra dagar inte.

Plomari är en lugn by. Dess glansdagar ligger några år tillbaka. Maten är av varierande kvalitet och ofta inte särskilt prisvärd. Den bristande konkurrensen har kanske gjort många restauranger bekväma.

Stranden på denna sidan ön är den bästa och en anledning att välja denna lugna sidan. Badskor är en fördel - det är inga vassa stenar men dock stenar och inte sand.

Vi hyrde bil två dagar och valde att sova en natt i Molyvos - är du trygg med att köra så rekommenderas detta. Du hittar en bil för 30 euro/dag. Klart prisvärt för att kunna ta sig runt. Andra gäster körde scooter och rapporterade om fina bergsbyar och en fin strand österut.
mike m.
mike m.
Visité en mars 2023
Excellent location, great view from the restaurant. Breakfast was of an excellent quality and had lots of options. Another bonus was being able to leave luggage with conserge without any cost. Staff were friendly and the rooms were very stylish.
Torstein J.
Torstein J.
Visité en octobre 2022
Fabelaktig utsikt over sjøen i nesten 180 grader! God terasse, fint fellesområde og hyggelige ansatte!

VICKY

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Agios Isidoros., Plomari, Grèce
Voir sur la carte
+30 22520 32806
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Envoyer une réponse