Retour à la fiche établissement EXOCHIKO MARGARITAS

Avis des membres sur EXOCHIKO MARGARITAS

4/5
25 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Qualité de la cuisine
Originalité
Cadre/Ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Eleni Karamali
Eleni Karamali
Visité en avril 2024
Καλό σπιτικό φαγητό, μεγάλες μερίδες, λογικές τιμές, εξυπηρετικοτατοι και ευγενεστατοι!!
Chris Fountas
Chris Fountas
Visité en avril 2024
Η κα Μαργαριτα και το επιτελείο της ειναι υπεροχοι ανθρωποι! Οι μεριδες μεγάλες και ποιοτικα οι καλύτερες της Κέας!
TANUY TONEV
TANUY TONEV
Visité en avril 2024
τέλειο φαγητό και πολύ νόστιμο
Γιάννης Παπαδόπουλος
Γιάννης Παπαδόπουλος
Visité en décembre 2023
Η πρόσφατη επίσκεψή μου στην ταβέρνα 'Το Εξοχικό της Μαργαρίτας' ήταν δυστυχώς λιγότερο ικανοποιητική από ό,τι περίμενα. Αντιμετώπισα κάποια θέματα με την ποιότητα των τροφίμων, κυρίως στα σουβλάκια και στις πανσέτες, όπου υπήρχε ένα σημαντικό ποσοστό λίπους και γενικότερα η γεύση δεν ήταν εντυπωσιακή. Επίσης, βρήκα τις τιμές κάπως υψηλές σε σχέση με την προσφερόμενη ποιότητα. Θα συνιστούσα στο εστιατόριο να εστιάσει στη βελτίωση της ποιότητας των τροφίμων και να επανεξετάσει την τιμολόγηση για να ανταποκρίνεται καλύτερα στην αξία που προσφέρει. Ελπίζω σε μελλοντική βελτίωση και θα χαρώ να δώσω στην ταβέρνα μια ακόμη ευκαιρία.
Dj Spiros Kazianis
Dj Spiros Kazianis
Visité en octobre 2023
Πολύ γενναίες ποσότητες και πολύ καλές γεύσεις..
Ioannis Georgakopoulos
Ioannis Georgakopoulos
Visité en octobre 2023
Τέλος Σεπτεμβρίου και δεν περίμενα και πολλά διαβάζοντας και κάποιες κριτικές . Ευτυχώς διαψεύστηκα.
Ένας υπέροχος χώρος που θυμίζει ( ευτυχώς) περασμένες δεκαετίες . Οι άνθρωποι ευγενικοί, χαμογελαστοί και άμεσα εξυπηρετικοί. Ότι παραγγείλαμε ήταν πεντανόστιμο και σε πολύ μεγάλη ποσότητα . Η πετεινομακαροναδα συστήνεται ανεπιφύλακτα...οι κεφτέδες με σάλτσα με γεύση που θύμιζε την γιαγιά ...και πολλά άλλα καλουδια .
Καλές τιμές σε σχέση και με την ποσότητα.
SOTIRIOS RAMATIAS
SOTIRIOS RAMATIAS
Visité en septembre 2023
Δεν είναι σε παραλία αλλά είναι μια όαση στο νησί.Πολυ καλό φαγητό,πολύ καλή εξυπηρέτηση.Το προτείνω
Ioanna Kouki
Ioanna Kouki
Visité en septembre 2023
Νόστιμο φαγητό, η εξυπηρέτηση ήταν λίγο ελλιπής
Lady Globetrotter
Lady Globetrotter
Visité en septembre 2023
They didn't have half of the meny, so I ate a mousaka. It was a big portion that cost 12€ a bit expensive, in my opinion. This is a tavern by the road, so expect some dust if there is traffic. It can be nice in the evening time to sit there, though. Under the tree.
John Pontikidis
John Pontikidis
Visité en septembre 2023
One of the best restaurants in the island of kea-tzia. Huge portions and top quality combined with the best services! Totally recommended
Ilianna
Ilianna
Visité en septembre 2023
Πήγαμε με μεγάλες προσδοκίες και μια απογοήτευση την πήραμε. Σαν χώρος δεν λέει τίποτα, τραπεζομάντηλα αλλά αντί άλλων, λουλούδια και φυτά ξεραμένα, τραπέζια και καρέκλες πολύ παλιά. Το φαγητό ήταν νόστιμο, αλλά το θέμα είναι ότι πήγαμε πρώτη φορά, ένα ζευγάρι με ένα μωρό, παραγγελναμε και παραγγελναμε και όταν ρώτησα την σερβιτόρα αν αυτά που πήραμε είναι πολλά, καθότι δεν γνωρίζαμε τις μερίδες, μας είπε κάπως αδιάφορα οτι είναι μια χαρά. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρουμε πακέτο τα περισσότερα και κυρίως την πετεινομακαροναδα που ήρθε τελευταία και ήταν το χαιλαιτ του μαγαζιού και να μην τα φάμε κιόλας εν τελει. 20€ κόκορας στα σκουπίδια δηλαδή και το food waste με ενοχλει πολύ. Προφανώς δεν θα σου πει κανεις ποσα θα παραγγείλεις, αλλά γενικά υπήρχε μια απροθυμία να βοηθήσει. Σε αλλα μαγαζιά σου λένε το τάδε πιάτο είναι μεγάλο, ή βγάλτε κάτι / προσθέστε ένα πιάτο ακόμη για να φάτε καλύτερα. Είναι κι αυτό δουλειά του σερβιτόρου θεωρώ, πολύ δε περισσότερο όταν σε ρωτάει ο ίδιος ο πελάτης. I
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΓΡΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΓΡΗΣ
Visité en septembre 2023
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...
Μέσος όρος τιμής για φαγητό ανά άτομο 30€...
Προσοχή στις αποδείξεις,
Να την ελέγχεται γιατί προσθέτουν φαγητά.
Maria Veli
Maria Veli
Visité en septembre 2023
Καλό φαγητό πήραμε μουσακά και κεφτεδακια που επειδή τα ζητήσαμε με μακαρόνια άργησαν αλλά δεν πειράζει αυτό συμβαίνουν όταν έχουν δουλειά τα μαγαζιά- το θέμα ήταν ότι δεν μας ενημέρωσαν- Η σερβιτόρα μετά ήρθε να μας ζητήσει συγγνώμη Δυστυχώς είχε πολλές Σφήκες βέβαια σε όλο το νησί φέτος και οι τιμές ήταν λίγο τσιμπημένες
Anys Hruba
Anys Hruba
Visité en septembre 2023
The best service in Greek :) food nothing special but good :) I ordered vegetables like side dish and I got some leaves ???? interesting
lepus mleporis
lepus mleporis
Visité en septembre 2023
????
Elena Petropoulou
Elena Petropoulou
Visité en septembre 2023
8/9 και ήδη είναι το μαγαζί σε μερική αποσύνθεση.
Όπως παραδέχθηκαν και οι ίδιοι λόγω Σεπτεμβρίου δεν έχω όλα τα πιάτα του καταλόγου (κάτι το οποίο είναι απόλυτα κατανοητό). Παράγγειλαμε κολοκυθοκεφτέδες (σερβίρονται με τζατζίκι) , πασπαλά (τοπικό παραδοσιακο πιάτο) σαλάτα Μαργαρίτα, μια μοσχαρίσια μπριζόλα προς μέτρια ψημένη, και χοιρινό λεμονάτο. Από τα παραπάνω το μόνο που άξιζε ήταν οι κολοκυθοκεφτες. Το χειρότερο πιάτο με διαφορά ήταν η μοσχαρίσια μπριζόλα καθώς όχι μόνο δεν ήταν προς μέτρια ψημένη όπως αρχικά ζήτησα (έπειτα από δική τους ερώτηση) αλλά ήταν τόσο στεγνή και καμμένη που στεναχωρέθηκα για το κομμάτι μοσχάρι που πήγε στράφι. Η σάλτσα του χοιρινού είχε κόψει και δεν ήταν και πολύ γευστικό. Τα υπόλοιπα πιάτα ήταν εξίσου αδιάφορα και αρκετά μέτρια. Το μαγαζί είναι εύκολα προσβάσιμο καθότι βρίσκεται πάνω στο δρόμο και σε καλή τοποθεσία. Δεν το συνιστώ για οικογένειες με παιδάκια καθώς είναι πολυ εύκολο να πεταχτεί κάποιο παιδάκι στον δρόμο. Ο χώρος ωραίος μέσα στην απλότητα του. Οι τιμές τσιμπημένες πολύ και δυσανάλογες με την ποιότητα του φαγητού που φάγαμε αν και οι μερίδες ήταν μεγάλες. Θα έλεγα ότι ήταν μία κακή μέρα για το μαγαζί, σαφώς δεν θα ξαναπήγαινα ούτε θα το πρότεινα αλλά δεν μπορώ να το καταδικάσω.
Chem 1403
Chem 1403
Visité en septembre 2023
Das perfekte Lokal aus Kea! Wir hatten einen wundervollen Abend! Die Kellnerin war sehr nett und hat uns viele Gerichte empfohlen die wirkliche Geheimtipps waren! Das Essen war sehr lecker, nur der Salat hätte etwas mehr Gewürze vertragen können! Insgesamt aber tolles Restaurant, wo sich der Besuch lohnt und wir immer wieder hingehen würden!!
Wir sind am nächsten Tag nochmal hingegangen um uns das Brot mit Sesam und Honig nochmal zu holen! Ein Triumph!!
K K
K K
Visité en septembre 2023
Παραδοσιακή ταβέρνα με μαγειρευτά και με σπεσιαλιτέ κόκκορα με μακαρόνια. Τα υλικα όλα πολύ φρέσκα.
Akis Tsiomos
Akis Tsiomos
Visité en septembre 2023
Μέτριο φαγητό.
Peter Kouris
Peter Kouris
Visité en septembre 2023
Επισκέφτηκα το Εξοχικό της Μαργαρίτας με την οικογένειά μου. Πήραμε δύο μερίδες παϊδάκια , ήταν επικίνδυνα ωμά (όπως φαίνεται στην φωτογραφία) και μύριζαν πολύ άσχημα, τα χειρότερα παϊδάκια που έχω δεν έχω φάει. Τα μαγειρευτά ήταν αρκετά καλά αλλά μετά από αυτά τα παϊδάκια δεν είχαμε όρεξη για τίποτα. Φυγαμε με άδειο στομάχι και έναν γεμάτο λογαριασμο για παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα.
Panos Rillos
Panos Rillos
Visité en août 2023
Σε όλα εξαιρετικοί.. Γεύσεις, service, όλα!
Συγχαρητήρια!
frida gjokoutaj
frida gjokoutaj
Visité en août 2023
Το επισκέπτομαι από το 2017. Φέτος ήταν η μόνη χρονιά που δεν έμεινα ευχαριστημένη. Έχει ρίξει πολύ την ποιότητα και οι τιμές είναι εξωφρενικά υψηλές. 6 ευρώ οι πατάτες? 10 ευρώ οι γίγαντες? Το αποκορύφωμα ήταν ότι χρέωσαν κουβερ σε 2 χρονών παιδί. Εάν το επισκεφτείτε πάντως αξίζει να δοκιμάσεις τους κολοκυθοκεφτεδες!
Minas Malatos
Minas Malatos
Visité en août 2023
Μια απο τις καλύτερες ταβέρνες του νησιού!
Οι μερίδες είναι για 2 άτομα (εκτός αν πεινάτε πολύ), το φαγητο πολύ νόστιμο, ωραίο περιβάλλον σε κήπο και ευγενική εξυπηρέτηση!
Bianca M
Bianca M
Visité en août 2023
Very good typical food and lovely atmosphere. The waitress was kind and fun!
Nestor- 08
Nestor- 08
Visité en août 2023
Μόνο και μόνο επειδή δουλεύει η φίλη μου εκεί καταταλα απλά όχι.

EXOCHIKO MARGARITAS

Ouvert - de 12h30 à 23h30

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Sur la plage., Pisses, Grèce
Voir sur la carte
+30 22880 31223
Je suis le propriétaire
Cliquez ici

Horaires d'ouverture

Lundi
Fermé
Mardi
Fermé
Envoyer une réponse