Retour à la fiche établissement KEA VILLAGE

Avis des membres sur KEA VILLAGE

4.3/5
18 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Dimitris F
Dimitris F
Visité en septembre 2023
Ωραία θέα, μεγάλο και καθαρό δωμάτιο. Δύσκολη πρόσβαση, μέτριο πρωινό, δεν υπάρχει υποδοχή.
Σοφία
Σοφία
Visité en août 2023
Ήταν όλα υπέροχα!Τελεια θέα!Καθαρο δωμάτιο!Πολυ καλή εξυπηρέτηση!Ωραιο πρωινό!Περασαμε πολυ ωραια κ θα ξαναέρθουμε σίγουρα!Ευχαριστουμε για όλα!
Vassilis Koukoulomatis
Vassilis Koukoulomatis
Visité en août 2023
Πολύ όμορφοι χώροι , πολύ προσεγμένα όλα , ωραιο πρωινό σε σημείο με υπέροχη θέα , αλλά πολύ μικρά τα δωμάτια (ειδικά το μπάνιο) , δεν έχει πάρκινγκ ούτε πρόσβαση στα δωμάτια με το αυτοκίνητο και πολύ ακριβό
Stephanie Papazoglou
Stephanie Papazoglou
Visité en août 2023
Nice location.
Limited choices in breakfast.
The room was nice, but with only one window and really small - inconvenient bathroom. Could be this specific room only?
Lack of professionalism from the staff.
Overall pleasant stay 7/10
Youshij Yousefzadeh
Youshij Yousefzadeh
Visité en août 2023
Very lovely and beautiful place! Great and helpful staff and they really try to help in anything you need. They could arrange in renting a car and the car company could deliver it to the place. This is not usual favor by othe car renting companies.

Stunning view of the island and you could enjoy your breakfast while enjoying the view. Rooms are clean and the cleaning service also is very good! Breakfast doesn't have much variety but you could find all you want to experience a typical Greek breakfast! Nothing bad about it! They don't serve any other meals but you are close to the hot spot of the island and by walking you could reach to many restaurants nearby! Overall one of the best places in the island to stay!

There is a clean and nice swimming pool in case if you want to stay in your hotel.
Φαιη Σουλα
Φαιη Σουλα
Visité en août 2023
Το μόνο θετικό, η εκπληκτική θέα. Από αρνητικά; Από πού να ξεκινήσω;;;;
1. Η πισίνα, εκτός του ότι είναι μικρή, δε διαθέτει καμία από τις παροχές της πισίνας! Δηλαδή: α. δεν υπήρχαν κοντά τουαλέτες, μόνο μια υποτυπώδης ντουζιέρα υπαίθρια, σχεδόν στα σκαλοπάτια , β. δε λειτουργούσε το μπαρ με αποτέλεσμα έστω και λίγο νερό να ήθελες, δε μπορούσες να πάρεις. Δε συζητώ για ποτά ή κοκτέιλ που διαφημίζει και στο site ότι μπορείς να απολαύσεις με θέα στο ηλιοβασίλεμα. Ούτε καν! γ. δεν υπήρχε κάποιος για να του ζητήσεις πετσέτες πισίνας. Όταν το είπαμε την τελευταία μέρα, μας είπαν ότι έπρεπε να τους καλέσουμε στο κινητό για να μας φέρουν. Για όλα αυτά βέβαια, δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από πριν
2.Το πρωινό, αν και νόστιμο, φτωχό για την τιμή των 280 € ( τρίκλινο)!!! Χαρακτηριστικά, η τιμή περιλαμβάνει μόνο γαλλικό καφέ ενώ ο espresso (όπως και οποιοσδήποτε άλλος) χρεώνεται έξτρα!!! Επίσης, επειδή στο χώρο του πρωινού έχει πάρα πολλές μέλισσες, τρώγαμε κάνα 10λεπτο εκεί και μετά παίρναμε κάποια στο δωμάτιο για να συνεχίσουμε εκεί ΚΑΙ ΜΑΣ ΈΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΗ ότι αυτό απαγορεύεται!
3. Το εστιατόριο δε λειτουργεί φέτος (κάτι το οποίο δεν αναγράφεται στο site) το οποίο μας το είπαν στο τηλέφωνο ΑΦΟΎ ΡΩΤΉΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, όχι από μόνοι τους. Αυτό που δε μας είπαν, είναι ότι μετά το τέλος του πρωινού (12μιση-1 μέχρι να καθαρίσουν) κλειδώνει ο χώρος κι επειδή δεν υπάρχει reception ή ένα γραφείο έστω, δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος να σε εξυπηρετήσει αν θέλεις κάτι. Πάλι μας είπαν ότι έπρεπε να τους πάρουμε τηλέφωνο. Αν εξαιρέσεις δηλαδή το πρωινό, ήταν σαν να έχεις κλείσει airbnb
4. Εμείς είχαμε κι ένα παιδάκι 3 ετών το οποίο κοιμόταν σε παρκοκρέβατο (τα μικρά ,για βρέφη, ίσα που χωρούσε αλλά τέλος πάντων) και την 3η μέρα, ήρθε η υπάλληλος-υπεύθυνη να μας ζητήσει το παρκοκρέβατο γιατί περίμεναν λέει 2 δίδυμα και δεν είχαν άλλο κι εμείς δεν είχαμε ζητήσει παρκοκρέβατο όταν κάναμε την κράτηση. Δε μας εξήγησαν βέβαια γιατί, αφού δεν το είχαμε ζητήσει, όταν φτάσαμε και το ζητήσαμε δε μας είπαν ότι δε γίνεται γιατί δεν είχαμε συνεννοηθεί κάτι τέτοιο. Την 3η μέρα το θυμήθηκαν! Επαγγελματισμός μηδέν!!!
Θα μπορούσα να πω κι άλλα αλλά δε θέλω να κουράσω..... Το πιο σημαντικό όμως για μένα από όλα τα παραπάνω, είναι πως όταν την τελευταία μέρα θέσαμε όλα αυτά τα παράπονα στον ιδιοκτήτη, δεν έδειξε καμία διάθεση να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις και να φύγουμε έστω και στο ελάχιστο ικανοποιημένοι. Τα έριχνε όλα πάνω μας. Ούτε να μας κεράσει έναν καφέ έστω σε ένδειξη καλής διάθεσης! Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν αν μπήκαν τα χρήματα. Η λέξη φιλοξενία τους είναι άγνωστη
Συμπερασματικά, δε θα το συνιστούσα και ειδικά σε οικογένειες! Παντελώς ακατάλληλο για παιδιά
Υ.Γ. Κερασάκι στην τούρτα η υπάλληλος-υπεύθυνη! (Τη λέω έτσι γιατί όποτε τη συνέφερε ήταν υπάλληλος και δεν είχε ευθύνη όποτε τη συνέφερε ήταν υπεύθυνη) Είναι ψεύτικα ευγενική αλλά κατά βάθος πονηρή σε αντίθεση με τις καθαρίστριες που ήταν γλυκύτατες κι εξυπηρετικότατες!
Κυριακή Πατσαλίδου
Κυριακή Πατσαλίδου
Visité en août 2023
Τρομερό κατάλυμα! Υπέροχα δωμάτια άνετα και καθαρά. Με θέα που κόβει την ανάσα. Πρωινό λιτό με υπέροχες γεύσεις! Και μια Θωμαή-υπεύθυνη ξενοδοχείου-πάντα πρόθυμη να σε εξυπηρετήσει, γλυκιά, η φίλη που θες στην Τζιά για να σου μάθει τα μυστικά του τόπου! Θωμαή σε ευχαριστουμε για τη φιλοξενία!
ROUSSOS NIKOLAOS
ROUSSOS NIKOLAOS
Visité en juillet 2023
ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές. υπέροχη θέα. Τιμες λογικές για τις παροχές που έχει.
FANOURIOS MYLONAS
FANOURIOS MYLONAS
Visité en juillet 2023
Στα θετικά καλή θέα, πολύ καλό service και τίμιο πρωινό.
Στα αρνητικά η απόσταση από την αίθουσα του πρωινού (σε άλλο συγκρότημα), η πισίνα που απλά υπήρχε για την αισθητική και μόνο, κακής ποιότητας το κρεβάτι και η μη παροχή εναλλακτικού καφέ (πέρα από γαλλικού) στην τιμή των 220 ευρώ/μέρα;;;;
gianna Dimou
gianna Dimou
Visité en juin 2023
Πεντακάθαρο , φοβερή θέα και τοποθεσία .
Paris Mastrogiannis
Paris Mastrogiannis
Visité en juin 2023
Ένα εξαιρετικό κατάλυμα σε εξαιρετική τοποθεσία. Το πρωινό του ξενοδοχείου ήταν πολύ καλό και με αρκετές επιλογές. Τα δωμάτια πεντακάθαρα και με τρομερή θέα. Με τα πόδια μπορεί να πάει κανείς στη χώρα απλά που είναι λίγο απαιτητικό από άποψη φυσικής κατάστασης ειδικά στο "γύρνα". Το προσωπικό ήταν πάντα εκεί όταν το χρειαστήκαμε και γενικά η εξυπηρέτηση ήταν καταπληκτική. Γενικά αξίζει σίγουρα να μείνετε στο συγκεκριμένο κατάλυμα και θα απολαύσετε την ηρεμία και την χαλάρωση που θα σας προσφέρει ο χώρος.
Duman Sarah
Duman Sarah
Visité en juin 2023
we spent 4 fabulous days in Kea Village, with a warm welcome from Somaé. Thanks to her for kindness and help. the view is incredible, quiet, and our room was very comfortable and clean everyday.
Θανάσης Γανωτής
Θανάσης Γανωτής
Visité en juin 2023
Όλα ήτανε άψογα... Τα δωμάτιά πεντακάθαρα η θέα μαγευτική.... Η Θωμαή η υπεύθυνη του ξενοδοχείου ευγενική κ πρόθυμη να μας εξυπηρετήσει.... Ευχαριστούμε για όλα περάσαμε υπέροχα!!
Δημητρα
Δημητρα
Visité en juin 2023
Μείναμε αρχές Ιουνίου σε αυτό το πανέμορφο μέρος. Τα δωμάτια πολύ όμορφα με γούστο και πολύ καθαρά. Η τοποθεσία πολύ ωραία. Το προσωπικό πολύ ευγενικό. Ευχαριστούμε για την διαμονή. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Chris Kardabikis
Chris Kardabikis
Visité en septembre 2022
Εξαιρετική εξυπηρέτηση με πολύ φιλικό προσωπικό που μας έκανε να νιώσουμε πολύ φιλόξενα.
Υπέροχο δωμάτιο με καταπληκτική θέα , πολύ καθαρό !
Ήταν μια πολύ ευχάριστη διαμονή.
Το προτείνω
Oliver Bailey
Oliver Bailey
Visité en septembre 2022
Very nice bungalo style rooms, with a modern island style of decoration. Very nice views and a beautiful location for weddings.
xixixi Xixixisch
xixixi Xixixisch
Visité en août 2022
Πεντακάθαρα δωμάτια, απίστευτη θέα, ευρύχωρο, το αρνητικό ...ότι το πρωινό σερβίρεται σε άλλο συγκρότημα εκεί είναι και μεγάλη πισίνα
Petros Kotsis
Petros Kotsis
Visité en août 2022
Από κάποια συγκεκριμένα δωμάτια (διπλανό συγκρότημα)μεγάλη απόσταση για το πρωινό. Στα υπόλοιπα άριστα!

KEA VILLAGE

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Ioulis – Hora, Grèce
Voir sur la carte
+30 6972 243330
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Envoyer une réponse