Retour à la fiche établissement ALKYONI

Avis des membres sur ALKYONI

4.4/5
25 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Qualité de la cuisine
Originalité
Cadre/Ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Ελενη Χατζηιωαννιδη
Ελενη Χατζηιωαννιδη
Visité en février 2024
Περάσαμε υπέροχα ! Το φαγητό εξαιρετικό με παραδοσιακές αλλά και πρωτότυπες γεύσεις , η θέα ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ και τα δωμάτια όμορφά ,καθαρά και προσεγμένα . Από τα καλύτερα σημεία του νησιού και με ένα σερβις άψογο , με νέα ,χαμογελαστά παιδία που είχαν κάθε διάθεση να μας εξυπηρετήσουν και να κάνουν την διαμονή μας μοναδική . Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα και εύχομαι να μπορέσουμε να σας ξαναέρθουμε σύντομα !
Alexis A.
Alexis A.
Visité en décembre 2023
Ας αρχίσω από τα θετικά. Το φαΐ ήταν σε γενικές γραμμές καλό και η θέα εξαιρετική. Όμως η κατάσταση όσον αφορά το προσωπικό ήταν κωμικοτραγική. Ο σερβιτόρος ήταν αγενής και απότομος και μας μιλούσε λες και μας ήξερε από χθες ενώ υπήρξαν και άλλες 2-3 περιπτώσεις τσακωμού με άλλους πελάτες στις 2 ώρες που ήμασταν εκεί. Επίσης, σε κάποια στιγμή, έχοντας παραγγειλει σαρδέλες όπως ήταν φυσιολογικό μαζεύτηκαν κάποιες γάτες της περιοχής κοντά στο τραπέζι που δεν με ενόχλησαν. Ο σερβιτόρος κλωτσοντας το πάτωμα μου είπε αυτολεξεί "Ρε πας καλά διώξτες" και έκανα ότι δεν το άκουσα. Ωστόσο λίγο μετά όταν μια από αυτές ανέβηκε σε διπλανό τραπέζι και όντως ήταν υγειονομικό θέμα ο σερβιτόρος δεν έκανε τίποτα για να την διώξει. Δύο λαλούν και τρεις χορεύουν. Αδικείται από τέτοιες επιχειρήσεις το νησί.
VeraChimera
VeraChimera
Visité en décembre 2023
Alkyoni is a special place with its own unique atmosphere. My family and I have been coming here for many years and Agistri wouldn’t be the same without it.

Very nice owners and team, warm and friendly environment. Always great music.
Ασπασια Αθανασια
Ασπασια Αθανασια
Visité en novembre 2023
Μια ζεστή παρέα ανθρώπων σε εξυπηρετεί με το χαμόγελο στα χείλη!
Κι ένας μάγειρας καλλιτέχνης!
Martin Garnham
Martin Garnham
Visité en octobre 2023
Amazing restaurant. Incredible location with beautiful views over the sea. Really fantastic food with own signature variation on traditional Greek food. Wonderful friendly service. I live in Athens and this restaurant beats anything there! Very much recommend
Stavros Sionis
Stavros Sionis
Visité en septembre 2023
Excellent food and service. Christos was an excellent waiter
Nikoleta Lioni
Nikoleta Lioni
Visité en septembre 2023
Excellent food and amazing service in a very beautiful view!
Dagmara Rogut
Dagmara Rogut
Visité en septembre 2023
Coś wspaniałego. Autentyczne, świeże, przepyszne jedzenie. Wspaniały serwis i i uśmiechnięty personel służący zawsze dobra rada. Lokalizacja tawerny na wzgórzu, pod sosnami z romantycznym widokiem na morze - jedyna taka w całej Agistri. Doświadczenie kulinarne, którego nie da się zapomnieć.
panagiota kyriakatou
panagiota kyriakatou
Visité en septembre 2023
Ωραίο φαγητό, άψογη εξυπηρέτηση.
christina mast
christina mast
Visité en septembre 2023
Πήγαμε για φαγητό, γιατί το εστιατόριο είναι πολυδιαφημισμένο για τα ψαρικά του. Δεν μείναμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, διότι από όλα τα φαγητά του μεγάλου καταλόγου, πολύ λίγα ήταν διαθέσιμα. Ωστόσο, ό,τι παραγγείλαμε ήταν νόστιμο, οι τιμές σχετικά καλές. Ο σερβιτόρος είχε χιούμορ και χαλαρό στυλ. Αξίζει η θέα με την ανατολική πλευρά της Αίγινας.
Maria Ach
Maria Ach
Visité en septembre 2023
Food was tasty in decent prices. View was really nice but you have to see it day better
Russell Hill
Russell Hill
Visité en septembre 2023
Great food with a lovely view.
Pierre-Alexandre Moreau
Pierre-Alexandre Moreau
Visité en septembre 2023
Meilleur restaurant d’Agistri, avec un personnel super sympa
Nicolas Spada
Nicolas Spada
Visité en septembre 2023
Très bonne cuisine et personnel très accueillant (c'est assez rare pour le signaler). Site magnifique
Katerina Rs
Katerina Rs
Visité en septembre 2023
Δε μείναμε στα δωμάτια, αλλά ότι καλύτερο σαν τοποθεσία για όλες τις ώρες. Για καφεδάκι για πρωινό, για χαλαρό ποτάκι. Πολύ ωραίο φαγητό και όλα τα παιδιά εξυπηρετικότατα! Την επόμενη φορά θα μείνουμε κιολας! και Dog friendly!
Terry Vakirtzoglou
Terry Vakirtzoglou
Visité en septembre 2023
Τι να πρωτοπεί κάνεις για την Άλκυόνη.Το μέρος από μόνο του είναι μαγικό, έχει μια ξεχωριστή ενέργεια και ηρεμία που πλέον είναι δυσεύρετα ακόμη και σε νησιά αρκετά πιο απομακρυσμένα. Αυτό όμως που την κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή είναι οι άνθρωποι, τόσο η διεύθυνση όσο και όλη ομάδα είναι όλοι τους άνθρωποι που με απίστευτο μεράκι,αγάπη και τεράστιο σεβασμό στον φυσικό πλούτο έχουν δημιουργήσει ένα φανταστικό χώρο , με υπέροχες γεύσεις ( δεν υπάρχει ένα πιάτο στο μενού που να μήν αξίζει και τα έχουμε δοκιμάσει όλα μιας και ερχόμαστε κάθε καλοκαίρι από το 2018 που την ανακαλύψαμε και κάθε χρόνο είναι και καλύτερα ) σε υπέρ του δέοντος λογικές τιμές, με ηχοτοπίο μουσικαρες που ταιριάζουν απίστευτα με το φυσικό τοπίο. Όλα αυτά κάνουν την γαστρονομική εμπειρία και την διαμονή στην Αλκυόνη αξέχαστη. Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει το καλοκαίρι και να μην έρθουμε τουλάχιστον μία φορά. Για εμάς Αγκίστρι ίσον Αλκυόνη ίσον αγάπη.

Ps Αξιοσημείωτο επίσης η φροντίδα των αδέσποτων γατών της περιοχής όπου είναι από τους ελάχιστους στο Αγκίστρι που ταΐζουν, στειρώνουν και περιθάλπουν ιατρικά όλα τα ζωάκια.
Fani Chatzina
Fani Chatzina
Visité en septembre 2023
Διακοπες στο αγκιστρι και την αγαπημενη Αλκυόνη μετα απο 2 χρονια. Ολα ποιοτικα και εξυπηρετικα οπως τοτε. Ευτυχως για το πρωτο βραδινο δειπνο των διακοπων μας, η τοξικη αρρενωποτητα ενος νταη τύπου με ξέχειλη ματσιλα, που απαιτουσε αγενως και με απαραδεκτο τροπο να καθησει στο εστιατοριο δεν μας χάλασε τη διαθεση. Παρα την επαγγελματικη σταση της υπευθυνου απεναντι του, ο κυριος αυτός ηταν ειρωνικος και απειλητικός φωναζοντας πανω απ τα κεφαλια μας σε ενα γεματο μαγαζι. Παιδια συνεχιστε την καλη δουλεια, παραξενοι υπαρχουν παντου!
Leonidas Georgopoulos
Leonidas Georgopoulos
Visité en septembre 2023
Απαράδεκτη συμπεριφορά μιας κοπελιτσας που αυτοαποκαλούταν υπεύθυνη,είχε άγνοια του νόμου ότι απαγορεύονται τα reserve όταν της υπέδειξα ευγενικά τον ορθό τρόπο καθώς έχω γνώση του αντικειμενου,η άμυνα της ήταν να αντιδράσει υστερικα μην σεβόμενη τους ήδη θαμώνες του εστιατορίου.Δεν μπορείς κυρία μου να έχεις 10 τραπέζια reserve πέρα του νόμου,δεν είναι ηθικό πως να το κάνουμε,και πες ότι καθόμουν από αντίδραση γιατί είχα τον ίδιο χαρακτήρα με τον δικό σου τι θα με εκανες "ντα";Ένα αστέρι γιατί δεν έχει μηδέν.Βεβαια μυαλό δεν βάζετε καθώς βλέπω παραπονιούνται και άλλοι στα σχόλια για την συμπεριφορά σας.Σας χρειάζεται κάποιος να κάνει χρήση του νόμου,μόνο καλό θα σας κάνει πιστέψτε με!!
Αγγελική Β.
Αγγελική Β.
Visité en août 2023
Ένα αστεράκι και μόνο, για το γεγονός ότι ο σερβιτόρος μας ζήτησε επιτακτικά , να μην ταΐζουμε τις γάτες! Και όταν ρώτησα το λόγο, είπε ότι "εκείνος τα μαζεύει από κάτω"..! Να θυμίσω κάπου εδώ, ότι το κατάστημα σερβίρει θαλασσινά, που σημαίνει ότι οι γάτες δεν αφήνουν τίποτα!
#όχι_σε_μη_petfriendly_μαγαζιά ????????‍♀️
titi lane
titi lane
Visité en août 2023
we stayed there for 2 nights. the room was well decorated, clean with a fan and A/C and a small fridge.
Dimitris Lagias
Dimitris Lagias
Visité en août 2023
Αχ αυτός ο καναπές!!!
Pavlos Apostolidis
Pavlos Apostolidis
Visité en août 2023
The restaurant provides you with a breathtaking view, exceptional service and tasty dishes. The waiter named Chris
was very pleasent and the dishes he recommended were based. Definitely pay this restaurant a visit while you are enjoying your stay in the island.
nikki c
nikki c
Visité en août 2023
really good food, atmosphere & waiters and decently well priced as well!! i’m impressed
Naya Kotsira
Naya Kotsira
Visité en août 2023
Για το restaurant είναι αυτή η αξιολόγηση. Πραγματικά εντυπωσιάστε από το σύνολο της εμπειρίας. Υπέροχη θέα. Ευφάνταστη ελληνική κουζίνα.
Menny Ben Haim
Menny Ben Haim
Visité en août 2023
מלון שממוקם על חוף הים . חדרים יקרים ליולי אוגוסט. הרבה משפחות עם ילדים . יש חדרי משפחה. עדיף להגיע לא בתקופות של חופש גדול. קצת לפני או קצת אחרי למי שמחפש שקט.

ALKYONI

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Skala, Grèce
Voir sur la carte
+30 229 709 1377
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Envoyer une réponse