Retour à la fiche établissement ILIOS STUDIOS

Avis des membres sur ILIOS STUDIOS

4.7/5
19 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Antonis Lakos
Antonis Lakos
Visité en janvier 2024
Όλα είναι εξαιρετικά!!!!!
Stefanos Kioulafas
Stefanos Kioulafas
Visité en septembre 2023
Πολύ εξυπηρετικοί όλοι.
Τα δωμάτια χρειάζεται προοδευτικά να αναβαθμίζονται.
Είναι πάνω στον περιφερειακό, με αποτέλεσμα να έχει κάποιο αναμενόμενο θόρυβο.
xrysa karatza
xrysa karatza
Visité en septembre 2023
Περάσαμε υπέροχα ….πολύ καθαρό και πολύ ευγενικοί όλοι τους
Bill Kont
Bill Kont
Visité en août 2023
Σε γενικές γραμμές δεν ήταν άσχημα αλλά το θεωρώ υπερτιμημένο όπως και τα περισσότερα καταλύματα στην Ελλάδα έχει ξεφύγει η κατάσταση γενικά. Πολύ καλό το πρωινό κάθε φορά και κάτι διαφορετικό στον μπουφέ.
Ελευθερια Ιωαννου
Ελευθερια Ιωαννου
Visité en août 2023
Υπέροχος χώρος!! Πας και ηρεμεί η ψυχή σου!! Καθαρά δωμάτια με ωραία θέα!!! Η πισίνα μαγική!! Το προσωπικό μέσα στο χαμόγελο, φουλ εξυπηρετικό!!!!!! Γευστικό και πλούσιο πρωινό, κάθε μέρα και με κάτι διαφορετικό!!! Τα παιδιά ξετρελαθηκαν.. δεν ήθελαν να φύγουμε!! Σας ευχαριστούμε για; Την φιλοξενία!!!
Beta Eyuymiadoy
Beta Eyuymiadoy
Visité en août 2023
Πολύ κακή εμπειρία.Δεν μπορέσαμε να κοιμηθούμε κανένα βράδυ μιας και το στρώμα ήταν παρά πολύ άβολο.Ένιωθα τις σουστες στο σώμα μου και εγώ και ο άντρας μου.Σηκωνόμασταν πιασμένοι κάθε πρωί.Πολύ κακός φωτισμός στο δωμάτιο.Ελλιπής καθαριότητα δωματίου.Το πρωινό,για κάποιον που προσέχει την διατροφη του,έχει ελάχιστες επιλογές.Το προσωπικό ειρωνικό και αγενές.Μόνο η αλβανικής καταγωγής κοπέλα αξίζει.Στα θετικα καθαρή πισίνα.
baxygr -
baxygr -
Visité en août 2023
Very honest. Bike friendly. Clean. Polite personel.
Γιάννης Σκούρας
Γιάννης Σκούρας
Visité en juillet 2023
Αξίζει να πάτε. Ήσυχο περιβάλλον με ωραία και καθαρή πισίνα. Ότι πρέπει για ξεκούραση
VaggosVS VS
VaggosVS VS
Visité en juillet 2023
Πολύ όμορφο και γραφικό με πανέμορφο χώρο γύρω από μια πανέμορφη πισίνα ,όμορφα δωμάτια , απίστευτη καθαριότητα, πολύ νόστιμο το πρωινό και γενικα ότι ετοιμάζουν στην κουζίνα τους αξίζει και παρα πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό.
Κάναμε την καλύτερη επιλογή ,αν υπάρχει διαθεσιμότητα μην το σκεφτείτε καν ...
Nick Gkoumas
Nick Gkoumas
Visité en octobre 2022
Ιδανικό μέρος για οικογένειες. Άνετο και πολύ προσεγμένο δωμάτιο. Ωραίος κήπος και τέλειο σπιτικό πρωινό. Η οικοδέσποινα πολύ φιλική και ευγενική. Μέρος να το ξαναεπισκεφθεις!!!
Pepi Kotsaniti
Pepi Kotsaniti
Visité en septembre 2022
Εξαιρετικά δωματια,άψογη εξυπηρέτηση!!!Σας ευχαριστούμε!
Γιώργος Καραμπατσος
Γιώργος Καραμπατσος
Visité en septembre 2022
ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ Κ ΠΟΛΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ Κ ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ
Nik Bls
Nik Bls
Visité en septembre 2022
Καταπληκτικό ξενοδοχείο με εξαιρετική εξυπηρέτηση. Μεγάλο καθαρό δωμάτιο, ευρύχωρο μπάνιο κ μπαλκόνι με θέα την πισίνα. Πολύ ωραίο πρωινό δίπλα στην πισίνα , με νέες προσθήκες κάθε μέρα. Πισίνα καθαρή με ξαπλώστρες και πετσέτες του ξενοδοχείου κ μπαρ για ότι χρειαστείς,καφέ σνακ ή ποτό. Κάθε μέρα νέες πετσέτες στο δωμάτιο καθαριότητα. Γενικά ένα υπέροχο ξενοδοχείο , με μόνο μικρό αρνητικό ότι είναι περίο1,5 χλμ από τα μαγαζιά στο Πευκί, οπότε θέλει σίγουρα όχημα
Μαρθα Αδαμοπουλου
Μαρθα Αδαμοπουλου
Visité en août 2022
Είμαι εδώ αυτές τις μέρες με την οικογένειά μου. Το προσωπικό είναι χαμογελαστό και ευγενέστατο. Το ξενοδοχείο πεντακάθαρο!!! Το φαγητό τρομερά νόστιμο και φρέσκο, καλύτερο από σπιτικό. Το δωμάτιο λειτουργικό και επειδή έχω μικρό παιδί,έχει και πρόσβαση σε μια μικρή κλειστή αυλιτσα ώστε να παίζει με ασφάλεια. Πραγματικά ένα υπέροχο μέρος!!!!
Μαρινεύη Δαμιανού
Μαρινεύη Δαμιανού
Visité en août 2022
Υπέροχο μέρος για ηρεμία, ξεκούραση και χαλάρωση. Τι να πει κανείς για την άψογη εξυπηρέτηση και την ευγένεια όλου του προσωπικού! Καθαριότητα στα δωμάτια, στη πισίνα και σε όλους τους κοινόχρηστου χώρους. Σίγουρα θα το προτιμήσουμε ξανά για την διαμονή μας στο Πευκί!
John Papadimitriou
John Papadimitriou
Visité en juillet 2022
Great location, room, breakfast and pool! The service was amazing and the staff really kind and helpful. I really recommend Ilios Studios for your stay near Pefki and Artemisio.
Δανάη Μάνεση
Δανάη Μάνεση
Visité en juillet 2022
Ζεστασιά σαν να είσαι φιλοξενούμενος σε φιλικό σπίτι, ευγένεια και καθαριοτητα
Kate Pet
Kate Pet
Visité en juillet 2022
Ένα πανέμορφο περιβάλλον που μυρίζει καλοκαίρι μιας άλλης εποχής! Το ξενοδοχείο είναι ακόμη πιο όμορφο από κοντά, ο χώρος της πισίνας υπέροχος για να χαλαρώσεις πραγματικά, το προσωπικό πολύ φιλικό και ευγενικό, τα δωμάτια προσεγμένα, σερβίρεται και υπέροχο σπιτικό μεσημεριανό δίπλα στην πισίνα, όλα άψογα, μακάρι να σας ξαναδούμε!!❤️
J Br
J Br
Visité en juillet 2022
Πολύ όμορφη τοποθεσία, ήρεμες κι ξεκούραστες διακοπές για όσους το έχουν ανάγκη... Πεντακάθαρο! Το προσωπικό άψογο, χαμογελαστό και γλυκομιλητο... Σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο αστερατα δωμάτια αλλά το όλο πακέτο αξίζει τα 5 αστέρια μου...
Σίγουρα αν ξαναερθουμε θα προτιμήσουμε να μείνουμε εδώ...

ILIOS STUDIOS

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Sur la route principale entre Pefki et Artemisio, Pefki, Grèce
Voir sur la carte
+30 222 604 0551
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Envoyer une réponse