Retour à la fiche établissement HÔTEL DIVANI PALACE

Avis des membres sur HÔTEL DIVANI PALACE

3.7/5
23 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Arnaud
Arnaud
Visité en mars 2024
En plein centre, super bien placé mais le wifi est très lent
Στέφανος .
Στέφανος .
Visité en mars 2024
Κορυφαίο ξενοδοχείο σε καταπληκτική θέση!!!
Παύλος .
Παύλος .
Visité en mars 2024
Πολύ καλό ξενοδοχείο σε άριστη τοποθεσία.
Green M.
Green M.
Visité en janvier 2024
Great service!
Νικολετα .
Νικολετα .
Visité en janvier 2024
Ενώ στο τηλέφωνο μας είπαν πως το ξενοδοχείο παρέχει ιδιωτικό parking και πως είναι δωρεάν. Όταν φτάσαμε μετά από αρκετή ώρα εξαντλήσεις που ψάχναμε το parking πήραμε τηλέφωνο και ρωτήσαμε που ειναι το parking και μας είπαν πως το ξενοδοχείο δεν διαθέτει parking το ίδιο αλλά πως συνεργάζεται με το parking της περιοχής όπου βρίσκεται 3 λεπτά μακριά από το ξενοδοχείο. Εκτός ότι το ξενοδοχείο δεν διέθετε το ίδιο parking αλλά απλός συνεργαζόταν με την περιοχή το parking της περιοχής ήταν επί πληρωμή Ενώ στο site και στο τηλέφωνο μας είπαν πως το parking ειναι δωρεάν. Γενικότερα το προσωπικό ήταν όλοι ευγενέστατοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν. Το πρωινό ήταν πλούσιο καθώς είχε τεράστιο μπουφέ. Επίσης όταν πήγαμε μας ειχαν είδη ενημέρωση πως το μασάζ θα είναι κλειστό λόγο της μέρας αλλά δεν μας είχαν ενημερώσει ότι θα είναι κλειστεί και η σάουνα. Τέλος τα δωμάτια ήταν καθαρά αν και το μπάνιο ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ τόσο μικρό που αν ένας μεγαλόσωμος άνθρωπος ήθελε να κάνει μπάνιο δεν θα μπορούσε!!
see s.
see s.
Visité en janvier 2024
Πολύ βολικά κρεβάτια και μαρεσε που είχαν μικρά kits στο μπάνιο. Καθαριότητα και εξυπηρέτηση. Απίστευτο πρωινό και άνεση.
George D.
George D.
Visité en janvier 2024
Good location for access to all areas around Larissa
Staff were fantastic and great service
Rooms are a bit dated but still comfortable
Theodor
Theodor
Visité en janvier 2024
Το Divani Palace Larissa είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που στεγάζεται στην καρδιά της Λάρισας, προσφέροντας μια εκλεπτυσμένη εμπειρία διαμονής. Με την κομψή του αρχιτεκτονική και την ποικιλία υπηρεσιών που παρέχει, αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για τόσο επαγγελματικά ταξίδια όσο και για χαλάρωση.

Τα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου είναι ευρύχωρα, κομψά διακοσμημένα και πλήρως εξοπλισμένα για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επισκέπτη. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν εστιατόριο, μπαρ, κέντρο υγείας και γυμναστήριο, ενώ οι επαγγελματικοί χώροι συνεδριάσεων το καθιστούν ιδανικό για εκδηλώσεις και συνέδρια.

Η εξυπηρέτηση στο Divani Palace Larissa χαρακτηρίζεται από την προσοχή στη λεπτομέρεια και την ευγένεια του προσωπικού. Επιπλέον, η κεντρική του τοποθεσία επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε κύρια αξιοθέατα και επιχειρηματικά κέντρα της πόλης, καθιστώντας τον έναν εξαιρετικό προορισμό για τους επισκέπτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν τη Λάρισα.
Giannis M.
Giannis M.
Visité en janvier 2024
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.
soisanahta s.
soisanahta s.
Visité en décembre 2023
πάρκινγκ πάρκινγκ πάρκινγκ προσοχη
Γιάννης
Γιάννης
Visité en décembre 2023
Το στρώμα χρειάζεται αλλαγή, δεν είχε παντόφλες μιας χρήσης, δεν είχε κάποιο χαρτί τύπου γραφείου μόνο ρολό τουαλέτας.
Στο πρωινό δεν είχε κάτι νηστίσιμο.... Κρίμα και για του vegans μόνο φρούτα!!!
Nikola B.
Nikola B.
Visité en décembre 2023
The spa area and the water in the pools is cold as if you were in Oymyakon and in a conversation with the employees we were told that it is a normal temperature :) and there is also a children's pool with minus temperatures, a disaster... they used spa for profile of the hotel, like you must visit, they told as you can visit the spa ita not a problem :) on - temperature and btw spa its out of order :)...disaster...never again
Louis S.
Louis S.
Visité en décembre 2023
Εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης. Στα πολύ θετικά επίσης η διάθεση χώρου στάθμευσης αυτοκινήτου, πράγμα δυσεύρετο στην περιοχή. Τα δωμάτια αποδεκτά αν και χρήζουν ανακαίνισης. Το πρωινό καλό όχι όμως κάτι εξαιρετικό. Τιμές ανάλογες με αυτό πού είναι στην περιοχή που βρίσκεται.
Kerry K.
Kerry K.
Visité en novembre 2023
Super location . Anazing staff. Rooms need to be refurbished. Bed blanket too small. Breakfast very poor
yuri x.
yuri x.
Visité en novembre 2023
Great Central location for Larissa. Definitely not a 5 star hotel though. Tiny dated rooms in need of a renovation. Apart from this ok for a couple of days
Dimitrios P.
Dimitrios P.
Visité en novembre 2023
Εξαιρετική διαμονή. Φιλόξενο και εξυπηρετικό προσωπικό.
Γεώργιος .
Γεώργιος .
Visité en novembre 2023
Υπέροχο ξενοδοχείο, υπέροχο προσωπικό!
Georges K.
Georges K.
Visité en novembre 2023
Από τα πολύ καλά ξενοδοχεία που έχουμε στην χώρα μας
Alex A.
Alex A.
Visité en octobre 2023
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της Λάρισας, αυτό είναι το μόνο θετικό του, έμεινα σε δωμάτιο όπου δεν μπόρεσα ούτε να λουστω διότι το πιστολάκι έβγαζε καμμένο.
Επίσης χρεώνουν 2 ευρώ το νερό στο ψυγείακι τους ενώ άλλα ξενοδοχεία το δίνουν χωρίς χρέωση, το ψυγείακι είναι γεμάτο με άχρηστα πράγματα που είναι και πολύ ακριβά, οπότε δεν χωράνε να βάλεις τα δικά σου μέσα.
Το πρωινό ήταν πολύ βασικό, καλύτερα να έτρωγα έξω.
Σε γενικές γραμμές δεν αξίζει για την τιμή του και μόνο αλλά είναι divani (της επαρχίας αλλά καμιά σχέση με το πολύ καλύτερο στα μετέωρα), το προσωπικό ήταν άριστο.
Дамир
Дамир
Visité en octobre 2023
Это очень крутой отель, но он больше подойдёт рыбакам потому что там есть бассейн с золотыми рыбками. Очень вкусная гречка! А вообще у меня бизнес, а таксистом я подрабатываю так для себя
ΗΛΙΑΣ .
ΗΛΙΑΣ .
Visité en septembre 2023
Ωραίο ξενοδοχείο Αν και οι χώροι του σαν δωμάτια είναι σχετικά μικρά στα θετικά είναι ότι βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της πόλης έχει δηλαδή Πολύ εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε καφέ φαγητό ποτό ευγενικό προσωπικό και αρκετά πλούσιο πρωινό
Avishay Y.
Avishay Y.
Visité en septembre 2023
לקחנו חדר לשלושה. היה מאוד צפוף וקטן. המיקום במרכז קרוב לכל מקום. ארוחת בוקר סבירה.
Charis F.
Charis F.
Visité en septembre 2023
Απαιτούμε να ανοίξουν τα ξενοδοχεία και καταλύματα και πρώτο και καλύτερο το Divani, που διέμενε χθες ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης, για να μεταφερθούν εκεί οι πλημμυροπαθείς για να ζήσουν ανθρώπινα. Και όχι να αδειάζουν τους πρόσφυγες στο πουθενά. Ως κυβέρνηση τους δολοφονείτε στην θάλασσα, τους έχετε αιχμαλωτίσει αργότερα σε κρατητήρια και τους στερείτε κάθε δικαίωμα ανθρώπινο. Όποτε σας βολεύει τους χρησιμοποιείτε για την φασιστική σας προπαγάνδα και φυσικά σε πογρκόμ όπως και τώρα στον Έβρο. Τι κρίμα δηλαδή που δεν μπορείτε και τις πλημμύρες να τους φορτώσετε. Αλλά η εξουσία σας θα βρει και πάλι τον τρόπο.
Ελλάδα μηδέν. Ελλάδα νεκροταφείο.

HÔTEL DIVANI PALACE

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
19, rue Papanastassiou, Larissa, Grèce
Voir sur la carte
+30 24102 52 791
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Envoyer une réponse