Retour à la fiche établissement HÔTEL AMALIA

Avis des membres sur HÔTEL AMALIA

3.9/5
24 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Xusa Chilet
Xusa Chilet
Visité en avril 2024
L'hotel perfecte. Les habitacions y la neteja correctes, el menjar de Buffett també, encara que es repeteixen. Només que els hotels Amalia estan a les afores dels pobles.
Emmely Kr.
Emmely Kr.
Visité en avril 2024
Wir waren super zufrieden. In diesem Hotel haben wir eine Nacht unserer Rundreise verbracht. Für diesen Zweck bin ich der Meinung kann man sich überhaupt nicht beschweren. Wer das Hotel für einen Urlaub bucht, der sollte vorher sehen, dass es abgelegen ist.

Die Zimmer sind schön groß, wir sind kein Fan des ausgelegten Teppichs, aber man kann ja Badelatschen tragen. Einen Stern ziehe ich ab, da unsere Klimaanlage nicht funktioniert hat.
Das Bad war sehr schön. Und das WLAN hat gut funktioniert.

Wie schon beschrieben liegt das Hotel etwas abgelegener, aber wer die Ruhe sucht ist hier richtig. Zu den Meteora Klöstern ist es nicht weit.

Das Essen hat geschmeckt und das Personal war bemüht.
Carl ISSA (“- Urticant -”)
Carl ISSA (“- Urticant -”)
Visité en avril 2024
Rien à signaler. Magnifique établissement.
Javier Perez
Javier Perez
Visité en avril 2024
Hotel a las afueras de Kalambaka, las habitaciones de la planta baja con acceso directo al jardín. Baños recién reformados. Desayuno más que correcto. Al estar a las afueras es un sitio muy tranquilo. Si vas en viaje organizado, no podrás ir por tu cuenta a pasear por el pueblo.
John Papandreou
John Papandreou
Visité en avril 2024
Ένα πολύ μεγάλο σε χώρους ξενοδοχείο πολύ κοντά στα Μετεωρα .Ευγενικό το προσωπικό και η reception.Πρωινο και βραδινό με καλή ποιότητα μεσαίας ποικιλίας. Έχει πισίνα και πιανο στην καφετέρια. Ευρύχωρα δωμάτια καλή θέρμανση. Γενικά είναι ένα ξενοδοχείο που πάει κάποιος αν θέλει να επισκεφτεί τις Μονές των Μετεώρων οπότε και η παραμονή στο ξενοδοχείο είναι λίγη μέσα στην ημέρα. Κάνει check in 15:00 το μεσημέρι με την δικαιολογία του covid και κάνεις check out στις 11:00 (ευτυχώς που δεν το έχουν κάνει 10:00 η και 09:00 ) .Αφήνει πάντως καλές γενικότερα εντυπώσεις
Jatin V Mehta
Jatin V Mehta
Visité en mars 2024
Very good service. Great options for Veg food in the breakfast.
Joana Suku
Joana Suku
Visité en mars 2024
Θα ξεκινήσω από τα αρνητικά σχόλια που αφορούν τα δωμάτια. Δεν αντιπροσωπευουν ξενοδοχείο 4 αστέρων. Χρειάζεται άμεση ανακαίνιση. Παλιές βρώμικες φθαρμενες μοκέτες.παλιακα κρεβάτια όχι και τόσο άνετα.
Καθαρά κλινοσκεπασματα και καθαρό μπάνιο.
Στα θετικά πολύ ωραίο σημείο ωραίες εγκαταστάσεις με πολύ μεγάλο παρκο γύρω γύρω. Ωραίοι χώροι. Ωραίο πρωινό και βραδινό.
Olympia Boboti
Olympia Boboti
Visité en mars 2024
ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ,ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΣΧΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΠΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ.
Δήμητρα Μιχαηλίδου
Δήμητρα Μιχαηλίδου
Visité en mars 2024
Το προσωπικό ήταν πολύ ευγενικό. Το πρωινό επίσης πολύ καλό. Η καθαριότητα όμως του δωματίου ήταν κακή. Ακόμα και όταν το επισημάναμε δεν έγινε κάτι.
ANA MARÍA GARCÍA RUEDA
ANA MARÍA GARCÍA RUEDA
Visité en mars 2024
En pleno campo y muy alejado del pueblo de Kalambaka. Estupendo para dormir tranquilo con muy buena comida en la cena y el desayuno. Necesita una reforma pero tiene un gran terreno y extensión.
Πανος Ποτσιος
Πανος Ποτσιος
Visité en mars 2024
Παράδοση πελάτη στον χώρο του ξενοδοχείου, όπου όλοι τους ήταν ευγενικοί και πρόθυμοι σε ότι τους ζητήθηκε. Ένα ιδανικό και ήσυχο μέρος για κάποιον που θέλει να επισκεφτεί τα Μετέωρα!!
taxi agrinio
Donato Cillis
Donato Cillis
Visité en mars 2024
Hotel un po' fuori mano ma molto bello pulito e con personale eccellente, cibo buono e servizio a buffet, lo consiglio caldamente.
Andreas Μatziris
Andreas Μatziris
Visité en mars 2024
Εξαιρετικό ξενοδοχείο και περιποίηση!
mouratidou f
mouratidou f
Visité en mars 2024
Το μοναδικό θετικό σε αυτό το ξενοδοχείο είναι η ευγένεια του προσωπικού . Κατά τα αλλά βρωμικο δωμάτιο με βρώμικη μοκέτα, αραχνεσ ..το πρωινό με χαμηλής ποιότητας προϊόντα , με φαγητά όπως πατάτες ξανά ζεσταμένες ..κσι επίσης ενώ υπάρχει παιδότοπος δεν λειτουργεί .. γενικώς δεν αντιπροσωπεύει τα αστέρια που έχει στην ταμπέλα ..
Nathalie Lansell
Nathalie Lansell
Visité en février 2024
Lovely overnight stay. Evening buffet tasty.
tinglin hou
tinglin hou
Visité en février 2024
The bedroom is old and wasn’t really clean and I slipped in the bathtub.
Ifigeneia Roum
Ifigeneia Roum
Visité en janvier 2024
Το ξενοδοχείο αρχικά , από φωτογραφίες και εξωτερικά μου φαινόταν πολύ όμορφο και άνετο αλλά μόλις μπήκα στο δωμάτιο άλλαξα γνώμη. Ήμασταν 5ημερη με το σχολείο και εγώ και αλλα τρία άτομα θα μέναμε στο ίδιο δωμάτιο,το οποίο ήταν αρκετά μικρό για τέσσερα άτομα, δεν είχαμε που να βάλουμε τις βαλίτσες και τα πράγματα μας, το τέταρτο κρεβάτι ήταν ένα Ρατζο της κακιάς ώρας με σκληρό στρώμα και μια ασχολίαστη κουβερτουλα της συμφοράς που δεν θα ζεστεναι και κανέναν Δεκέμβρη μήνα (αναγκαστικά κοιμηθήκαμε 3 άτομα σε δύο διπλά ενωμένα κρεβάτια), η μοκέτα σε άθλια κατάσταση με σημάδια , βρωμιες, σκονες(λες και ήταν σημάδια εμετού και δεν ξέρω τι άλλο ούτε θέλω να μάθω),η πόρτα του μπάνιου χαλασμένη δεν έκλεινε εύκολα, έπρεπε να την κοπαναμε κάθε φορά, ιστούς με αράχνες, που όταν ζητήσαμε από την καθαρίστρια να καθαρίσει τον ιστό(ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΆΧΝΗ ΠΆΝΩ)που ήταν πάνω από το κρεβάτι το έκανε με μια βρώμικη σκούπα με αποτέλεσμα να πέσουν όλα πάνω στην μαξιλαροθήκη και να πρέπει να την ξανά φωνάξουμε να αλλάξει την μαξιλαροθήκη (αφού την άλλαξε μας απάντησε: ΝΤΑΞΕΙ ΤΏΡΑ?). Επίσης όταν αναφέρθηκαν τα πρόβληματα του δωματίου στην ρεσεψιον(με απόλυτη ευγένεια και ηρεμία), η απάντηση και το ύφος ήταν ξεκάθαρα ειρωνικά. Τέλος η καθαρίστρια έμπαινε στα δωμάτια χωρίς να χτυπάει πόρτες,όποτε ήθελε, με αποτέλεσμα να μας έπιανε την ώρα πού ντυνόμασταν και ετοιμαζόμασταν(άκρως άβολο ,απαράδεκτο και αγενές). Το φαγητό μέτριο προς αδιάφορο. Στην τελική μπορεί να είχαμε τέτοια μεταχείριση επειδή είμαστε μαθητές, αλλά δεν έχει σημασία γιατί είμαστε και πάλι πελάτες που είχαμε πληρώσει κανονικά για να μείνουμε εκεί και όλο αυτό ήταν απαράδεκτο. ( Έξτρα σημείωση: παρόλο που το σαλόνι και η κουζίνα ήταν όμορφα διακοσμημένα, οι διάδρομοι τρομακτικοί λες και ήμασταν σε ψυχιατρική κλινική). Μείναμε ένα βράδυ μόνο και ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν θα αντέχαμε παραπάνω από ένα.
Κάτια Μαραγκού
Κάτια Μαραγκού
Visité en janvier 2024
Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου είναι εκτός Καλαμπάκας αλλά αρκετά κοντά με αυτοκίνητο. Έχει άνετο πάρκινγκ και δεν είναι δύσκολο να το βρεις. Η υποδοχή, ρεσεψιόν έχει τεράστιους χώρους και αρκετά παράθυρα. Τα δωμάτια αρκετά μεγάλα, καθαρά και άνετα αν και το δικο μας δεν είχε καθόλου θέα. Έχει ξεχωριστός χώρο για καφέ, ποτό και σαλόνι για να χαλαρώνεις. Σου αφήνει μία αίσθηση παλιού μεγαλείου αλλά όχι τόσο όσο να επιδρά στην ψυχολογία σου. Μεγάλη αίθουσα πρωινού με θέα στον κήπο. Εξαιρετικό προσωπικό με προθυμία και ευγένεια! Το προτείνω και για οικογένειες!
Paris Theodoros Karagiannidis
Paris Theodoros Karagiannidis
Visité en janvier 2024
τετράστερο δεν ειναι - τρίστερο το πολύ - τα δωμάτια θέλουν ανακαίνιση. το πρωινό κακής ποιότητας για 4αστερο ξενοδοχείο. η περιοχή και τοποθεσια καλη
Καλλια Χρονακη
Καλλια Χρονακη
Visité en janvier 2024
Οι άνθρωποι στη ρεσεψιόν ευγενέστατοι και εξυπηρετικοί.
Τεράστια και άνετα δωμάτια παλιά αλλά κακοσυντηρημένα και καθαρά, μπάνια πλήρως ανακαινισμένα.
Ιδανικό για μεγάλα γκρουπ όπως το δικό μας ειδικότερα αν υπάρχουν παιδιά. Τεράστιος μούφες πρωινού για όλα τα γούστα. Ιδανική τοποθεσία για εξορμήσεις στη τριγύρω περιοχή.
Θεόδωρος Τσιντζικλόγλου
Θεόδωρος Τσιντζικλόγλου
Visité en janvier 2024
Το ξενοδοχείο έχει πολύ ωραίους χώρους, πλήρες πρωινό σε μπουφέ, τα δωμάτια είναι πλήρη από αξεσουάρ και έχει πολύ καλή εξυπηρέτηση. Αλλά.... Έχει μείνει λίγο πίσω στα θέματα αισθητικής στους χώρους του και κυρίως στα δωμάτια. Έκανε ανακίνηση στο μπάνιο αλλά δε φτάνει μόνο αυτό. Η μοκέτα του δωματίου ήταν η πιο βρώμικη μοκέτα που έχουμε δει ποτέ. Η κουρτίνα του δωματιου και τα έπιπλα ήταν 90s! Ευελπιστώ ο όμιλος να ξεκινήσει την ανακαίνιση και σε αυτους τους τομείς. Αν θα ξαναπηγαιναμε? Αν όπως αυτή την φορά δε βρίσκαμε κάπου αλλού ΝΑΙ. Αλλιώς υπάρχουν και άλλες πιο σύγχρονες επιλογές στην περιοχή.
Sofia Merm
Sofia Merm
Visité en janvier 2024
Υπέροχο ξενοδοχείο διακοσμημένο με μεράκι και γούστο. Το δωμάτιο μας ήταν στο ισόγειο και αυτο ηταν θετικό γιατί είχαμε αυλή που λόγω του καλού καιρού απολαύσαμε αλλα και αρνητικό γιατί είχε απίστευτη φασαρία απο τους διαδρόμους, μείναμε αϋπνοι και τις 3 νύχτες απο τη φασαρία. Το προσωπικό ευγενέστατο και το ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς αξιοπρεπές. Το φαγητό τώρα δεν ικανοποίησε κανέναν απο την παρέα, εξεζητημένα πιάτα, σε μαζικότητα, πάπιες και κουνέλια που τουλάχιστον για τα δικά μας γούστα δεν τρωγοντουσαν. Επίσης θα μπορουσε να έχει και μια παιδική γωνία με μπιφτεκακια, κοτόπουλα και πατάτες για τα παιδιά οπως στα περισσότερα kids friendly καταλύματα που έχουμε μείνει. Το πρωινό 3 μέρες ειχε ακριβως τα ίδια basic πράγματα. Γενικά φαγητό δεν ευχαριστηθηκαμε οπότε τρώγαμε έξω. Επίσης στην παιδική απασχόληση υπήρχε μόνο ενας κύριος που απασχολούσε τα παιδιά που θεωρώ οτι δεν επαρκούσε για τον κόσμο που είχε. Κατά τα αλλα ίσως σε μια λιγότερο φορτωμένη περίοδο να ήταν μια πιο ευχάριστη εμπειρία η διαμονή μας.
Διονύσιος Σαμπατάκος
Διονύσιος Σαμπατάκος
Visité en janvier 2024
Ωραίο άνετο δωμάτιο. Ευγενικό κι εξυπηρετικό το προσωπικό σε υποδοχή, μπαρ, εστιατόριο. Πλήρες και νόστιμο το πρωινό. Καθαριότητα δωματίου καθημερινά. Η τοποθεσία πολύ βολική μιας και είναι μια ανάσα από τα Μετέωρα και μία ευθεία ,10 λεπτά δρόμος, για τα Τρίκαλα και τη διασταύρωση για Πύλη/Ελάτη.
Manolis Mastrokalos
Manolis Mastrokalos
Visité en janvier 2024
Περάσαμε δύο μέρες στο ξενοδοχείο αυτό.
Ολα ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια.
Όμορφα και ευρύχωρα δωμάτια.
Πολυ καλό πρωινό και πολύ καλό φαγητό.
Ευγε.

HÔTEL AMALIA

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Route de Trikala, Kalambaka, Grèce
Voir sur la carte
+30 24320 72 216
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Envoyer une réponse