Retour à la fiche établissement CAMPING MYLOS

Avis des membres sur CAMPING MYLOS

4.3/5
23 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Kostas C.
Kostas C.
Visité en avril 2024
Τέλειο και πολύ ευγενικοί οι υπευθυνοι
Manos K.
Manos K.
Visité en octobre 2023
Είναι αξιόλογο καθαρό και μπροστά στη θάλασσα.
Πιστεύω πως αξίζει να το επισκεφθείτε με ή χωρίς παιδιά.
maria t.
maria t.
Visité en octobre 2023
Όλα ήταν άψογα!!
Serge M.
Serge M.
Visité en septembre 2023
Als es anfing zu stürmen haben wir uns hierher geflüchtet, dem einzigen, noch offiziell offener CP auf der Insel.
Wir hatten das Glück, einen Stellplatz zwischen den Dauercampern zu ergattern, nur einige Schritte vom Wasser entfernt.
Zum Empfang: herzlich. Der PATRON (Milos) ist wirklich ein Schatz und hilft, obwohl der englischen Sprache nicht so mächig, wo er kann.
Zum Platz: schattig, sandig und soweit, je nach Windrichtung, ruhig.
Stand klein und kiesig.
Viele wilde Katzen und einige Hunde machen den Aufenthalt spannend.
Sanitäranlagen sind übergeräurig und wurden leider, kurz vor der Schliessung, nicht täglich gereinigt. Daher einen Stern abzug. Papier und Seife sind aber vorhanden.
Kein Restaurant und MiniMarket geöffnet,
Preis für Übernachtung, Strom, zwei Personen und Camper, mit ACSI, knapp €19, was sehr fair ist.
Stadt in 15 Minuten zu Fuss erreichbar. Viele Tavernen, Fähre nach Gegenüber drängt sich auf, wenn man nicht noch einmal durch die Stadt will.
Iro L.
Iro L.
Visité en septembre 2023
Γενικώς ήταν ένας πολύ όμορφος χώρος με κόσμο και το προσωπικό πολύ ευγενικό αλλά οι τουαλέτες ήταν μια καταστροφή. Από ανθρωπινα περιττώματα στους τοίχους στα πατώματα που είχαν πατηθεί σε όλο τον χώρο και έβλεπες τις πατημασιές από το να μην ήταν ποτέ καμία τουαλέτα καθαρή και να μην έχει ποτέ χαρτί υγείας. Αναγκαζομασταν να πηγαίνουμε να αγοράζαμε δικό μας ή να πηγαίναμε να παίρναμε από της αντρικές. Επίσης και οι ντουζιέρες ήτα. Πολύ βρώμικες και χαλασμένα τα τηλέφωνα οπότε έκανες 10 χρόνια να κανεις μπάνιο. Οι κουνιζες ήταν αρκετά ωραίες με αρκετό χώρο και θα πρότεινα να υπήρχαν μερικά έχτρα μαγειρικά σκεύη .
Uroš K.
Uroš K.
Visité en septembre 2023
Prijazno, korektno, priporočam.
Kons M.
Kons M.
Visité en septembre 2023
Ευχαριστούμε πολύ για όλα.
Tommy K.
Tommy K.
Visité en septembre 2023
Μπυρα σε πλαστικό ποτήρι λογω ασφάλειας ....αλλα μπορεις να παρεις μπύρα σε γυαλινο μπουκάλι.....????????
nick p.
nick p.
Visité en août 2023
Πολύ καλή εξυπηρέτηση έχει όλα τα κομφορ για οργανωμένο κάμπινγκ πολύ καθαρά.... Και πισίνα για τους ιδιαίτερους
Stefanos L.
Stefanos L.
Visité en août 2023
Δίπλα στην Ερέτρια, από τα σχετικά καλά οργανωμένα καμπινγκ, με αρκετά καθαρά μπάνια, καλές θέσεις και φθηνό.
Στράτος .
Στράτος .
Visité en août 2023
Από την πρώτη στιγμή σε κερδίζει το προσωπικό με την άψογη εξυπηρέτηση και την ευγενική συμπεριφορά του. Ο χώρος του camping πάντα καθαρός και οι κοινόχρηστοι χώροι (τουαλέτες, μπάνια) καθαρίζονται μέχρι αργά το βράδυ. Μεγάλο ατού είναι η πισίνα που τα παιδιά μπορούν να παίξουν άνετα καθώς υπάρχει πάντα ναυαγοσώστης. Επίσης η απόσταση από τη Χαλκίδα είναι 20 λεπτά και η Ερέτρια μόλις 5 λεπτά. Συγχαρητήρια στους ιδιοκτήτες του camping και σε όλο το προσωπικό.
Αλεξ .
Αλεξ .
Visité en août 2023
Το κάμπινγκ έχει πολύ καλή σκιά και είναι κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα. Δεν είναι καμιά τρομερή παραλία αλλά ξυπνάς, φοράς μαγιό, περπατάς 10 μέτρα και βουτάς. Για μένα σημαντικό πράγμα. επίσης έχει επαρκή και βολικό χώρο πάρκινγκ και υπάρχουν καθαρίστριες όλη μέρα. Και εδώ τελειώνουν τα θετικά και ο λόγος για τα 4*. Γιατί κατά τ' άλλα οι υπεύθυνοι είναι κόσμο τους έως αγενείς, δεν ελπίζεις ότι θα σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε, το μίνι μάρκετ ελλειπές και ακριβό και ο καφές στο μπαρ πανάκριβος 3 € ενώ δεν υπάρχει ούτε Nescafé σπαστό στο μίνι μάρκετ (προφανώς εσκεμμένα). Ένα άλλο αρνητικό αλλά εδώ φταίει και η εποχή (15αυγουστος) είναι ότι οι σκηνές είναι ασφυκτικά κολλητές, δεν υπάρχουν ευκρινώς διαχωρισμένες θέσεις έτσι ο άλλος άμα γουστάρει και δεν έχει την κατάλληλη παιδεία πάει και στήνει ανενόχλητος πάνω από το κεφάλι σου (κυριολεκτικά), ενώ έχει επαρκή χώρο πιο δίπλα, προκειμένου να κρατήσει το χώρο αυτόν για τις 10 καρέκλες, ομπρέλες, τραπέζια, ηχοσυστήματά του κλπ, από τα οποία επίσης βαράει σκυλαδικα και πριόνια όλη μέρα πάνω απ'το κεφάλι σου και κανείς δεν του λέει τίποτα. Παρόμοιας παιδείας άτομα κάνουν και τις τουαλέτες στάβλο, παρότι οι κύριες καθαρίζουν πραγματικά όλη μέρα.
entexno r.
entexno r.
Visité en août 2023
Πολυ καθαρο και οργανωμενο με ευγενικο προσωπικο..
Sympan N.
Sympan N.
Visité en août 2023
Πολύ όμορφο περιβάλλον και εξυπηρετικοί άνθρωποι. Πισίνα με bar που αξίζει να περάσεις το χρόνο σου
Ian C.
Ian C.
Visité en juillet 2023
It's really set up for resident campers. The toilets and showers are set in massive buildings where the space has not been utilised at all. Could have had double of everything with space to spare. Bit confused about the giant facilities. It's like someone just learned Revit and got all the dimensions wrong.
Maria X.
Maria X.
Visité en juillet 2023
Ομορφο κάμπινγκ, καθαρό, προσεγμενο,με οικογένειες και παρεες. Έχει φοβερή πισινα και παιδοτοπο για τα μικράκια. Στα πλην η θάλασσα που δε λέει τίποτα και πολυ (παρα πολυ) κουνουπι. Θα ξαναπάω οπωσδήποτε! Είναι κ δίπλα στην Ερέτρια, πεταγεσαι για βόλτα άνετα!
ΠΑΝΤΕΡΗΣ .
ΠΑΝΤΕΡΗΣ .
Visité en juillet 2023
Άψογη εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικο. Οι κοινοχρηστοι χώροι αρκετά καθαροί. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα
Στράτος
Στράτος
Visité en juillet 2023
Καταρχάς πολύ φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, παρά τον αρκετό κόσμο δεν ένιωσα πολυκοσμία στον χώρο των σκηνών. Για κάποιον που θέλει να πάει στην παραλία δίπλα στο κάμπινγκ να αναφέρω πως είναι μικρή αλλά πολύ κοντά βρίσκεται η Ερέτρια με τον γεμάτο ζωή πεζόδρομο και την όμορφη παραλία ( οργανωμένη ή μη ). Στα αρνητικά θα αναφέρω πως παρόλο που ο χώρος καθαριζόταν τακτικά, τα μπάνια δεν ήταν συνέχεια στην καλύτερη κατάσταση. Επιπλέον μέχρι τις 12-1 έπαιζε δυνατά rave μουσική η οποία φτάνει μέχρι τον χώρο των σκηνών. Ο χώρος της πισίνας έχει επιπλέον πολύ ευγενικό προσωπικό με ωραία σνακ και καφέ.
Ευαγγελία .
Ευαγγελία .
Visité en juillet 2023
Πολύ φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Σαν μειονεκτήματα θα αναφέρω την καθαριότητα στο μπάνιο και τη φασαρία ακόμα και στους κοινόχρηστους χώρους ορισμένων κατασκηνωτών.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ .
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ .
Visité en juillet 2023
Πολύ καλή εξυπηρέτηση,καθαρό κάμπινγκ το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει μεγάλη παραλία κ δεν είναι πολύ καθαρή ο βυθός είναι βούρκος! Και το εστιατόριο είναι πολυ πολυ αργό!Βέβαια άλλο ένα θετικό είναι ότι έχει πισίνα !!!
sofia S.
sofia S.
Visité en juillet 2023
Πολύ προχειρο. Δεν υπάρχει μερος να στρωσεις πετσέτα για να αράξεις στη θάλασσα. 5 € είσοδο σε επισκέπτες για το τίποτα. Μικρή πισίνα με πολυ κόσμο
Γιάννης .
Γιάννης .
Visité en juillet 2023
Πάω κάθε καλοκαίρι.
ioannis t.
ioannis t.
Visité en juillet 2023
Μικρή διαστάσεων πισίνα με μέγιστο βάθος τα 2.10 μ.

CAMPING MYLOS

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Avenue Isidos, Érétrie – Eretria, Grèce
Voir sur la carte
+30 222 906 0420
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Envoyer une réponse