Résultats Hôtel à BOHINJ

SPORT HOTEL POKLJUKA * * *

Hôtel €€
4.2/5
22 avis

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Zgornje Gorje, 103, Goreljek, Bohinj, Slovénie
Voir sur la carte
2024
Recommandé
2024

Le Sport Hotel Pokljuka est situé au cœur d'une forêt d'épicéas centenaire, l'équipe vous accueille chaleureusement avec une cuisine maison traditionnelle. En plein milieu du parc national du Triglav, c'est l'endroit idéal pour une escapade relaxante et observer une nature intacte. C'est un point de départ stratégique pour beaucoup de randonnées dans les Alpes juliennes. Des chambres doubles, triples et familiales ainsi que 15 chambres hypoxiques simulant jusqu'à 3 500 m d'altitude ! Des compétitions et entraînements de biathlon y ont lieu toute l'année.

Merci pour votre aide, cliquez-ici pour nous en dire plus sur votre expérience.

Avis des membres sur SPORT HOTEL POKLJUKA

4.2/5
22 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Casper Art
Casper Art
Visité en mars 2024
Prijeten hotel.
TANJA 040
TANJA 040
Visité en mars 2024
Super 5 dnevne počitnice
Iva Rumiha
Iva Rumiha
Visité en janvier 2024
Bili smo u family sobi, dovoljno velika za cetvero ljudi. Cista, topla, sa prekrasnim pogledom. Hotel je blizu sanjkalista (morate ici u hotel Jelka na sanjkanje) jer kod njih nije dozvoljeno sanjkanje, sto je bezveze jer mjesta ima dovoljno. Konobar u baru je kao bio u guzvi, makar je vani sjedilo dvoje ljudi, unutra nitko. Donesao je vrucu cokoladu punu grudica kao da nije razmijesana uopce bila. Dorucak je dobar ako stignete na ista. Jedna cura je cistila, nadopunjavala hranu, trcala okolo. Prvi dan smo dosli kasnije na dorucak, nije vise bilo niti soka, niti peciva, niti se nadopunjavalo. Tako da ako zelite jesti, odmah u 7:30 morate doci. Hrana nam je bila punoooooo bolja u Jelki. Ovdje je bilo kao da ste u studentskoj menzi, a ne bas jeftino. Sve u svemu za cijenu koju smo platili ipak smo ocekivali malo veci standard, ali snijeg i priroda to malo zataskaju eto ????
Taisa Huić
Taisa Huić
Visité en janvier 2024
Hotel je idealan za obitelji s djecom. Odlična vrijednost za novac. Smješten uz samu skijašku stazu (idealna za djecu i početnike), sanjkalište je udaljeno 5min pješice kod hotela Jelka. Okružen prekrasnom prirodom i s parkićem odmah ispred hotela. Čisto uredno, jako ljubazbno osoblje. Sobe prostrane, jedbostavno namještene, ali sve što trebaš imaš. Dobar izbor na doručku, nama je i hrana u restoranu za ručak/večeru bila fina, preporuke za ričet, krilca i rebarca. Djeca se mogu igrati u sportskoj dvorani sa stijenom za penjanje, golovima i hrpom drugih rekvizita dok roditelji piju kavu/kuhano vino ispred dvorane u kafiću sa stolnim nogometom, bilijarom i pikadom. Za vrijeme našeg boravka imali su i animaciju, pekli keksiće, gledali film, izrađivali razglednice, sve pohvale za dragu i strpljivu animatororicu. A najveći plus za to što primaju peseke :) Mi se vraćamo sigurno i jedva čekamo :)
Natalija
Natalija
Visité en janvier 2024
Obiteljski hotel za svaku preporuku. Obiteljska soba je prostrana i čista. Općenito cijeli hotel je jako čist i uredan, vidi se da je sve novo. Hrana je jako fina, a osoblje vrlo susretljivo i ljubazno. Imaju i odlične sadržaje u hotelu kao što su bilijar, stolni nogomet, ping pong, animacije za manju djecu, stijena za penjanje i još puno toga. Ski staza mala i velika su odmah uz hotel tako da sjedite na terasi i 10-ak metara dalje možete promatrati djecu kako skijaju. U blizini se može i sanjati, a imaju i školu skijanja. Super im je topla čokolada i Golcar sendvič. U hotelu imaju i najam opreme za skijanje i sanjkanje. Svakako ćemo i prijateljima preporučiti hotel, a mi sigurno dolazimo i iduće sezone.

Questions fréquentes :

SPORT HOTEL POKLJUKA compte 22 avis avec une note moyenne de 4.2. Vous pouvez consulter les avis de SPORT HOTEL POKLJUKA en cliquant sur ce lien ou partager votre avis sur SPORT HOTEL POKLJUKA en cliquant ici

SPORT HOTEL POKLJUKA se situe au Zgornje Gorje 103, Goreljek , Bohinj
Envoyer une réponse