Résultats Chambres d'hôtes à Saint-Germain-de-Salles

DOMAINE DES GANDINS

Chambre d'hôtes €€
4.1/5
17 avis

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
1, allée des Gandins, 03140Saint-Germain-De-Salles, France
Voir sur la carte
04.70.56.80.75
2024
Recommandé
2024

C'est un vaste domaine d'une dizaine d'hectares, comprenant quatre gîtes, un petit camping et de l'hôtellerie de plein air, avec tentes safari et chalets en bois, ouverts en saison. Ceux préférant se faire dorloter logeront à l'étage de leur belle maison de caractère, dans de jolies chambres. Toutes disposent d'une salle de bains avec douche, vasque et sanitaires. Petit déjeuner copieux et dîner sur la terrasse, aux beaux jours. Cuisine de terroir, quatre plats et vin compris. A disposition, piscine clôturée avec transats. Baignade dans la Sioule. Jeux enfants.

Merci pour votre aide, cliquez-ici pour nous en dire plus sur votre expérience.

Organisez votre voyage avec nos partenaires à Saint-Germain-de-Salles
Transports
Hébergements & séjours
Services / Sur place

Comparer et réserver votre hébergement au DOMAINE DES GANDINS

Avis des membres sur DOMAINE DES GANDINS

4.1/5
17 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Hannibal SMITH
Hannibal SMITH
Visité en janvier 2024
Le domaine est ma foi sympathique et plutôt agréable mais accueil glacial, équipements vétustes, gérant qui pique des crises de nerfs et ne rend pas la caution sans raison légitime + insultes et menaces ! A fuir
Sido Post
Sido Post
Visité en janvier 2024
Afgelopen zomervakantie hier gestaan, waar te beginnen..

Leuke omgeving maar camping kan nog inhaalslag maken.
Camping runnen is zwaar dat snap ik helemaal, maar voorop moet staan dat je bezoeker veilig zijn en dat ervaarde ik niet zo.

Bij aankomst op maandag een minieme uitleg over de camping, soort van "zoek het zelf maar uit" wisten niet een waar de wc's waren en dat met kleine kinderen...

Het concept zoek je eigen plek is leuk, alleen dit moet je ding zijn. Daar kwamen we achter toen we met drie gezinnen tegelijk aankwamen en dus heel snel de beste plek moesten beslissen voor onze tent.
Uiteindelijk prima plek dachten we. Doordat er de dagen erna nog meer bezoekers kwamen, werden we langsaam ingebouwd en ik moet zeggen dat de plekken niet heel ruim zijn dan.

Halverweg de vakantie was er een storm en hier bleek een grote boom in de lijn van onze tent niet tegen bestand. De boom was bij de stam gescheurd maar niet geheel door maar dat scheelde niet veel. Onder deze boom stonden wel caravans en tenten en als hij om was gegaan in die storm waren er ook huisjes van campings geraakt. De eigenaar kwam kijken, sprak wat met de mensen die eronder stonden en besloot naar de bouwmarkt te gaan voor wat afzetlint en spanbanden???? Dat is het enige wat er gedaan is, verder geen hulp met verhuizen of snelle reactie naar bezoekers ivm veiligheid. Hij zei dat de brandweer hier niet voor kwam en dat hij nu niks kon doen. Houding was heel apart en in mij ogen heel raar. Met man en macht hebben we die dag tenten en caravans van anderen verhuisd, sommige zijn de dag erna weggegaan, maarja vind maar eens een plek op een andere camping in het hoogseizoen. Paar dagen later is het afzeltlint weggehaald en zijn er nieuwe gasten gaan staan, totaal onveilige situatie maar eigenaar deed er niks aan.

Oh ja het chemisch toilet word geleegd in de normale wc's en de schoonmaak ervan wordt 1x per dag gedaan. Met kinderen op de camping is dit zeer onhygienisch. Foto's website waren in 2023 zeer achterhaald, speel attributen zijn onveilig, zo ook de trampolines en het riviertje is niet veilig te betreden als kind alleen.

Let erop bij afrekenen dat je dit ver vantevoren doet. Twee dagen vantevoren om de rekening vragen is al teveel moeite, dus toen we dit de dag voor vertek nogmaals vroegen werden we vreemd aangekeken. De ochtend van vertrek digitaal betaald maar toen mochten we het terrein niet verlaten totdat ze dit online gecheckt hadden. (slagboom zit op slot ivm klanten die niet betaalden)

Voor ons deze camping niet meer.
Jeff Lafranca
Jeff Lafranca
Visité en septembre 2023
Very nice location, friendly staff!
Marieke Timmer
Marieke Timmer
Visité en septembre 2023
Een heerlijke camping voor ouders met kleine kinderen die een relaxte vakantie zoeken.
Je mag zelf je camping plek uitzoeken, de camping is erg sfeervol door de vele bomen, struiken en bloemen. Er rijden geen auto's over de camping waardoor de kids heerlijk ongestoord over de camping sjeesen met de skelters die er al staan.
Het zwembad is erg fijn en netjes. Banden mogen mee het zwembad in en er is een brede trap waardoor de kids makkelijk het water in kunnen.
Table hôte is echt een aanrader, lekker eten!
Marc Deinum
Marc Deinum
Visité en septembre 2023
Lively and lovely domaine with rooms, lodges, safari tents and spots to place your own tent. Caroline and Frederique put a lot of passion and dedication in Domaine les Gandins. The place is great for kids with a swimming pool, read corner, playground, zipline, tree house and skelters. There's a BBQ near the river at 150 meters from the domaine. There's a baker selling fresh baked baguettes and croissants in the morning. You can even join breakfast and diners.
We really liked the unforced atmosfere and will certainly return!

Trouver un hôtel à proximité

Trouvez des Offres de Séjours uniques avec nos Partenaires

Questions fréquentes :

DOMAINE DES GANDINS compte 17 avis avec une note moyenne de 4.1. Vous pouvez consulter les avis de DOMAINE DES GANDINS en cliquant sur ce lien ou partager votre avis sur DOMAINE DES GANDINS en cliquant ici

DOMAINE DES GANDINS se situe au 1, allée des Gandins , 03140 Saint-Germain-De-Salles
Envoyer une réponse