Retour à la fiche établissement LES FOURNEAUX

Avis des membres sur LES FOURNEAUX

4.8/5
25 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Teo v Twisk
Teo v Twisk
Visité en octobre 2023
Blijft leuk en gezellig bij Remco.
Groote plaatsen, goed sanitair, lekker zwembad, gezellige, gezamelijke BBQ, lekker wandelen over het terrein,..
Harmjan De Groot
Harmjan De Groot
Visité en octobre 2023
Heerlijke rust, uitstekende gastvrouw en heer kortom perfect! Goede wandel en fiets mogelijkheden, sanitair keurig etc etc
daniel blanc
daniel blanc
Visité en septembre 2023
Superbe accueil, propriétaires au service des clients. Sanitaires au top propreté. Superbes randos nues sur le domaine. Calme de la nature au chants des oiseaux et entendu brame du cerf au loin.
Jacco Budding
Jacco Budding
Visité en septembre 2023
Mooie camping met zeer ruime plaatsen. Mooie wandelroutes op het grote eigen terrein. En een gezellige pizza avond
Greetje Bakker
Greetje Bakker
Visité en septembre 2023
Wat weer een enthousiast ontvangst van Jolanda. In eerste instantie zouden we een week blijven, maar door de gastvrijheid en de organisatie voor het eten , zowel op het terrein als uitjes naar Couzon, maakten dat we 3 weken zijn gebleven. Remco ook bedankt voor alles wat je op en rond het terrein allemaal doet. Volgend jaar komen we graag weer naar jullie camping toe.
Berry Schaeffer
Berry Schaeffer
Visité en septembre 2023
Wij waren afgelopen augustus voor het eerst op deze camping. We werden zeer hartelijk ontvangen door Jolanda. Ze had voor ons een mooie plaats gereserveerd. Die zijn trouwens zeer groot. Het is een mooie camping en ook de omgeving is de moeite waard. Ze zien ons gegarandeerd weer terug.
Irene Zuijderwijk
Irene Zuijderwijk
Visité en septembre 2023
Mooie ruim opgezette camping voor mensen die rust, ruimte en gezelligheid zoeken. Geen kinderanimatie maar een mooi zwembad, een trampoline en een grote weide voor een spelletje voetbal. Aanspraak voor wie wil, bij het dagelijkse borreluurtje en mogelijkheden om met elkaar te eten.
Louise van Os
Louise van Os
Visité en août 2023
Deze zomer 2,5 week op les Fourneaux gestaan. Wat een fantastische camping! Grote plekken, mooi en schoon sanitair, zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren en prachtige omgeving! Het was voor ons de eerste keer op deze camping maar we komen er zeker vaker!
Erik van Dongen
Erik van Dongen
Visité en août 2023
Een heel mooie camping, mooi zwembad, goede douche's, rustige omgeving, mooi streek om te fietsen ik ga zeker een keer terug
Meike Kwee
Meike Kwee
Visité en août 2023
Camping bestaat uit twee delen. Een deel met speeltoestellen voor kinderen en een deel met meer rust. Alle plekken zijn groot en op het “rust” deel van de camping hebben deze over het algemeen wat meer privacy. Mooi zwembad. Alles zeer schoon en goed geregeld. De camping heeft geen restaurant. Er is een restaurant op fietsafstand. Bijzonder zijn de plekken in “ het wild” voor diegene die echt afzondering willen en niet afhankelijk zijn van elektra.
Lia Kuijper
Lia Kuijper
Visité en août 2023
Super naturistencamping met hele grote, mooie plaatsen. Vriendelijke ontvangst door Jolanda en Remko. Prachtig zwembad en volop mogelijkheden om naturistisch te wandelen. Puur natuur.
Richard Carceles
Richard Carceles
Visité en juillet 2023
Un calme extraordinaire sur des emplacements immenses, très beau terrain où l’on peut randonner nu, très belle piscine, sanitaires top et super clean, accès facile même pour les gros campings cars, pains et viennoiseries le matin sur commande la veille, pizza et BBQ les WE … je reviendrai en faisant attention aux crottes de chiens sur le terrain
bob squires
bob squires
Visité en juillet 2023
Largest pitches ever seen ,so much space and room, beautiful pool and very clean showers and toilets
Mc Garot
Mc Garot
Visité en juillet 2023
Super accueil emplacement très vaste
Rando nu super et propreté des sanitaires
Nous reviendrons
KoenHeidi DevolderHuys
KoenHeidi DevolderHuys
Visité en juillet 2023
Heerlijke plek, zalige rust, heel vriendelijke campingeigenaars. Een echte aanrader!
Ferbian Lane
Ferbian Lane
Visité en juillet 2023
Onze eerste ervaring op een naturistencamping. Wat een prachtige plek en wat een fijne mensen allemaal! Ook voor ons dochtertje van drie was er genoeg te beleven. De kabouterspeurtocht sprak enorm tot de verbeelding en het tweede ondiepe bad was ideaal om haar zelf te kunnen laten spelen met water.
Jan Stout
Jan Stout
Visité en juin 2023
Mooie camping met erorm grote plaatsen. Schoon sanitair. Erg lekker brood.
U Rickes
U Rickes
Visité en juin 2023
Net terug van 2 weken op deze camping.
Jolanda is een onwijs fijne en prettige gastvrouw.
Onwijs leuk ontvangst,
Jolanda is er altijd voor je als je iets wilt weten.
Ik heb nog nooit zo een ruime plek voor een tent gehad.
Het geheel inclusief het mooie zwembad wordt op en top onderhouden. Zij werken er hard voor maar het is dan ook allemaal picobello. De camping reglementen zijn weliswaar wat aan de strenge kant, maar uiteindelijk profiteert iedeen ervan.
Wij komen er graag een volgende keer weer terug
Oh ja, by the way,
Heb Jolanda's man leren kennen. Volgens mij heeft zij de allerliefste man van de wereld. Hij is onwijs aardig en zorgt voor alles en iedereen. Het enige is dat het soms te korte lontje een stukje langer zou mogen zijn...????
Sarah Crane
Sarah Crane
Visité en juin 2023
Beautiful setting, haven’t slept so well in ages. Absolutely massive pitches. Sweet owners, lots of privacy. Nice local walks around the large piece of land (little hilly, wildflowers). Good to know, quite remote so will need car to drive to local towns.
Only improvement: nice to have option of private shower (communal shower room)
C.W. Frentz
C.W. Frentz
Visité en avril 2023
Mooie ruim opgezette camping.
Rustig.
Vriendelijke eigenaren.
Ian Smith
Ian Smith
Visité en octobre 2022
Very nice and helpful owners
Jean Pierre van Reijmersdal
Jean Pierre van Reijmersdal
Visité en septembre 2022
Het was weer heerlijk om een weekje op deze camping te zijn. Zeeer ruime plaatsen zowel voor de electraplaatsen en de off-grid plaatsen. Een nieuw groot verwarmd zwembad, 27 graden, is voor ons een reden om hier naar toe te gaan. Dan hebben we het nog niets gehad over de wekelijkse BBQ avond, pizzaavond of snackavond. Daarnaast elke dag van 17.00 tot 19.00 tijd voor een drankje. Een aanrader.
Filip Declercq
Filip Declercq
Visité en septembre 2022
zeer mooie naturisten camping , heel rustig , zeer mooie en grote plaatsen , vriendelijk ontvangen , heel mooi en proper sanitair , jammer dat bezoekers het soms vuil achterlaten, geen resto ,wel af en toe kleine gerechtjes , wel een goed restaurant op loopafstand
Roel & Tabitha van Buuren
Roel & Tabitha van Buuren
Visité en septembre 2022
Rust en ruimte ! Een prachtige terrein met eeuwenoude eiken en zeer ruime plaatsen. Een prachtige zwembad en de omgeving is goed met de fiets te ontdekken. Een agrarisch gebied met een schitterend coulissen landschap. Het is allerminst een toeristisch gebied dus weinig reuring. Jolanda en Remco de zijn vriendelijke en gastvrije eigenaren.
Marja de Vries
Marja de Vries
Visité en août 2022
Super camping met mooie ruime plaatsen. Zeer vriendelijk ontvangen
Envoyer une réponse