Retour à la fiche établissement CAN MASSOT

Avis des membres sur CAN MASSOT

5/5
14 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Míriam Vizoso
Míriam Vizoso
Visité en mars 2024
Família molt acollidora i amb molta calideda. Ens vam sentir molt a gust.
Ens van fer despertar les ganes de conèixer més l’entorn.
Imma Verdalet
Imma Verdalet
Visité en février 2024
Lloc molt tranquil i molt net! Impecable.
Cristina
Cristina
Visité en janvier 2024
Estuvimos muy agusto. Cada rural tranquila, con chimenea. Zonas de estar amplias. Son súper amables. El desayuno está muy bien
FRancesco Rengo
FRancesco Rengo
Visité en septembre 2023
Cada año vuelvo con mi familia, y siempre es un momento especial. Una casa que con su historia y su belleza nos acoge y nos arropa..
M. RIE
M. RIE
Visité en août 2023
La casa es una autentica casa rural que, con la manera de como ha sido restaurado, brilla tal como hace siglos cuanto fue construido. Se siente muy bien alojado con unas habitaciones chulisimos. Los dueños son muy amable. Gracias por acogernos y explicarnos todos los detalles.
Elisabeth Sobrepera
Elisabeth Sobrepera
Visité en août 2023
Sense paraules, et sens com a casa però de vacances. Tractw familiar. Esmorzar de primera. Comoditat extrema . Tranquilitat en mitg de natura. Un lloc per tornar . Estem agraits per l estada. Tornarem.!!!.
MARIA DEL MAR LLOREDA
MARIA DEL MAR LLOREDA
Visité en mai 2023
Ha sigut fantàstic
L'habitació molt bé i l'esmorzar de categoria 10
En Josep Mª i la Roser també un 10
Felicitats !!!
Ari DB
Ari DB
Visité en mars 2023
Hi hem anat amb Fent País i hem quedat encantats.
La Roser i el seu home han sigut encantadors amb nosaltres. Tenen una casa preciosa enmig d'un poble bonic amb un ambient molt acollidor envoltat de la natura. Instalacions molt ben cuidades i amb tots els detalls (les habitacions són ideals), esmorzar boníssim amb productes casolans i de proximitat i cuina molt complerta que hem pogut fer servir per cuinar el dinar.

Ho recomanaria a tothom!
Joserra AV
Joserra AV
Visité en janvier 2023
Lo mejor el trato de los propietarios y que te dejan a tu aire.
La chimenea espectacular
Aina Galceran Zamora
Aina Galceran Zamora
Visité en janvier 2023
Una casa encantadora amb unes persones magnífiques. L’amor de la Roser per la casa es nota i t’el transmet. Les parets de can massot tenen molta història i una energia molt especial.

Son una família maquíssima i et cuiden com una membre més de la família. He estat súper agust i tinc moltes ganes de que la meva família pugui venir i sentir la màgia de la casa i l’amor que transmet així com de l’escalfor i l’acull.

Espero poder tornar aviat a passar uns dies ja que 2 dies s’em han passat volant.

Moltes gràcies per tot el feu i l’energia que doneu.
Sou maravellosos????????????
De nou, gràcies infinites per tot????
Ens veiem molt aviat????
marta armengol
marta armengol
Visité en janvier 2023
Hem llogat tota la casa i l'experiència ha estat magnífica. La Roser i la seva família han estat molt amables i sempre pendents del què necessitàvem. La casa és tan espaiosa que tot i ser molta gent la convivència es fa molt fàcil. Els llits són
molt còmodes i cada habitació té el seu lavabo. I la cuina té tots els estris necessaris. L'entorn és tranquil i amb accés al poble caminant. Tot perfecte. Tornarem segur!!!!!
Pisos De Tú a Tú
Pisos De Tú a Tú
Visité en novembre 2022
La Roser et fa sentir com a casa.
Tornarem aviat.
Natalia R.M.
Natalia R.M.
Visité en octobre 2022
Can Massot és una autèntica masia que desprèn història per tots els seus racons. La Roser, el Josep Maria i els seus fills són molt amables i carinyosos. La casa és molt gran, les habitacions molt àmplies i acollidores i els esmorzars una meravella!! Productes casolans i d'elaboració pròpia boníssims. Vam ser-hi al mes d'agost i cada matí la Roser ens sorprenia amb un pastís acabat de fer i això és molt d'agrair. L'entorn és preciós i ideal per disfrutar de la natura; a més t'informen de tot i et recomanen llocs increïbles. També vem poder comprar alguns productes dels que ells elaboren! Moltes gràcies familia! Tornarem!!!
Daniel Horna
Daniel Horna
Visité en juillet 2022
Maravilloso todo!! Entorno masia y amabilidad de la dueña
Desayuno maravilloso
100% recomendable se respira paz
Envoyer une réponse