Retour à la fiche établissement HOTEL AMBASSADOR - ZLATA HUSA

Avis des membres sur HOTEL AMBASSADOR - ZLATA HUSA

3.7/5
24 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Michal Petrov
Michal Petrov
Visité en avril 2024
Připadal jsem si jako jako na zámku jako nějaký prominent a také jako by se tu snoubil celý svět.poznal jsem tu spoustu cizinců. Děkuji moc. Michal
Mar Len
Mar Len
Visité en avril 2024
Velmi příjemný hotel s chutným menu a lahodnými osvěžujícími drinky. I přes rušné okolí Václavského náměstí je v něm opravdu uklidňující atmosféra, která je jako vlastní aurou. Někdy je fajn sedět a číst si noviny v parku, jindy je fajn si prostě dát drink a připít si na zdraví - a ať slouží! A když už, tak ať to stojí za to, velmi příjemný pobyt, ani se mi nechtělo odejít!!!
Robert Kuna
Robert Kuna
Visité en avril 2024
Dneska mne obsluha hotelu opravdu pobavila, když jsem si dovolil se na místní recepci v hotelu Ambassador slušně dotázat, zda bych si u nich mohl dojít na toaletu, i za cenu platby. Byl jsem poslán pánem z recepce do restaurace, kde jsem se měl dotázat číšníka, zda mi řekne, kde je toaleta. Ten mi místo nasměrování začal vysvětlovat, že toaleta v hale je přístupná pouze pro hotelové hosty na dveřní karty a tak mne číšník poslal zpět na recepci, kde prý ty karty mají a prý mi jednu zapůjčí. Tak se vracím na recepci a tam mi pracovník sdělil, že ty karty nemá a že je to pouze na číšníkovi, zda mi umožní si dojít na toaletu, a k řešení meho problému si přizval dalšího pracovníka recepce a společně mi začali vysvětlovat systém ubytovacích karet a to, že na toaletu nesmím, jelikož jsou nově udělané a za poskytnutí toalety "nehostovi" by mu bylo strženo 10% z platu, jako pokuta.. Důvodem je, že GM neustále sleduje kamery a nekompromisně trestá všechny, kdo zákaz poruší. Takže pánové, po tomto příběhu bych nikdy nikomu váš hotel nedoporučil protože více trapné chování a jednání jsem nezažil a tvrzení o tom, že se vás na recepci na toaletu denně dokazuje více jak 200 lidi je více než lež. Nicméně celá pravidla postavená na hlavu. Zajímavé je, že v hotelu Merriott s tím nikdo žádný problém neměl a toalety v hale jsou normálně otevřené. Logicky! Protože si vemte, že například v lobby čeká host na checkin, takže není host ale potřebuje na záchod. Jste ostuda Prahy.. A pokud byste chtěli pochybovat o mě kompetentnosti toto hodnotit, tak věřte, že jsem z branže, kde jsem pracoval jako facility manager a general IT manager pro hotel President.
Lenka Kruntorádová
Lenka Kruntorádová
Visité en avril 2024
Pokoje v romantickém stylu. Doporučujeme. Úžasné snídaně ????
jose cartaxo
jose cartaxo
Visité en avril 2024
Pequeno almoço muito bom.
yevgeni serebriakov
yevgeni serebriakov
Visité en mars 2024
Все было замечательно. Номер дали сразу после регистрации. Уже в двенадцать. Все чистенько. Обслуживание хорошее. Местоположение замечательное. Самый центр. Еда вкусная. Из замечаний, только то что в номере не было чайника. И маленькая ванная комната. В целом очень мило. Рекомендую.
איציק אביב
איציק אביב
Visité en mars 2024
המיקום של המלון מצויין, על כיכר ואצלב, קרוב מאד לתחנות טראם ומטרו.
ראשית, השירות מאד מאד איטי, ישנה עובדת קבלה אחת בלבד, כשהגענו היו לא מעט אנשים שביקשו לעשות צ'ק אין ולכן זמן ההמתנה היה ארוך מאד.
הגענו סביב 9 בבוקר והחדר לא היה מוכן, אז עשיתי צ'ק אין ויצאנו לטייל בחוץ, שלחתי לקבלה מייל סביב 12 בצהריים לעדכון סטטוס מצב החדר, קיבלתי בחזרה מייל תוך רבע שעה שהחדר מוכן, חזרנו מיד למלון והופתענו לגלות שהחדר עדיין לא מוכן.
קיבלנו את החדר סביב 14 בצהריים, החדרים גדולים ומרווחים ואף יש ג'קוזי בחדר, לצערי רמת הניקיון לא מהטובים, בשירותים התגלתה נזילה ואף הכפתור באמבטיה המפריד בין זרמי המים היה רפוי והשתחרר כמה פעמים בעת השימוש.
הריהוט בסגנון וינטג' וכנראה שכך גם זמנו, המיטה מאד מאד הרעישה, עד כדי כך שהתעוררנו כמה פעמים בלילה רק מהרעש, המזרון נוראי, יחסית למלון 5 כוכבים, הייתי מצפה לקבל מזרון נוח, קיבלתי מזרון קשה ודק, בשירות הצבאי שלי באחד מבסיסי הצבא בדרום היו מזרונים נוחים יותר.
בידוד הרעשים לוקה בחסר, בליל שבת הייתה מוזיקה רועשת עד 1 בלילה מאחד המועדונים הקרובים, שמענו את המוזיקה כאילו הרמקולים בתוך החדר.
אך השירות שקיבלתי בצ'ק אאוט היה לא פחות ממזעזע. ראשית, עובדת הקבלה התווכחה איתי שהזמנתי משהו מהמסעדה למרות שלא הזמנתי דבר, לבסוף מסתבר כי השוקולדים שהזמנתי ליום הולדתה של אישתי מראש, נחשבו כהזמנה מהמסעדה של המלון. עובדת הקבלה עקצה אותי באמירתה: "אז אתה רואה שכן הזמנת משהו, למה אתה אומר שלא?".
שנית, ההסעה שלנו לשדה התעופה הייתה בשעות הערב, ביקשנו לשים את המזוודות בשמירת החפצים, העובד אמר לנו שהוא נמצא עד 18 בערב ואז הוא הולך הביתה עם המפתחות. כששאלנו מה קורה אחרי 18 כי ההסעה שלנו ב19, בהתחלה נאמר לנו שרק למחרת יגיע העובד לפתוח, ואז העובד אמר שיעשה לנו "שירות מיוחד" ויעביר את המזוודות לקבלה לפני שהוא הולך.
אני חושב שזה אמור להיות חלק מהשירות, ולא שירות מיוחד.
חבל מאד שזה השירות שקיבלתי, מתקשה להאמין שאשוב שוב למלון הזה.
ronen avrahami
ronen avrahami
Visité en mars 2024
The hotel is located in a great location. 50 meters from the metro station. the level of maintenance is very good. Breakfast also very good. No disgrace kettle and tea in the room. I wouldn't give the hotel 5 stars but definitely gives good value and very convenient in terms of location which is a huge plus. We were very disappointed that we got a room with 2 separate beds. At our request, the hotel was full and unfortunately thay say that thay dont have option to give 1 matress... we get a very quiet large room
Karl Napf
Karl Napf
Visité en mars 2024
The hotel-service is totally unacceptable. We tried to call a guest and asked to get connected to the room. The person at the reception couldn't find the name, he put us aside for 15 Min., than he told us that the person is not listed, than he hung up. Only after I told him to call the police if he doesn't know who is guest of his hotel he told us the room number and hung up twice times more. He refused to connect us. This is the service of a zero star hotel.
Chippy Kurian Chacko (Chips)
Chippy Kurian Chacko (Chips)
Visité en mars 2024
Location location location...
Right in the heart ???? of Praha...
To the right of the Ambassador....
the old town and all that you heard of Praha is to the right.....
To the left....
It's the Wenceslas Square...

The rooms are well maintained, serviced daily, toiletries supplied and you don't even have to request...it's done....

The breakfast was full on, good spread and the best Breakfast I have seen in Europe so far. And delicious as well.

Staff...are courteous, friendly, and helpful.
If something is not possible, they inform staright ahead. And when it's possible they do it with all their heart... They have been good to me...

What else should I say....Oh, I was traveling solo and my stay was peaceful. I felt safe.

They are trilingual. Apart from local language, they also can converse in English and German...
Terezka Hutterova
Terezka Hutterova
Visité en mars 2024
Výborná poloha, všade je odtiaľto blízko. Hotel dýcha skvelou, historickou atmosférou. Raňajky boli výborné, veľký výber všetkého. Strávili sme tu príjemne chvíle
Helena Wachwitz
Helena Wachwitz
Visité en mars 2024
Hotel super, Personal mehr als unhöflich. Unter 5 Sterne erwarte ich etwas anderes
Evgeny Kapustin
Evgeny Kapustin
Visité en mars 2024
Ужасный отель, ужасное отношение к клиенту!
Начнем с хорошего: центральное расположение. чистый номер.
Худшее: по приезду в отель не было сотрудника, который бы донес чемоданы в номер, путешествовала моя мама, ей 66 лет!! И это 5-звездочный отель!! Не разрешают использовать розетки в номере если только для телефона! То есть если побриться электробритвой или даже как сказали на ресепшене подключить электрическую зубную щетку то штраф! Маразм!! В день выезда с отеля, взяли деньги за ужины которые уже были оплачены! У нас был заказ с полупансионом! В общем если хотите разочароваться, бронируйте этот отель!
Peor viaje que reservado!!
Vamos por bueno: ubicación céntrico. habitación limpia.
Lo peor, al llegar al hotel no había un empleado para subir maletas al habitación, viajaba mi madre y tiene 66 años!! Y este es hotel de 5 estrellas!! No lo dejan usar enchufes en habitación solamente para teléfono! Me cancelasteis 3 actividades reservadas en este viaje y al salir de hotel se cobran las cenas que lo pagamos!! Teníamos reserva con media pensión! Viaje fue un desastre!! No da gusto viajar así a de más pagando por servicio qué después no cumple todo lo que as pagado!!
Petr Hajek
Petr Hajek
Visité en mars 2024
Podle klientů, které zde vyzvedávám, se jedná o kvalitní hotel. Lehce problémový příjezd k hotelu, protože se jedná o pěší zónu.
이만재
이만재
Visité en mars 2024
오래될건물이지만 관리는 잘된듯
객실과 욕실크기는 유럽 여행중 최고
객실와이파이 팡팡 터짐
생수 와 카피없음 여권으로 체크인 후
엘리베이트 타기전 6~7계단 올려주는데 유로 지불해야하는 듯
하지만 주위에 라하의 모든 명소 가있음 야경 보러왔으니 만족함
Byung Chul Moon
Byung Chul Moon
Visité en février 2024
시내 중심에 자리잡고 있어서 어디든지 빠르게 이동이 가능한 호텔로 로멘틱한 객실 분위기와 룸서비스가 매우 만족함
Petr Toupal
Petr Toupal
Visité en février 2024
Špína, nepříjemný personál, odpovídá 3 hvězdičkami. Možná.
Faustine BLANC
Faustine BLANC
Visité en février 2024
Chambre spacieuse, lumineuse et très fonctionnelle. L'emplacement est idéal. Le petit-déjeuner est varié et copieux.
Je recommande cet hôtel pour passer un agréable séjour à déambuler dans les ruelles de Prague.
Juha-Pekka Tolvanen
Juha-Pekka Tolvanen
Visité en février 2024
Hyvä hotelli hyvällä paikalla. Hyvä kokoustila. Upea, rauhallinen ja siisti iso huone parvekkeella. Aamiainen hyvä.
Jitka Bednářová
Jitka Bednářová
Visité en février 2024
Minulý týden jsme s rodinou navštívili Prahu a ubytovali se v hotelu Zlatá Husa. U příjezdu na nás byl velmi nepříjemný místní nosič zavazadel a požadoval po nás 60 eur na zaplacení, přestože by služba měla být zdarma. Vysvětlili jsme mu to a následně na nás měl rasistické narážky. Neskutečné chování! Hotel je moc pěkný, ale toto nám úplně zkazilo první den pobytu.
Sergio Vergani
Sergio Vergani
Visité en février 2024
Non ci si può lamentare, bello e intrigante
Ute Liebschner
Ute Liebschner
Visité en février 2024
Wir waren hier in einer sehr guten geschmackvollen eingerichtet Suite untergebracht. Das Frühstück umfangreich, für Jeden was dabei mit Leckereien des Gastgebers. Sobald etwas leer wurde es schnell ausgefüllt.
Bei Fragen bzw. Sorgen stand uns das hilfsbereite Personal zur Seite. Die Lage ist perfekt um diese schöne Stadt zu erkunden.
Wir kommen sehr gern wieder.
Adrián Kocian
Adrián Kocian
Visité en février 2024
Awful services
David Žižka
David Žižka
Visité en février 2024
Hetel který má génius loci dýchne na vás kus historie .Jinak moc příjemný personál snídaně taky v pohodě. Velice doporučuji
Envoyer une réponse