Résultats Hôtel à PRAGUE

HOTEL AMBASSADOR - ZLATA HUSA * * * * *

Hôtel €€
3.7/5
24 avis

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Václavské náměstí 5-7, Prague 1, Prague, République Tchèque
Voir sur la carte
+420 224 193 111
2024
Recommandé
2024

Situé directement sur la place Venceslas, l'Ambasador est niché dans un bâtiment Art nouveau construit en 1920. Très prisé des voyageurs d'affaires, cet hôtel offre 162 chambres climatisées. Les salles de bains sont très confortables avec des baignoires équipées pour les massages et des douches. Pour la restauration vous aurez le choix de vous détendre parmi le lobby-bar, le jardin-terrasse ou les deux restaurants qui offrent aussi bien de la cuisine tchèque qu'internationale.

Merci pour votre aide, cliquez-ici pour nous en dire plus sur votre expérience.

Organisez votre voyage avec nos partenaires à PRAGUE
Transports
Hébergements & séjours
Services / Sur place

Comparer et réserver votre hébergement au HOTEL AMBASSADOR - ZLATA HUSA

Avis des membres sur HOTEL AMBASSADOR - ZLATA HUSA

3.7/5
24 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Michal Petrov
Michal Petrov
Visité en avril 2024
Připadal jsem si jako jako na zámku jako nějaký prominent a také jako by se tu snoubil celý svět.poznal jsem tu spoustu cizinců. Děkuji moc. Michal
Mar Len
Mar Len
Visité en avril 2024
Velmi příjemný hotel s chutným menu a lahodnými osvěžujícími drinky. I přes rušné okolí Václavského náměstí je v něm opravdu uklidňující atmosféra, která je jako vlastní aurou. Někdy je fajn sedět a číst si noviny v parku, jindy je fajn si prostě dát drink a připít si na zdraví - a ať slouží! A když už, tak ať to stojí za to, velmi příjemný pobyt, ani se mi nechtělo odejít!!!
Robert Kuna
Robert Kuna
Visité en avril 2024
Dneska mne obsluha hotelu opravdu pobavila, když jsem si dovolil se na místní recepci v hotelu Ambassador slušně dotázat, zda bych si u nich mohl dojít na toaletu, i za cenu platby. Byl jsem poslán pánem z recepce do restaurace, kde jsem se měl dotázat číšníka, zda mi řekne, kde je toaleta. Ten mi místo nasměrování začal vysvětlovat, že toaleta v hale je přístupná pouze pro hotelové hosty na dveřní karty a tak mne číšník poslal zpět na recepci, kde prý ty karty mají a prý mi jednu zapůjčí. Tak se vracím na recepci a tam mi pracovník sdělil, že ty karty nemá a že je to pouze na číšníkovi, zda mi umožní si dojít na toaletu, a k řešení meho problému si přizval dalšího pracovníka recepce a společně mi začali vysvětlovat systém ubytovacích karet a to, že na toaletu nesmím, jelikož jsou nově udělané a za poskytnutí toalety "nehostovi" by mu bylo strženo 10% z platu, jako pokuta.. Důvodem je, že GM neustále sleduje kamery a nekompromisně trestá všechny, kdo zákaz poruší. Takže pánové, po tomto příběhu bych nikdy nikomu váš hotel nedoporučil protože více trapné chování a jednání jsem nezažil a tvrzení o tom, že se vás na recepci na toaletu denně dokazuje více jak 200 lidi je více než lež. Nicméně celá pravidla postavená na hlavu. Zajímavé je, že v hotelu Merriott s tím nikdo žádný problém neměl a toalety v hale jsou normálně otevřené. Logicky! Protože si vemte, že například v lobby čeká host na checkin, takže není host ale potřebuje na záchod. Jste ostuda Prahy.. A pokud byste chtěli pochybovat o mě kompetentnosti toto hodnotit, tak věřte, že jsem z branže, kde jsem pracoval jako facility manager a general IT manager pro hotel President.
Lenka Kruntorádová
Lenka Kruntorádová
Visité en avril 2024
Pokoje v romantickém stylu. Doporučujeme. Úžasné snídaně ????
jose cartaxo
jose cartaxo
Visité en avril 2024
Pequeno almoço muito bom.

Trouver un hôtel à proximité

Trouvez des Offres de Séjours uniques avec nos Partenaires

Questions fréquentes :

HOTEL AMBASSADOR - ZLATA HUSA compte 24 avis avec une note moyenne de 3.7. Vous pouvez consulter les avis de HOTEL AMBASSADOR - ZLATA HUSA en cliquant sur ce lien ou partager votre avis sur HOTEL AMBASSADOR - ZLATA HUSA en cliquant ici

HOTEL AMBASSADOR - ZLATA HUSA se situe au Václavské náměstí 5-7 Prague 1 , Prague
Envoyer une réponse