Résultats Hôtellerie de plein air au PARC NATIONAL DU LIMPOPO

CAMPISMO ALBUFEIRA

Camping - Hôtellerie de plein air €€€
3.7/5
22 avis

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Massingir Gate, Parc National Du Limpopo, Mozambique
Voir sur la carte
+258 84 3011 719
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
2024
Recommandé
2024

Dans le même style que son voisin Aguia Pesqueira, ce camp situé près du lac Massingir (ce dernier offrant une très jolie vue) propose des petits chalets en bois sur pilotis, construits en rondins et au beau milieu de la nature avec une cuisine commune, douche et toilettes. Certains ont jusqu'à quatre lits, pour les familles ou les groupes d'amis. Le camping Albufeira a l'avantage d'être le plus proche du Massingir Gate, ce qui peut être un bon compromis pour les premières ou les dernières nuits dans le parc. À vous l'aventure !

Merci pour votre aide, cliquez-ici pour nous en dire plus sur votre expérience.

Organisez votre voyage avec nos partenaires au PARC NATIONAL DU LIMPOPO
Transports
Hébergements & séjours
Services / Sur place

Comparer et réserver votre hébergement au CAMPISMO ALBUFEIRA

Avis des membres sur CAMPISMO ALBUFEIRA

3.7/5
22 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Pien van Maldegem
Pien van Maldegem
Visité en mars 2024
Je moet volledig zelfvoorzienend zijn om dit park in te gaan. De informatievoorziening is vantevoren ronduit slecht. Bij binnenkomst en in het park zelf wordt dit niet beter. Dit betekent dat je een slechte kwaliteit kaart van het park krijgt, hier moet je het mee doen want er is grotendeels geen bereik. De kaart geeft de afstanden wel redelijk nauwkeurig weer maar verder kloppen de wegen niet helemaal. De campings die erop staan zijn verlaten (misschien ligt dat aan het seizoen; wij gingen in maart 2024 maar wij denken van niet). Wij reden van Giriyondo naar Alguia Pesqueira Camp, hierbij moet je door een tweede gate waar de parkfee gecontroleerd wordt. De meneer daar vroeg ook nog of we wat voor hem hadden, hij kreeg een colaatje. Op de camping (met overigens schitterend uitzicht) was geen water (wel iemand op het terrein die voor ons de baas belde). Er zijn ook chalets maar daar hebben wij geen ervaring mee. Het was uitgestorven. De baas adviseerde om naar Albufeira Camp te rijden, 30km verder. Daar zijn wel een paar chalets operationeel met bewaker. De camping met veel chalets extra was echter ook verlaten (wel water en werkend toilet maar geen licht). Het deed aan als spook camping. Er was niemand om ons te ontvangen noch om te betalen. Dit is vlakbij de gate naar Massingir, op de camping hoorden we wel de stemmen van de gate.
Vervolgens wilden we naar een camping in het Noorden dichtbij de andere gate (Mapai). Dit is zo’n 165km 4x4 wegen met vele dubieuze afslagen, zonder bewegwijzering en geen bereik. Om de juiste afslag te vinden: terug richting de Giriyondo Gate maar voor de extra slagboom controle naar rechts, geen bordje. Er volgt een uitdagende route zowel over stenen, droge rivierbeddingen en zand, dwars door een paar dorpen heen (dit is zeker geen punt om te stoppen), wij reden een paar keer verkeerd en werden wel dmv gebaren naar de juiste kant gestuurd. De uitzichtpunten of watervallen die op de kaart staan zijn er niet (of niet gevonden) maar geen bordjes gezien. De enige manier om je te oriënteren is door de kruispunten op de kaart te volgen (de afstanden tussen deze ‘kruisingen’ kloppen wel). Midden in het park, na het passeren van de dorpjes, kom je opnieuw bij een slagboom. Daar werd ons nummerbord en naam gevraagd, ze spraken geen Engels, maar vroegen ons niet om geld oid. We hebben onze tent opgezet bij Namphule Camp, vlakbij de Mapai Gate, geen water, wel wc gebouw maar met wespennest en een braai. We hadden via het nr op de kaart laten weten dat we kwamen, we kregen respons met akkoord, maar vervolgens niemand gezien. Bij de gate was niemand, de slagboom op slot, dus we zijn noodgedwongen creatief het park uitgekomen. De enige manier om richting Vilankulo te komen is via een ‘ferry’ (soort ponton waarna je door de rivier heen moet). Bij aankomst is er niemand, er staat een telefoonnummer op de zijkant, maar we hadden geen bereik. Een voorbijganger heeft voor ons gebeld maar je andere optie is om door het water te lopen en aan de andere kant van de rivier mensen te halen. De mannen die ons hielpen kwamen allen van de overkant. Het kostte ons (wellicht een corrupt bedrag van) 450 ZAR.
Laura CENTOGAMBE
Laura CENTOGAMBE
Visité en février 2024
Ce n’est malheureusement pas un parc à proprement parler il n’y aucune installation, les routes sont praticables seulement si vous avez un 4x4. Les sites de camping n’ont pas d’eau, pas d’électricité et ne sont pas sécurisés. Et on n’a vu que très très peu d’animaux. La personne à l’accueil du parc nous a mal renseigné…bref le camping + le parc ça nous aura couté 65euros c'est vraiment énorme par rapport à ce que le parc offre... on est déçus
Adam FourTwenty
Adam FourTwenty
Visité en janvier 2024
Very nice. Remote and quiet
Yegor Placido Lovane
Yegor Placido Lovane
Visité en décembre 2023
Interessante
Fábio Gomes Matsena
Fábio Gomes Matsena
Visité en novembre 2023
Vamos cuidar bem da nossa floresta

Trouver un hôtel à proximité

Trouvez des Offres de Séjours uniques avec nos Partenaires

Questions fréquentes :

CAMPISMO ALBUFEIRA compte 22 avis avec une note moyenne de 3.7. Vous pouvez consulter les avis de CAMPISMO ALBUFEIRA en cliquant sur ce lien ou partager votre avis sur CAMPISMO ALBUFEIRA en cliquant ici

CAMPISMO ALBUFEIRA se situe au Massingir Gate , Parc National Du Limpopo
Envoyer une réponse