Résultats Cadeaux et souvenirs à PARAMARIBO

READYTEX CRAFTS & SOUVENIRS

Souvenirs
3.5/5
4 avis
Ouvert - de 08h00 à 16h30 Horaires

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
44, Maagdenstraat, Paramaribo, Suriname
Voir sur la carte
Merci pour votre aide, cliquez-ici pour nous en dire plus sur votre expérience.

Avis des membres sur READYTEX CRAFTS & SOUVENIRS

3.5/5
4 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Service
Choix
Originalité
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Wilbert Sawat
Wilbert Sawat
Visité en mars 2024
Prima souvenier winkeltje! En ja, daar horen toeristische prijzen bij.
Machiel Karels
Machiel Karels
Visité en janvier 2024
Ik koop hier altijd mijn souvenirs als ik in Suriname ben. Er is een bijzonder ruim assortiment in allerlei prijsklassen. Er zijn ook erg veel artikelen die door de lokale bevolking gemaakt zijn. Wat mij betreft sterk aanbevolen om hier als toerist je souvenirs te kopen.
Laura Van Malderen
Laura Van Malderen
Visité en décembre 2023
Als je de stempelkaart wilt gebruiken, lees dit !!!!!!
Slechte service! Ik had een grote aankoop gedaan (1300 srd) maar wanneer ik de kadobon wou gebruiken (ik had 2 volle kaarten, deels van vorige aankopen), zeiden ze me dat dit niet kon! Omdat het over de 1000 was, ´kreeg je meteen een volle' en konden die enkele stempels niet bij de andere halfvolle kaart worden geplaatst. 1) iets wat niet op de kaart vermeld staat, 2) iets wat ze konden zeggen, Slechte service in mijn opinie. Ik moest een nieuw item kopen, iets wat ik niet nodig had, om van deze korting te genieten. In Europa zou je dit nooit voorhebben, ze zijn hier totaal niet klantgericht! Ook wanneer ik het probleem aankaartte, stuurde ze meteen een manager op me af die zei dat ik moest vertrekken )?!?! Trekt echt echt op niets. Maar kijk, u weze gewaarschuwd... koop dus alles in kleine deeltjes ipv in 1 keer ????
Manuel Ditiecher
Manuel Ditiecher
Visité en mai 2023
Al jaren een trouwe giftshop voor alles met Suriname 'Logos'. Yes, het is allemaal een officieel merk maar dat is ook knap lastig te vinden. Ze hebben een groot assortiment en mijn kids waren blij met de cadeautjes.

Questions fréquentes :

READYTEX CRAFTS & SOUVENIRS compte 4 avis avec une note moyenne de 3.5. Vous pouvez consulter les avis de READYTEX CRAFTS & SOUVENIRS en cliquant sur ce lien ou partager votre avis sur READYTEX CRAFTS & SOUVENIRS en cliquant ici

READYTEX CRAFTS & SOUVENIRS se situe au 44, Maagdenstraat , Paramaribo

Lundi
08:00 - 16:30
Mardi
08:00 - 16:30
Mercredi
08:00 - 16:30
Jeudi
08:00 - 16:30
Vendredi
08:00 - 16:30
Samedi
08:30 - 13:30
Dimanche
Fermé
Envoyer une réponse